ntodorov написа:Много вяло настроение бе момчета. Ние идваме за мач с Левски все пак.
ПС: И ние сме с притеснения и според мен ще излезем в състав - загадка за нас. Объркани сме. Поне 20 човека преминаха покрай отбора и, когато трябваше вече да сглобяваме отбор научаваме, че две "сигурни" попълнения са отпратени от Херо и други са дошли...Това се случи миналата седмица. Ние, като фенове вярваме на Херо ( имаме и основание и нищо друго не ни остава де) и все си мислим, че "хитрува" нейде. Може да ни изненада, а като пристрастен ми се ще да е приятно за нас и по-неприятно вас,но...Божа работа. Бъдете и вие поне малко оптимисти.
Какво настроение да имаме бе брат ?
1 тара-президент
2-тоньо-мазния е дошъл на герена за всичко друго , но не и да работи за интересите на Левски
3-доньо направи отчайваща селекция присъща за локо софия
4-гугутките продължават да лапат от ръката на тара и не престават с шпалирите
Мисля че това е достатъчно за да нямаме никакво настроение .
Минаха почти 6 месеца откак Мазния е в Левски , а аз продължавам да твърдя че тара каза истината в едно интервю , т.е. че лично той е назначил тоньо , а не че е пуснат отгоре както си мислят останалите . Тоньо е бъркал в кацата наречена "черното тото " и е ясно ,защо е в Левски .