dreben23 написа:j0rka7aa написа:Всеки си има право на мнение, но и на мен ми е малко странно. Аз лично страшно много харесвам някои чуждестранни отбори, но в сърцето ми има място само за ЦСКА!![]()
Е, да не е нестандартен размер?
Мисля, че не
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
dreben23 написа:j0rka7aa написа:Всеки си има право на мнение, но и на мен ми е малко странно. Аз лично страшно много харесвам някои чуждестранни отбори, но в сърцето ми има място само за ЦСКА!![]()
Е, да не е нестандартен размер?
Elland написа:Защото повечето не са научени на затова. Защото един баща го мързи да отиде до стадиона и предпочита да остане пред телевизора и да накара детето му да гледа мача с него. Виждал съм много деца на първият им мач...и след мача казват - "Тате, другата седмица ще дойдем пак". За "фенството" към чужди отбори...но комент направо, изчезни. Като почнат да ми говорят в 1 л. за даден отбор ми стават най-интересни - Ние бихме, ние еди си какво. Какво ти бе?? Какво си направил отбора ти да победи. Да се пениш пред Диемата на топло зимата или на хладно лятото и да се правиш на капацитет. Аз също примерно имам симпатии към чужди отбори, но никога не мога да нарека този отбор свой/МОЯ отбор, защото само го гледам по телевизията или в livescore. Отделно, че примерно става интересна и ситуацията на пролет примерно, когато мачовете в България почват да кажем около 16:00-16:30 и като се обадя на някой и му кажа аре ве изкачай към стадиона ииии от другата страна да се чуе - "Аве ти нормален ли си, ще гледам примерно Манчестър - Арсенал или Ливърпул - Сити или квото и да е. Тук всеки избира лесното. Зимата му отърва на топличко вкъщи да си гледа ВЛ, но този човек никога няма да изпита това, което съм изпитвал аз, независимо дали е лятото на 35 градуса или зимата на -10, дали на слънце и пек или на дъжд и сняг. Аз затова такива винаги ги нареждам, избрал си там някъв отбор, изчел уикипедията и вече големия фен, само палячовци.
Ами това не е напълно вярно. Понеже баща ми пътуваше доста често и основно съм отгледан от майка ми.. то би трябвало да мразя спортта с изключение на тениса, ама нейсе.
ivo77 написа:Сигурен съм, че баща ти ти е повлиял да избереш Барсата, дори и да не си признаваш сега..
dreben23 написа:А колегата не е съвсем прав, че аз ако тръгна да фиря михаля от Порто до Валенсия, Лондон, Рим и София, не с труд ами в концлагер няма да намеря такива пари и сили, че да смогна за всичките си любимци и пр.То това охолство и Бат Бойко не може да си го позволи, той ако тръгне да фири Бистрица- Манчестър цикъл сряда-събота за има няма три месеца ще си е подал оставката, а за външния дълг на България и Майка Тереза не би могла да помогне.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта