11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/

Мнениеот L_Messi » 12 авг 2012 15:02

metodito написа: ...между другото, във връзка с по-предния ми коментар...гледах Дебрецен - БАТЕ. Не можеш разбра точно кой халф, кой защитник и нападател играе при беларусите, обаче са супер успешни. Ако Илиан постигне това ще е супер...

Доколкото имам наблюдения, тези отбори играят 4-4-2 и залагат много на тичането и агресията. Не се стремят да задържат топката много дълго, а играят с дълги пасове към нападателите, които да овладяват и разпределят топката към включващите се от втора позиция халфове или бекове (Карвальо би бил много добър в тази роля). В защита 2 линии по 4 играчи и много агресивна преса в собствената половина. Така играят и доста от украинските и румънските отбори, и в тези първенства мачовете са много по-динамични от нашите. Но пък там дори и малките отбори не забъркват бетона, както често става у нас.
Но в Левски, както знаем, се залага на съвсем различен стил на игра, селекцията винаги е подчинена на този стил и на тази прословута схема 4-2-3-1 или както там се води.

joro bad

Мнениеот joro bad » 12 авг 2012 15:35

Бездушие, страх и мъчение, а и може би тихи игрички в много ,,разнообразното" ръководство - това е нашият Левски в момента! :idea: :evil:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2012 15:51

Rivaldo10 написа:Марсиньо вчера беше пълна дупка, прецака 2-3 атаки, защото задържа топката, а и по двата фланга имахме играчи, които влизаха на скорост и имаха доста свободно пространство! Особено положението, когато го фаулираха, Прохазка беше оставен толкова свободен, че спокойно си излизаше сам срещу Колев... Поне аз не видях нито едно кой знае колко добро негово отиграване, дори много късно го смениха. Добре игра в контролите, но срещу Черноморец и Сараево беше повече от слаб.

Обаче не отчиташ нещо друго, в случая доста съществено: Марсиньо и Карвальо нямат елементарна сработка един с друг, затова и не се получават голяма част от пасовете на халфа. Вторият тръгва и получава топката на крак, след това чака на крак а получава в коридор ... явно ще трябва да мине известно време за да се постигне синхрон като този при двойката Тасевски-Дембеле.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2012 15:57

metodito написа:. ...между другото, във връзка с по-предния ми коментар...гледах Дебрецен - БАТЕ. Не можеш разбра точно кой халф, кой защитник и нападател играе при беларусите, обаче са супер успешни. Ако Илиан постигне това ще е супер...

[offtopic]Костов се опита да направи това и в един момент сякаш имаше наченки на някаква минимална сполука, ама ... :oops:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 авг 2012 16:11

В сайта на Левски има 5 минутен репортаж от мача снощи!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 авг 2012 16:54

Avanti_Ragazzi написа:В сайта на Левски има 5 минутен репортаж от мача снощи!!!

И 50 минути да е репортажа , все същите сараевски дупки играят .
Опппсс ...и същите некадърници ги управляват . Ганьо и тоньо - страшен дует , смятам дори че ще надмине по "възходи" предходния (ганьо-гонзо).
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 авг 2012 17:04

Вчера във сектор "В" имаше може би повече хора, отколкото бяхме в "Б". Момента беше чудесен са изказване на позиция, недоволство и т.н. Понеже оправданието е сектор "Б" и неговото "мълчание", много искам да знам, какво става в другите два сектора и къде е въпросният шум? Май шума е само на форумно ниво... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 12 авг 2012 17:07

Rivaldo10 написа:Вчера във сектор "В" имаше може би повече хора, отколкото бяхме в "Б". Момента беше чудесен са изказване на позиция, недоволство и т.н. Понеже оправданието е сектор "Б" и неговото "мълчание", много искам да знам, какво става в другите два сектора и къде е въпросният шум? Май шума е само на форумно ниво... ;)

Абе нещата са по-зле отколкото си мислех. Толкова вече се отчаяхме, че вчера като бях във сектор "А" и около мене пляскаха на сватбарските удари на Пелето, направо не знам...Сигурно някои от колегите тука във форума тия удари ги броят и за положения...

Иначе по едно време си помислих, че скандирате Тонев ку*во, ама като загрях то било Колев ку*во :lol:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 авг 2012 17:10

lazio1997 написа:Абе нещата са по-зле отколкото си мислех. Толкова вече се отчаяхме, че вчера като бях във сектор "А" и около мене пляскаха на сватбарските удари на Пелето, направо не знам...Сигурно някои от колегите тука във форума тия удари ги броят и за положения...

Иначе по едно време си помислих, че скандирате Тонев ку*во, ама като загрях то било Колев ку*во :lol:

Тази простотия се скандираше, когато тръгна да симулира второто полувреме... Поне "умри вратарче" не влезе в употреба този път... Тонев повече заслужа подобно скандиране, към момента с нищо не оправдава 'амбициите" си!
Не знам дали си забелязал, но ударите на Пелето при загрявката, всички до един бяха високо над центъра на вратата, не съм очаквал изобщо да вкара гол с удар извън наказателното. Поне г/д не лошо изнасяше топката, може би и заради липсата на сериозна преса от противниковите играчи.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 авг 2012 17:34

Преди време бях изказал доста обширно мнението ми за това обезличаване на феновете .
Ще направя кратко резюме на това което бях написал тогава .
Тара е тарикат и знае как да доведе нещата до желания от него край , т.е. Левски барабар с неговите фенове да се превърнат в пластелин в неговите ръце .

1- Сътвори казанската афера , плати на определена част от сектор Б и реакции нямаше ....или по скоро имаше , но бяха под формата на "буря в чаша вода "
Изкара и гонзо , който беше идол на повечето левскари да го оправдава (защитава) , защото тогава все още всички му вярвахме и никой не предположи , че последния играе в един театър с тара .

2- После тара видя , че феновете на Левски повече викат отколкото действат и реши да стигне по далече . повтори номера от 97-а с парите от ШЛ . Какво имам предвид : преди участието на отбора в ЛЕ беше обещал 30% от печалбата за играчите .Точно преди мача с цска (1-3) обяви , че Левски дори е на загуба , което означаваше едно -"Няма да видите никакви пари"

3- Организира по най-долния начин цирка с полицията , което допълнително хвърли петно върху честта на отбора и феновете му . Излезе , че панчаревци идват , разбиват ни насред "герена" , въпреки че едва ли не ние сме им изгонили публиката от стадиона .

$-За капак предлагат на панчаревци да си играят мачовете на нашия стадион срещу определен наем , а гонзо закрива тренировките на отбора за цяла седмица , дори си позволи да раздели публиката на "левскари" и "разбирачи".За капак "гугутките " пишат прочувствена декларация в знак на солидарност към панчаревци очевидно забравили един друг мач в който на полувремето , влиза полицията в синия сектор и без видима причина започва да бие феновете .

6- Абсурдните решения относно треньорски назначения и селекция , няма да ги коментирам , относно назначаването на разни шишковци и тоневци също .

Всичко това накара хората да се обезверят , а критериите са достигнали отрицателни стойности . .Та в този ред на мисли "Левски значи свобода " е най-смешния рефрен , който чувам от платените маймуни на тара .

ПП Преди да бяхте наритали Пелето , да го бяхте попитали колко пари взе от влизането на Левски в ШЛ .
Преди да бяхте почнали да псувате Гаджев , да го бяхте питали колко пари взе от обещаните 30 % за влизането на Левски в ЛЕ и 7-те заработени точки .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”