България прегази Германия 3-0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: България - Германия | 08.08.2012 | 23:30

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 авг 2012 14:48

Eminem написа:
Бижутера написа:Ти си комплексар щом се изказваш така. Ще викам за когото си поискам ;)

А ти си национален предател :!: Заради такива като теб България е в това състояние.

Я ми обясни само с какво е "виновен" той за това състояние? Виновен е, че сме най-жалката страна на света с това, че подкрепя друг волейболен отбор? :? И с какво е "предал" България? С това, че не седи пред телевизора като повечето от вас с ракия в ръка и да псува "мръсните съдии", щото "умирали от страх от великите българи и ги режели"? :? :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 авг 2012 14:49

Cesc Fabregas написа:Я ми обясни само с какво е "виновен" той за това състояние? Виновен е, че сме най-жалката страна на света с това, че подкрепя друг волейболен отбор? :? И с какво е "предал" България? С това, че не седи пред телевизора като повечето от вас с ракия в ръка и да псува "мръсните съдии", щото "умирали от страх от великите българи и ги режели"? :? :lol:

:P :P :lol: :lol: :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 авг 2012 14:52

Cesc Fabregas написа:Я ми обясни само с какво е "виновен" той за това състояние? Виновен е, че сме най-жалката страна на света с това, че подкрепя друг волейболен отбор? :? И с какво е "предал" България? С това, че не седи пред телевизора като повечето от вас с ракия в ръка и да псува "мръсните съдии", щото "умирали от страх от великите българи и ги режели"? :? :lol:

Едното води до другото. Малките неща правят големите. Щом чувства, че е хубаво да подкрепяш чужд национален отбор, да се прекланяш на чужд народ, значи няма да му пука в един момент да прецака страната си по някакъв начин. Най-жалката страна на света сме, именно защото има много национални предатели. По-ясно не мога да ти го обясня.
Последна промяна от Eminem на 08 авг 2012 15:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 авг 2012 14:56

Това че съм българин означава ли че трябва като проста овца да защитавам сляпо един-единствен отбор? Що за първобитно мислене...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 авг 2012 14:58

Бижутера написа:Това че съм българин означава ли че трябва като проста овца да защитавам сляпо един-единствен отбор? Що за първобитно мислене...

Сериозно вярваш ли, че днес ще има германец, който да подкрепя България ?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 авг 2012 15:00

Eminem написа:
Бижутера написа:Това че съм българин означава ли че трябва като проста овца да защитавам сляпо един-единствен отбор? Що за първобитно мислене...

Сериозно вярваш ли, че днес ще има германец, който да подкрепя България ?

Не ми пука дали ще има такива хора, Германия е достатъчно велика, за да ми харесва и да й стискам палци. А България е малка ориенталска сбирщина, която цял живот ще е кенефа на Европа.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 авг 2012 15:03

Бижутера написа:Не ми пука дали ще има такива хора, Германия е достатъчно велика, за да ми харесва и да й стискам палци. А България е малка ориенталска сбирщина, която цял живот ще е кенефа на Европа.

България е такава, точно заради чуждопоклонници като теб :!:
Германия е велика, защото няма да се намери нито един германец, който да подкрепя България.
Много си зле, щом не го осъзнаваш.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 авг 2012 15:09

Eminem написа:

Едното води до другото. Малките неща правят големите. Щом чувства, че е хубаво да подкрепяш чужд национален отбор, да се прекланяш на чужд народ, значи няма да му пука в един момент да прецака страната по някакъв начин. Най-жалката страна на света сме, именно защото има много национални предатели. По-ясно не мога да ти го обясня.

Пълни глупости, да ме прощаваш. България е най-жалката и нещастна страничка на света най-вече заради побъркания начин на мислене на 90% от населението и. Тук всички са с някакво невероятно самочувствие(вероятно заради "великата ни история"), имат се за нещо повече от останалите(а е точно обратното), съдят кой бил истински народ, коя страна била измислена и тн. В качеството си на какви, да го еа? На най-големите мързеливци, цървули, злобари, завистници и тн. Затова е такава необратима трагедия в България. Защото всеки вика "Кой е па тоя да ми каже на мене...(каквото и да е-да не си хвърлям цигарите през прозореца на колата, да се съобразя с нарежданията на шефа си и тн)".
Един от големите проблеми на българите е че приемат спортове като футбола, волейбола, бокса или каквото там като на някакви битки на живот и смърт, някакъв начин да си изкарат дълбоките комплекси спрямо нормалните страни на спортната площадка. Вечно тях ги режат съдиите, вечно тях нарочно ги преебават с допинг, изобщо всички се обединяват винаги срещу "великите българи", които стряскат всичко живо.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 авг 2012 15:23

Cesc Fabregas написа:Пълни глупости, да ме прощаваш. България е най-жалката и нещастна страничка на света най-вече заради побъркания начин на мислене на 90% от населението и. Тук всички са с някакво невероятно самочувствие(вероятно заради "великата ни история"), имат се за нещо повече от останалите(а е точно обратното), съдят кой бил истински народ, коя страна била измислена и тн. В качеството си на какви, да го еа? На най-големите мързеливци, цървули, злобари, завистници и тн. Затова е такава необратима трагедия в България. Защото всеки вика "Кой е па тоя да ми каже на мене...(каквото и да е-да не си хвърлям цигарите през прозореца на колата, да се съобразя с нарежданията на шефа си и тн)".
Един от големите проблеми на българите е че приемат спортове като футбола, волейбола, бокса или каквото там като на някакви битки на живот и смърт, някакъв начин да си изкарат дълбоките комплекси спрямо нормалните страни на спортната площадка. Вечно тях ги режат съдиите, вечно тях нарочно ги преебават с допинг, изобщо всички се обединяват винаги срещу "великите българи", които стряскат всичко живо.

Тези хора, които ги описа ги има в почти всички държави :!: Само, че там си кротуват, защото в техните държави законите се прилагат. Ако и тук се прилагаха законите, нямаше да е така. Досега в Слънчев бряг съм виждал германци, англичани, италианци, испанци, американци, сърби, румънци, французи и т.н. да се държат по този начин, който описа.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 авг 2012 15:28

Eminem написа:
Cesc Fabregas написа:Пълни глупости, да ме прощаваш. България е най-жалката и нещастна страничка на света най-вече заради побъркания начин на мислене на 90% от населението и. Тук всички са с някакво невероятно самочувствие(вероятно заради "великата ни история"), имат се за нещо повече от останалите(а е точно обратното), съдят кой бил истински народ, коя страна била измислена и тн. В качеството си на какви, да го еа? На най-големите мързеливци, цървули, злобари, завистници и тн. Затова е такава необратима трагедия в България. Защото всеки вика "Кой е па тоя да ми каже на мене...(каквото и да е-да не си хвърлям цигарите през прозореца на колата, да се съобразя с нарежданията на шефа си и тн)".

Тези хора, които ги описа ги има в почти всички държави :!:

Това ти е най-вярното изречение от целия поуст. Естествено, че ги има. Навсякъде има. Въпроса е че в България те са много, ама МНОГО по-голям процент, отколкото на другите места. Тва надали можеш да го оспориш, след като ти си ги гледал тия хора в Слънчев Бряг, а аз имам доста подробни наблюдения на поне половината от изброните от теб, но в собствените им държави, което е мааалко по-адекватно като сравнение. ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Волейбол”