Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот dreben23 » 09 авг 2012 02:48

Пресконференцията беше един фарс за мен- имах чувството, че се провеждаше кастинг на телевизионно предаване, само дето вместо да се пращат есемеси от зрителите, тяхната цел беше да ударят на чувство някой шеф на фирма, за да влезе в ЦСКА тепърва. Замазват очите на хората с проект за стадион и т.н. ей току така изведнъж, за да светнат очите на всички. Димитров хем нямало да е част от ръководството, хем Пламен Марков не искал пост... ще се види и чуе. И така да е, но пък искат червения вот за изборите. Моят лично пак няма да го получат, колкото и да се подмазват на феновете. ;) Само когато се убедя, че в тая държава наистина се прави нещо за хората, тогава ще имат и моя незначим глас. Даже не са наясно дали Стоичков иска да е президент- перифразирам нямало да дойде в ЦСКА, докато не се сложат в ред нещата в ръководството. Не е ли негова работа да сложи ред като президент на отбора? Тая държава никога няма да се оправи! [offtopic]Аман вече от тъпотии, хляба взимат на хората, гласовете им купуват, лекарствата им спират, пенсии, не знам какво си, че и атентати почнаха да стават, пенсионерите ги будалкат горките с процент или два, вземете ни и душите да се куртулисаме най-накрая. :oops:[/offtopic]

Титан ще се окажат най-големите балъци, ако допуснат тези да си играят със съдбата на ЦСКА според мен! Не ми се мисли какви скандали ще стават като се преразпределят акциите. Като чуя фразата "бизнесмени с чисти пари" и ми е ясно колко са чисти, като момина сълза са чисти. :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 авг 2012 09:45

Кашчей написа:
onegavon написа:Не е задължително да купуват акции.Има вариант да направят ново дружество в което ще влезе Титан спорт с миноритарен дял.Първоначално ще се дават пари за оборотни средства докато се изгради новата структура в която се очаква да влязат и други фирми , както и физически лица.Титан са обещали дотогава да работят нормално без да правят простотии. Емил Димитров каза, че новата власт ще започне работа минимум след два месеца. Важното е ,че има осигурени пари другото са технически подробности.

Ново дружество?Наясно ли си какво означава ново дружество?
В момента съществува ПФК ЦСКА ЕАД-това е търговското ви име.Какво означава да направят ново дружество?Ми нали тогава това трябва да бъде закрито?!Ако закриете това, кой ще е носител на правата за А група?
По време на сезона права не се прехвърлят.Ако ставаше, Ботев Пд. щяха да си доиграят сезона в Б група, след учредяването на новото дружество.

Нямам предвид ТИТАН-Спорт, защото те са само управители, а имам предвид ПФК ЦСКА ЕАД.

Умнико, естествено ,че се прави ново дружество има много варианти.Може и чрез увеличаване на капитала на старото.Както и да е това не е образоветелен курс. Само ще уточня ,че Титан спорт притежават 100 % от акциите на ПФК ЦСКА ЕАД и като влязат в новото дружество влиза и ПФК ЦСКА ЕАД.Няма нужда нищо да се закрива.Просто в новото по- голямо дружество Титан спорт ще има по- малък дял. Така няма да има директна продажба на акциите на другите съдружници.Няколко пъти беше повторено ,че няма да се закупуват акции от новите партньори.Всеки ще получи обаче някакъв миноритарен дял от новото дружество.Ще се получи на практика поглъщане на ПФК ЦСКА ЕАД без да се изкупуват директно акциите му.Това разбира се е един от вариантите разбира се , но по приказките дотук ще се търси нещо подобно.Има много вариации по тази схема.

Хората сто пъти ти написаха да чуеш какво сее говорило на пресконференцията, а не да се изхвърляш без да знаеш какво е станало.Ама нали трябва да си център на внимание трябва да се пише.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 авг 2012 10:43

Винаги може едно ЕАД да стане АД и обратно проблема е никакъв.Процедурата е сложна и дълга,но това може да стане.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 авг 2012 11:12

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:
Васко, вземи се в ръце, ако обичаш!
Аз казвам каква е процедурата.А вие си байте да е по-кратка, като време и да няма 10 воеводи, един байрактар и никаква дружина!

Аз прочетох, че 9 фирми са готови да инвестират в ЦСКА, но не прочетох, че правят консорциум, който да купи ЦСКА.Ако за теб е все едно- за мен има съществена разлика!

Аз да се взема в ръце? Аз ли съм този, който смята, че е редно днес и сега да е ясно всичко и всякакви подробности? Аз ли съм то, който смята, че щом днес и сега не се каза всичко до последната подробност, значи нищо няма да стане и има далавера? :shock:

И за чий е тая пресконференция?Да ви кажат, че ето, ние ще даваме пари.. ама как и при какви условия-вас не ви интересува.Че те и Титан дават пари, като не смятат за нужно да ви информират как и за какво (и това си е тяхно право)!
И да, ти и всички, които смятате, че това са месиите!Всички, които не мислите, и не вниквате навътре в нещата!
Щели да създават ново дружество-ха-ха-ха-ха!Че новото няма първо право да носи името ЦСКА, а ще трябва и някаква добавка да му сложите....Коя ще е най-прилягаща, според теб?

