11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/

Мнениеот zlobul » 09 авг 2012 23:10

ntodorov написа:Много вяло настроение бе момчета. Ние идваме за мач с Левски все пак.
ПС: И ние сме с притеснения и според мен ще излезем в състав - загадка за нас. Объркани сме. Поне 20 човека преминаха покрай отбора и, когато трябваше вече да сглобяваме отбор научаваме, че две "сигурни" попълнения са отпратени от Херо и други са дошли...Това се случи миналата седмица. Ние, като фенове вярваме на Херо ( имаме и основание и нищо друго не ни остава де) и все си мислим, че "хитрува" нейде. Може да ни изненада, а като пристрастен ми се ще да е приятно за нас и по-неприятно вас, :P но...Божа работа. Бъдете и вие поне малко оптимисти.

Какво настроение да имаме бе брат ?
1 тара-президент
2-тоньо-мазния е дошъл на герена за всичко друго , но не и да работи за интересите на Левски
3-доньо направи отчайваща селекция присъща за локо софия
4-гугутките продължават да лапат от ръката на тара и не престават с шпалирите
Мисля че това е достатъчно за да нямаме никакво настроение .
Минаха почти 6 месеца откак Мазния е в Левски , а аз продължавам да твърдя че тара каза истината в едно интервю , т.е. че лично той е назначил тоньо , а не че е пуснат отгоре както си мислят останалите . Тоньо е бъркал в кацата наречена "черното тото " и е ясно ,защо е в Левски .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

danito_94
Контакти:

Мнениеот danito_94 » 10 авг 2012 11:20

Спомням си миналия полусезон преди мача с ЦСКА(когато ги бихме 1:0),всички фенове в този форум бяхме сигурни в тази победа.Утре Левски играе с Черноморец,нима и те не са непобедими?Всички плюете Станислав Ангелов,еми той става като Грийн,хем опорен халф,хем централен защитник...нима никой не видя,че първия мач срещу Сараево,когато Ангелов игра халф,центъра беше добре.Стига с тоя негативизъм и да плюем отбора сега,няма какво да променим,нека да видим какво ще стане утре вечер,нека всички да подкрепим ЛЕВСКИ,всеки както може и да отрежем главите на акулите,а ако ни бият здраве да е,3 години нито купа нито нищо,още една такава година няма да е за сефте....но да ми казвате,че Ботев Пловдив,щели да бият Левски 0:3 е това за мен е най-голяма глупост,която съм чувал.Ботев се бори за челните позииции,но не и за титлата,нима си мислите,че Алекс(Кривия),ще спъне Левски,та неговото сърце е синьо...Утре излизаме за победа,а ако наистина е вярно,че в отбора няма приятелство между играчите....най-добре е до края на сезона,да играем с юношите и капитан Пламен Илиев!
Левски 2 : 1 Черноморец

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 авг 2012 12:54

danito_94 написа:Спомням си миналия полусезон преди мача с ЦСКА(когато ги бихме 1:0),всички фенове в този форум бяхме сигурни в тази победа.Утре Левски играе с Черноморец,нима и те не са непобедими?Всички плюете Станислав Ангелов,еми той става като Грийн,хем опорен халф,хем централен защитник...нима никой не видя,че първия мач срещу Сараево,когато Ангелов игра халф,центъра беше добре.Стига с тоя негативизъм и да плюем отбора сега,няма какво да променим,нека да видим какво ще стане утре вечер,нека всички да подкрепим ЛЕВСКИ,всеки както може и да отрежем главите на акулите,а ако ни бият здраве да е,3 години нито купа нито нищо,още една такава година няма да е за сефте....но да ми казвате,че Ботев Пловдив,щели да бият Левски 0:3 е това за мен е най-голяма глупост,която съм чувал.Ботев се бори за челните позииции,но не и за титлата,нима си мислите,че Алекс(Кривия),ще спъне Левски,та неговото сърце е синьо...Утре излизаме за победа,а ако наистина е вярно,че в отбора няма приятелство между играчите....най-добре е до края на сезона,да играем с юношите и капитан Пламен Илиев!
Левски 2 : 1 Черноморец

И кво като кривия е левскар ? Това означава ли че трябва да се погазва феърплея ? Той нямало да спъва Левски ...аз пък ще се радвам ония да излязат на кръв ,щото аман вече от приятелски мачове с този и онзи . Иначе за Пелето си прав , направиха го централен защитник щото тоньо мазния не се сети да вземе такъв , само че после никой не плю скапания "же-пеец" , а му пляскаха когато си призна собственото некадърие махайки Иво Иванов от отбора. Да не говорим , че трансферния прозорец още е отворен .
Сега ще ни остане само да гледаме сеира със звездите дето докараха с доньо . Такак както ги виждам нещата , ще се молим за Миро Антонов гледайки играта на онзи дето го заха за 400 000 , ще се молим за Дани Младенов гледайки играта на Опоку , а Тасевски ще ни се стори като марадона на фона на тоя Марсиньо.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 10 авг 2012 13:03

Levski4Ever написа:Може и да се посъбере публика с оглед на това, че няма да дават мача по телевизията. Аз почвам да се чудя дали да не отида, но ще видим. Нещо в повече ми дойдоха новите "евро успехи". Може би е правилно решението в защита да са Везалов и Ели. Дори си мисля, че ще е по-добре Везалов + Диамутен, и на бека Ели, но все пак Диамутен не е в добра форма. Само Левски и победа за нас!

А защо никой не попита ЖеПееца и Ил.Ил. защо Диамутен НЕ е в добра форма???
На кой ТЪПАНАР му дойде идеята Диамутен да НЕ взима участие в подготовката???
Спестиха пари от нощувките и храната ли???
Защитник от серия А, ако беше изкарал нормална подготовка и с ампутиран крак щеше да е класи над Главата !!!

утре 2:0 за черноморец и да им слушаме мрънкането и извиненията :evil:
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 10 авг 2012 13:16

Диаманта не е в отбора само и единствено поради една причина- интриги и игри в Левски. Мнението си за Тонев съм го изразявал много пъти- имах и бан поради тая причина-просто това момче не става за Левски. Не съм следил интервютата, но Илиан прие ли селекцията?

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 10 авг 2012 13:18

Миро Антонов гледайки играта на онзи дето го заха за 400 000 , ще се молим за Дани Младенов гледайки играта на Опоку , а Тасевски ще ни се стори като марадона на фона на тоя Марсиньо.

Миро не знам, ама Исмаил Иса, Ганя го даде за 200 000. А момчето не е световна класа, но поне имаше хъс защото е ЛЕВСКАР и си вкарваше.. Сега португалчето може и да се разгърне знае ли се, аз поне нямам никакви впечатления преди да дойде при нас. Дано стане, но ако не стане не плюйте по него а по тези дето са го взели. Той какво е виновен, предлага му се и приема, да седи без работа ли? Или какво? Да каже абе аз съм некадърен,не се занимавайте с мен :lol:
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 авг 2012 13:19

ivanpg

Излиза , че всички бяхме на ясно с качествата на Иво Иванов , само тоньо и илиан не бяха в час .Че аз писах поне 200 пъти под темата за трансфери , че е задължително да се вземат двама , а не един централен защитник , защото иво е скрита лимонка и не се знае кога ще гръмне (точно тва ми бяха и думите) . За мен няма оправдание за отпадането от Сараево и последните виновници за тва са Иванов и Пелето . Този Левски (тоньовия) ми е противен от където и да го погледна . Добре че ги скриха и от телевизията , та да ни спестят нервите . Херо е хиена и е класи над Илиан и ако акулите изиграят мача с нужния феърплей , ние сме в кюпа .Толкова сме слаби , че няма накъде повече .

ПП Както писах по горе ,очаквам сеир с 400 000 -ата покупка и оправданията за него . На първо четене ми трябваха 10 мин да му гледам движенията за да разбера , че ще е поредното борче обличало номер 9 . Дано да греша !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 10 авг 2012 13:23

Тонев ако не купи първите 2 кръга, за да си спаси главата. Логично е да ги загубим 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 авг 2012 13:31

Честно да си кажа не ми пука вече . Сезона приключи преди две седмици , така че да става каквото ще .

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 10 авг 2012 13:33

zlobul написа:Честно да си кажа не ми пука вече . Сезона приключи преди две седмици , така че да става каквото ще .

Тогава защо си толкова активен в темата за мъртъв отбор :?: Аз даже спрях почти, да пиша по теми свързани с Левски. Този отбор е мъртъв начело с Тоньо и тия играчи. Махне ли се Тоньо надеждата ми ще се върне.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Архив”