Селекцията на Черно Море - лято 2012

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Черно Море през сезон 2012/2013

Мнениеот blue avalanche » 06 авг 2012 09:46

helemong написа:[quotegreenpeak на 05 Авг 2012 08:47

Не бих казал, че сме вдигнали по някакъв начин нивото helemong. По-скоро сме на същото дередже от миналата година.]

Конкуренцията ни основно са четирите отбори със силно лоби в модела Герб(Левски,...).[/quote]
Само така ти се струва.Не сте ни конкуренция. ;)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 авг 2012 11:23

helemong написа:Може да е с малко,но съм убеден,че вдигнахме нивото макар да взехме само един единствен класен футболист Еденилсон. Еденилсон май ще се окаже голяма находка и заедно с Жоро и Камазола ще оформят най-добрата тройка вътрешни полузащитници в първенството. Не надградихме по фланговете,но все пак другите които взехме може да не са по-класни от тези които имаме,поне играят на позициите на които ни липсваха заместници.
Смятам,че Детелин е по-добър от Попов като ляв бек,Дечев от Янчо като десен бек и Капитанов от Румен като десен външен полузащитник. Миро е в много по-добра форма и кондиция от миналата година. Имаме вариативност и избистрен състав,нещо което към момента имат само Лудогорец.
Чисто футболно ме притеснява единствено вратарския пост. Там или сериозно ще закъсаме или сме намерили българския Касияс.
Притеснява ме,че нямаме политическо лоби,а сегашната власт много агресивно се опитва да нарежда първенството. Конкуренцията ни основно са четирите отбори със силно лоби в модела Герб(Левски,Лудогорец,Цска и Ботев).Липсват ни важни неща,но има и добри новинки : Михаил Статев е зам. шеф на апелативната комисия, Кольо данев влезе в съдийската комисия. Засега коленете и чучура ме държат,така че ще издържа и тази година правостоящ и... в храстите.

П.С. Няма да ме послушаш сигурно,но все пак пробвай да намалиш негативизма и злобата, когато коментираш клуба и отбора.
Мисли по-позитивно може да усетиш повече удоволствие от живота.

Понеже има много глупаци и наивници във форума ни ще им кажа за пореден път само едно: Оценка за един или друг наш футболист или треньор се прави на база резултати от дейността им за конкретния период от време, и всякакви лаишки коментари на база лични симпатии са симптом на простотия и глупост.

Горното се отнася и за теб helemong. Какъв бил Еденилсон (класа или не на фона на останалите) ще стане ясно когато се заиграе първенството и минат поне 6-7 мача.
Престанете със сравненията с Касияс, Шави, Меси, Алвеш, Кроиф и т.н., просто си го избийте от главите, ставаме за смях пред феновете на другите отбори.
Моите коментари са базирани на фактите от статистиката за един или друг играч, или за отбора. Когато коментара е негативен, очевадно е повлиян от слабото представяне на един или друг играч, или на отбора за конкретния период от време.
Не мога да мисля позитивно и да изпитвам удоволствие от отбора ни (и за играта), когато титуляри вече с години са безспорни и доказани некадърници.
Черно море не е приют за хрантутници и заплатаджии, треньори или футболисти. А това последното добре е да го запомниш.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 06 авг 2012 11:38

greenpeak написа:
helemong написа:Може да е с малко,но съм убеден,че вдигнахме нивото макар да взехме само един единствен класен футболист Еденилсон. Еденилсон май ще се окаже голяма находка и заедно с Жоро и Камазола ще оформят най-добрата тройка вътрешни полузащитници в първенството. Не надградихме по фланговете,но все пак другите които взехме може да не са по-класни от тези които имаме,поне играят на позициите на които ни липсваха заместници.
Смятам,че Детелин е по-добър от Попов като ляв бек,Дечев от Янчо като десен бек и Капитанов от Румен като десен външен полузащитник. Миро е в много по-добра форма и кондиция от миналата година. Имаме вариативност и избистрен състав,нещо което към момента имат само Лудогорец.
Чисто футболно ме притеснява единствено вратарския пост. Там или сериозно ще закъсаме или сме намерили българския Касияс.
Притеснява ме,че нямаме политическо лоби,а сегашната власт много агресивно се опитва да нарежда първенството. Конкуренцията ни основно са четирите отбори със силно лоби в модела Герб(Левски,Лудогорец,Цска и Ботев).Липсват ни важни неща,но има и добри новинки : Михаил Статев е зам. шеф на апелативната комисия, Кольо данев влезе в съдийската комисия. Засега коленете и чучура ме държат,така че ще издържа и тази година правостоящ и... в храстите.

П.С. Няма да ме послушаш сигурно,но все пак пробвай да намалиш негативизма и злобата, когато коментираш клуба и отбора.
Мисли по-позитивно може да усетиш повече удоволствие от живота.

Понеже има много глупаци и наивници във форума ни ще им кажа за пореден път само едно: Оценка за един или друг наш футболист или треньор се прави на база резултати от дейността им за конкретния период от време, и всякакви лаишки коментари на база лични симпатии са симптом на простотия и глупост.

Горното се отнася и за теб helemong. Какъв бил Еденилсон (класа или не на фона на останалите) ще стане ясно когато се заиграе първенството и минат поне 6-7 мача.
Престанете със сравненията с Касияс, Шави, Меси, Алвеш, Кроиф и т.н., просто си го избийте от главите, ставаме за смях пред феновете на другите отбори.
Моите коментари са базирани на фактите от статистиката за един или друг играч, или за отбора. Когато коментара е негативен, очевадно е повлиян от слабото представяне на един или друг играч, или на отбора за конкретния период от време.
Не мога да мисля позитивно и да изпитвам удоволствие от отбора ни (и за играта), когато титуляри вече с години са безспорни и доказани некадърници.
Черно море не е приют за хрантутници и заплатаджии, треньори или футболисти. А това последното добре е да го запомниш.

Хахаха,ти явно не знаеш,че заплатите в Черно Море са едни от най-ниските в България.Няма как тук да има "заплатаджии".В Черно Море всички играят за победа,защото само при четири поредни победи се взима премия.Това,че статистиката на даден футболист не е добра според теб,това не означава,че е слаб такъв.Той и Жардел няма добра статистика в периода си при нас,но още помня онова 1-0,което мога да приравня по радост за мен с мача в Сливен.

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 06 авг 2012 12:09

blue avalanche написа:

Не бих казал, че сме вдигнали по някакъв начин нивото helemong. По-скоро сме на същото дередже от миналата година.]

Конкуренцията ни основно са четирите отбори със силно лоби в модела Герб(Левски,...).

Само така ти се струва.Не сте ни конкуренция. ;)[/quote]

То и вие не бяхте конкуренция на Сараево ! Не се обаждай по-добре,че сте достатъчно смешни и без това ;]]
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 06 авг 2012 12:41

ShooterMan написа:Това,че не го долюбвам и не одобрявам политиката на Стефан Генов в последната една година не значи,че трябва да се лумпенизирам покрай някои хора.Нищо не оправдава селското поведение на нашите фенове хвърляли бутилки по треньора на Черно Море.Добър или лош той е треньор на клуба ни и заслужава елементарно човешко уважение.А в интерес на истината 90% от нещата,които се изписаха срещу него НЕ СА ВЕРНИ.Пловдивчани водел?Изгони Йотов и Марчев,не показаха класа и той им показа вратата.На тях не даде и 10% от шансовете,които даде на Румен Николов.Изгонил СУПЕР футболиста Николов?ОК,и аз бях против,също и за Тошко Колев....ама и двамата ЕДВА-ЕДВА си намериха отбори в....Б група!!!Е,какво?изгонил е играчи,които никой в А група не иска!!!Хем искате СИЛЕН Черно Море,хем в него да играят посредственяци,и ако играят-виновен е Генов.Ако ги изгони-виновен пак е Генов.Черно Море не е санаториум за некъдърници.Янчо Андреев бил крило,ако ще и 2 крила да е където му каже Генов - там ще играе.Прати го бек в Пловдив-ос*а мача,2 пъти го пусна крило-нищо не направи.Къде играе сега супер крилото Янчо?Даже и в Б група не е.Кво искат тогава някои хора не мога да разбера?Който има класа за Черно Море - остава,който не....пътя и това е.Юноша,ветеран няма значение,пак казвам - Черно Море е ПРОФЕСИОНАЛЕН клуб,а не място където да подритват играчи на ниво Б група,единия бил крило не можел бек,другия нападател бил,не му било удобно на крилото....бабината му трънкина,просто НЕ СТАВАТ за този отбор и толкоз.Всеки,който е махнал Генов от тука нищо не е направил!Факт!Юруков,Дяков,Димов,Георгиев,Пиргов....всеки който замина после доказа колко прав е бил Генов.Да,не одобрявам разните му Симеоновци,или Стамен Ангеловци,но в крайна сметка - кои сме ние,че да казваме кой да бъде привлечен,кой оставен?Има си треньори,има си ръководители,ние можем само да ИЗРАЗИМ МНЕНИЕ и то не по онзи начин-с бутилки и псувни и налитане на бой в пияно състояние под давление на таткото на Румен Николов...който толкова обичал Черно Море,че пратил сина си в школите на Нефтохимик и Спартак Вн!

За пореден път се изявяваш като крайно неетичен, тотално объркан и непоследователен човек! То не бяха врътки, не бяха смени на посоките, извъртания на 180, че понякога и на 360 градуса... Не познавам друг такъв като тебе тук, който така тотално да се измята и извърта в двете крайности. Днес си така, утре точно на обратно, в други ден пак така и ... капка срам нямаш, а за такъв апелираш към останалите?! Нямаш си и на представа колко си олекнал в очите на повечето четящи тук?!?! Че критикуваш - няма лошо, но да си измисляш истории и да клеветиш е подло. Видно е, че изпитваш душевен злобен оргазъм, очерняйки някого, но то човек трябва да има и малко достойнство. Позволяваш си да нападаш, злословиш и отправяш директни лъжи и обиди към човек, когото дори и не познаваш и към наши момчета, които не го заслужават??! И то не за пръв път?! Жалък си, няма да ти падам на нивото. Но нека един, само един дори фен, изразил недоволството си срещу треньора на онази контрола на Тича каже, че му е оказвано давление от някого?! Що не ги попиташ?! Много е лесно да набедиш човек и да го окепазиш, когато ти самия нямаш и капка достойнство, щом тиражираш тук подобни глупости с користна цел! Да не говорим, че така обиждаш феновете. Бях на трибуните и не ми хареса чупенето на бутилката и разправиите пред съблекалнята. Не подкрепям подобно крайно поведение, Също и не смятам, че трябва да се хулят играчите и да не се подкрепя отборът. Напротив, момчетата имат нужда от подкрепа, въпреки треньора им. Те вина нямат, че ги води подъл страхливец. И това е правилното поведение мисля за всеки един фен! Нека подкрепим футболистите! Успяхме да запазим отбора и да привлечем добро мисля попадение в лицето на бразилеца, но сериозно куцат крилата. Притеснява ме лошата физическа подготовка или по-скоро неправилната работа в тренировъчния процес, което води до множеството травми у футболистите. Само на нас ли ни играят грубо? Защо тези травми се появиха в изобилие през последните два сезона? Сега дори в началото още?! Много погрешна, неправилна и недостатъчна работа в игрови план с футболистите. За тактическата.. въобще не ми се говори. Ами така ще е, да видим докога? Дано пак, както досега през последно време момчетата вземат нещата в свои ръце и направят нещо. Защото съм твърдо убеден, че добрите неща последната година бяха изцяло тяхно дело.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 06 авг 2012 12:49

Стефан Генов: Нямаме интерес към Здравко Лазаров
Старши треньорът на Черно море Стефан Генов отрече за интерес към аса на Локомотив (Пд) Здравко Лазаров, който вече игра на „Тича“ през есента на 2009-а. „В нашето полезрение са съвсем други леви крила от България. Всеки ден работим по въпроса, но засега няма нищо конкретно. Не мисля обаче, че се случи нещо драматично, ако не вземем нов човек на този пост“, уточни Генов.
Линк към новината

ПС: Хайде сега всички които бързаха да плюят по Чечито най-любезно да му се извинят! :lol: Не разбрахте ли,че не трябва да се вярва на подобни "новинки" преди те да бъдат потвърдени? ;)
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 авг 2012 13:25

ralimavridov:
Хахаха,ти явно не знаеш,че заплатите в Черно Море са едни от най-ниските в България.Няма как тук да има "заплатаджии".В Черно Море всички играят за победа,защото само при четири поредни победи се взима премия.Това,че статистиката на даден футболист не е добра според теб,това не означава,че е слаб такъв.Той и Жардел няма добра статистика в периода си при нас,но още помня онова 1-0,което мога да приравня по радост за мен с мача в Сливен.

Отново счупи глупомера :mrgreen: .
То бива, бива глупост.
Последна промяна от greenpeak на 06 авг 2012 13:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 авг 2012 13:26

th3_gr3en_rapper написа:
blue avalanche написа:

Конкуренцията ни основно са четирите отбори със силно лоби в модела Герб(Левски,...).

Само така ти се струва.Не сте ни конкуренция. ;)

То и вие не бяхте конкуренция на Сараево ! Не се обаждай по-добре,че сте достатъчно смешни и без това ;]][/quote]
За Сараево си прав.Само,че тук не говорим за Сараево,нали?
Пак казвам:ВИЕ не сте ни конкуренция.Поне през 21-ви век...По назад не ми се връщаше.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 06 авг 2012 13:31

Greenpeak класата на Еденилсон си личи и от "самолет". Въпросът е бързо да се интегрира сред наличните съиграчи и стила ни на игра. Под бг Касияс влагам само юноша да стане титулярен вратар и да достигне в бъдеще класа.Не случайно се притеснявам към момента за този пост. В България класирането в първенството не се подрежда само на футболния терен. Как разчете например,че тази година взехме една точка повече,но завършихме едно място назад? Статистиките с които доказваш класата на определен играч са повърхностни,защото се базираш на вкарани голове и асистенции. Когато извадиш пълна статистика за определен играч (игрово време,пробягани метри,точни пасове,отнети топки...) ще бъде коректно да се позоваваш на нея. Когато избирателно помниш само един корем на номер 8, пропускаш един шедьовър на Герена и не разполагаш с друга статистика е въпрос на лично отношение. Другият ти любим номер 14. Как разчиташ например неговия ръст и самото му присъствие в наказателното поле(наше или на противника) при изпълнение на статични положения. Сега не вади пак лайномета по любимците си. Аз също виждам техни слаби места,но на стадиона все пак са наши играчи и трябва да бъдат подкрепяни. Примерно един голям минус на Божилов е играта с едно докосване,което често бави атаките ни. От друга страна обаче става ценен когато трябва да се задържи топката и да се убие темпото. Спирам да досаждам. Като ти е кеф пък нареждай наред. Трябва да има и такива като теб за да имат пример други какви не трябва да станат.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 06 авг 2012 13:51

greenpeak написа:
ralimavridov:

Отново счупи глупомера :mrgreen: .
То бива, бива глупост.

Щом ти го казваш съм спокоен.

Върни се в “Черно море”