Само когато се убедя, че в тая държава наистина се прави нещо за хората, тогава ще имат и моя незначим глас. Даже не са наясно дали Стоичков иска да е президент- перифразирам нямало да дойде в ЦСКА, докато не се сложат в ред нещата в ръководството. Не е ли негова работа да сложи ред като президент на отбора? Тая държава никога няма да се оправи! [offtopic]Аман вече от тъпотии, хляба взимат на хората, гласовете им купуват, лекарствата им спират, пенсии, не знам какво си, че и атентати почнаха да стават, пенсионерите ги будалкат горките с процент или два, вземете ни и душите да се куртулисаме най-накрая.
 Само когато се убедя, че в тая държава наистина се прави нещо за хората, тогава ще имат и моя незначим глас. Даже не са наясно дали Стоичков иска да е президент- перифразирам нямало да дойде в ЦСКА, докато не се сложат в ред нещата в ръководството. Не е ли негова работа да сложи ред като президент на отбора? Тая държава никога няма да се оправи! [offtopic]Аман вече от тъпотии, хляба взимат на хората, гласовете им купуват, лекарствата им спират, пенсии, не знам какво си, че и атентати почнаха да стават, пенсионерите ги будалкат горките с процент или два, вземете ни и душите да се куртулисаме най-накрая.  [/offtopic]
[/offtopic] Титан ще се окажат най-големите балъци, ако допуснат тези да си играят със съдбата на ЦСКА според мен! Не ми се мисли какви скандали ще стават като се преразпределят акциите. Като чуя фразата "бизнесмени с чисти пари" и ми е ясно колко са чисти, като момина сълза са чисти.

[/center]
[/center]