Да, изобщо не ме интересува дали ще ми кажат за какво се дават парите. Интересуваме да видя реален резултат от това даване! Тоест, не ме интересува какво ще ми обещаят, интересува ме какво ще направят!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 09 авг 2012 11:17

dreben23 написа:Пресконференцията беше един фарс за мен- имах чувството, че се провеждаше кастинг на телевизионно предаване, само дето вместо да се пращат есемеси от зрителите, тяхната цел беше да ударят на чувство някой шеф на фирма, за да влезе в ЦСКА тепърва. Замазват очите на хората с проект за стадион и т.н. ей току така изведнъж, за да светнат очите на всички. Димитров хем нямало да е част от ръководството, хем Пламен Марков не искал пост... ще се види и чуе. И така да е, но пък искат червения вот за изборите. Моят лично пак няма да го получат, колкото и да се подмазват на феновете. ;) Само когато се убедя, че в тая държава наистина се прави нещо за хората, тогава ще имат и моя незначим глас. Даже не са наясно дали Стоичков иска да е президент- перифразирам нямало да дойде в ЦСКА, докато не се сложат в ред нещата в ръководството. Не е ли негова работа да сложи ред като президент на отбора? Тая държава никога няма да се оправи! [offtopic]Аман вече от тъпотии, хляба взимат на хората, гласовете им купуват, лекарствата им спират, пенсии, не знам какво си, че и атентати почнаха да стават, пенсионерите ги будалкат горките с процент или два, вземете ни и душите да се куртулисаме най-накрая. :oops:[/offtopic]

Титан ще се окажат най-големите балъци, ако допуснат тези да си играят със съдбата на ЦСКА според мен! Не ми се мисли какви скандали ще стават като се преразпределят акциите. Като чуя фразата "бизнесмени с чисти пари" и ми е ясно колко са чисти, като момина сълза са чисти. :(

А ти какво предлагаш? Титан остават и до 2 години сме фалирали? Явно и ти като Кашчей го караш само на слухове. Стоичков каза, че идва в ЦСКА когато новата власт вземе акциите. Ама то е лесно да си измисляш и пишеш глупости. В момента няма как Стоичков да е президент. Титан държат 100% от акциите. Когато 10-те или колкото са там фирми вземат контролния пакет акции и си го разпределят ще сложат Стоичков. Чети малко преди да ръсиш простотии. А за изборите никой не те кара да гласуваш за ГЕРБ. Аз също не ги харесвам и няма да гласувам за тях.

Тия снимки на стадиона нямат нищо общо с инициативния комитет. Архитекта който го е правил си го каза, че това си е негова идея и просто използва момента.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 09 авг 2012 11:25

Следващия път на пресконференцията трябва да бъдат представители на тези фирми, да се ангажират с определени цифри и да по кажат намеренията си. Вчера всичко беше много постно. Дори мога да кажа не бяха готови.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 09 авг 2012 11:40

Едно не разбирам какво очаквате да ви покажат? Куфари с пари ли? Разясниха ви каква е идеята, как мислят да стане цялата схема и как да управляват. Какво още искате? Име на футболисти които ще вземат след 5 години? Брой строителна техника която са закарали пред стадиона и чакат само да вземат акциите? Докато ги нямаше тия всички ревяхте вън боклуците, а сега едва ли не им се молите да останат. Айде като разберете какво искате го кажете най после. Да не са титан ама да не са и тия. А кой да е? Шейх Аз съм идиот и давам пари на всеки срещнат.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 09 авг 2012 11:46

виж че нищо не казаха. Все едно лупи беше насреща. ГА и дуче говорилни. Единственото което казаха че засега няма Газпром. А всички на това се накефихте. Има реални и богати фирми. Има и две фирми които се твърди че ще са Главбулгарстрой и Булгартабак. Ще видиме за сега няма нищо реално.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2012 11:59

Аз лично съм оптимист за случващото се в ЦСКА в момента. Това пред алтернативата на титанското робство си е направо като манна небесна. Разбира се, имам и аз леки опасения и притеснения. Като например какво става в един момент ако половината от тези фирми се откажат да дават пари? Те няма да са пряко ангажирани с ЦСКА и по всяко време могат да се откажат на практика да дават пари на клуба. Нищо чудно някои от тези фирми сега да е заявила място в списъка, за да си направи реклама.
За да функционира нормално клуба и да сме финансово подсигурени, трябва да бъде сключен предполагаемия договор с газпром. Да има още минимум двама богати и стабилни спонсора като Глобул и още един поне. Като прибавим и собствените приходи на клуба от билети, тв права и т.н. + всичките пари от спонсорите с договор , то ако тази сума достига едно 6-7 млн лева то ние сме повече от перфектни. Това означава, че дори и без пари от тези 7 изброени фирми, а и други евентуално ние ще можем да се самоосигуряваме финансово сами, а парите от тези дарителски фирми + евентуално от УЕФА за класиране в турнирите и т.н. ще бъдат само дюшеш за клуба. Предпочитам клуба да има минимален бюджет от сорта на 6-7 млн. лева, отколкото да сме при Титан и те дават примерно 15 млн. годишно, което естествено няма как да стане, но говоря принципно.
Така че гледайте малко по-оптимистично на нещата и всичко ще се оправи.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 авг 2012 12:24

PR_CSKA написа:виж че нищо не казаха. Все едно лупи беше насреща. ГА и дуче говорилни. Единственото което казаха че засега няма Газпром. А всички на това се накефихте. Има реални и богати фирми. Има и две фирми които се твърди че ще са Главбулгарстрой и Булгартабак. Ще видиме за сега няма нищо реално.

Какво реално и конкретно искаш, след като Титан още си е на власт? Даже по-добре, че нямаше нищо конкретно, защото нищо не им пречеше да обещаят 50 милиона евро бюджет + нов стадион за 100 милиона и накрая като няма сделка и Титан си остане да кажат - ето, бяхме извадили кинтите, ама гърнетата направиха сечено! Така по-сериозно и конкретно ли щяха да ти звучат нещата?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”