Мнениеот zlobul » 12 авг 2012 17:34
Преди време бях изказал доста обширно мнението ми за това обезличаване на феновете .
Ще направя кратко резюме на това което бях написал тогава .
Тара е тарикат и знае как да доведе нещата до желания от него край , т.е. Левски барабар с неговите фенове да се превърнат в пластелин в неговите ръце .
1- Сътвори казанската афера , плати на определена част от сектор Б и реакции нямаше ....или по скоро имаше , но бяха под формата на "буря в чаша вода "
Изкара и гонзо , който беше идол на повечето левскари да го оправдава (защитава) , защото тогава все още всички му вярвахме и никой не предположи , че последния играе в един театър с тара .
2- После тара видя , че феновете на Левски повече викат отколкото действат и реши да стигне по далече . повтори номера от 97-а с парите от ШЛ . Какво имам предвид : преди участието на отбора в ЛЕ беше обещал 30% от печалбата за играчите .Точно преди мача с цска (1-3) обяви , че Левски дори е на загуба , което означаваше едно -"Няма да видите никакви пари"
3- Организира по най-долния начин цирка с полицията , което допълнително хвърли петно върху честта на отбора и феновете му . Излезе , че панчаревци идват , разбиват ни насред "герена" , въпреки че едва ли не ние сме им изгонили публиката от стадиона .
$-За капак предлагат на панчаревци да си играят мачовете на нашия стадион срещу определен наем , а гонзо закрива тренировките на отбора за цяла седмица , дори си позволи да раздели публиката на "левскари" и "разбирачи".За капак "гугутките " пишат прочувствена декларация в знак на солидарност към панчаревци очевидно забравили един друг мач в който на полувремето , влиза полицията в синия сектор и без видима причина започва да бие феновете .
6- Абсурдните решения относно треньорски назначения и селекция , няма да ги коментирам , относно назначаването на разни шишковци и тоневци също .
Всичко това накара хората да се обезверят , а критериите са достигнали отрицателни стойности . .Та в този ред на мисли "Левски значи свобода " е най-смешния рефрен , който чувам от платените маймуни на тара .
ПП Преди да бяхте наритали Пелето , да го бяхте попитали колко пари взе от влизането на Левски в ШЛ .
Преди да бяхте почнали да псувате Гаджев , да го бяхте питали колко пари взе от обещаните 30 % за влизането на Левски в ЛЕ и 7-те заработени точки .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !