Cesc Fabregas написа:Пълни глупости, да ме прощаваш. България е най-жалката и нещастна страничка на света най-вече заради побъркания начин на мислене на 90% от населението и. Тук всички са с някакво невероятно самочувствие(вероятно заради "великата ни история"), имат се за нещо повече от останалите(а е точно обратното), съдят кой бил истински народ, коя страна била измислена и тн. В качеството си на какви, да го еа? На най-големите мързеливци, цървули, злобари, завистници и тн. Затова е такава необратима трагедия в България. Защото всеки вика "Кой е па тоя да ми каже на мене...(каквото и да е-да не си хвърлям цигарите през прозореца на колата, да се съобразя с нарежданията на шефа си и тн)".
Един от големите проблеми на българите е че приемат спортове като футбола, волейбола, бокса или каквото там като на някакви битки на живот и смърт, някакъв начин да си изкарат дълбоките комплекси спрямо нормалните страни на спортната площадка. Вечно тях ги режат съдиите, вечно тях нарочно ги преебават с допинг, изобщо всички се обединяват винаги срещу "великите българи", които стряскат всичко живо.
Тези хора, които ги описа ги има в почти всички държави

Само, че там си кротуват, защото в техните държави законите се прилагат. Ако и тук се прилагаха законите, нямаше да е така. Досега в Слънчев бряг съм виждал германци, англичани, италианци, испанци, американци, сърби, румънци, французи и т.н. да се държат по този начин, който описа.