ShooterMan написа:Това,че не го долюбвам и не одобрявам политиката на Стефан Генов в последната една година не значи,че трябва да се лумпенизирам покрай някои хора.Нищо не оправдава селското поведение на нашите фенове хвърляли бутилки по треньора на Черно Море.Добър или лош той е треньор на клуба ни и заслужава елементарно човешко уважение.А в интерес на истината 90% от нещата,които се изписаха срещу него НЕ СА ВЕРНИ.Пловдивчани водел?Изгони Йотов и Марчев,не показаха класа и той им показа вратата.На тях не даде и 10% от шансовете,които даде на Румен Николов.Изгонил СУПЕР футболиста Николов?ОК,и аз бях против,също и за Тошко Колев....ама и двамата ЕДВА-ЕДВА си намериха отбори в....Б група!!!Е,какво?изгонил е играчи,които никой в А група не иска!!!Хем искате СИЛЕН Черно Море,хем в него да играят посредственяци,и ако играят-виновен е Генов.Ако ги изгони-виновен пак е Генов.Черно Море не е санаториум за некъдърници.Янчо Андреев бил крило,ако ще и 2 крила да е където му каже Генов - там ще играе.Прати го бек в Пловдив-ос*а мача,2 пъти го пусна крило-нищо не направи.Къде играе сега супер крилото Янчо?Даже и в Б група не е.Кво искат тогава някои хора не мога да разбера?Който има класа за Черно Море - остава,който не....пътя и това е.Юноша,ветеран няма значение,пак казвам - Черно Море е ПРОФЕСИОНАЛЕН клуб,а не място където да подритват играчи на ниво Б група,единия бил крило не можел бек,другия нападател бил,не му било удобно на крилото....бабината му трънкина,просто НЕ СТАВАТ за този отбор и толкоз.Всеки,който е махнал Генов от тука нищо не е направил!Факт!Юруков,Дяков,Димов,Георгиев,Пиргов....всеки който замина после доказа колко прав е бил Генов.Да,не одобрявам разните му Симеоновци,или Стамен Ангеловци,но в крайна сметка - кои сме ние,че да казваме кой да бъде привлечен,кой оставен?Има си треньори,има си ръководители,ние можем само да ИЗРАЗИМ МНЕНИЕ и то не по онзи начин-с бутилки и псувни и налитане на бой в пияно състояние под давление на таткото на Румен Николов...който толкова обичал Черно Море,че пратил сина си в школите на Нефтохимик и Спартак Вн!
За пореден път се изявяваш като крайно неетичен, тотално объркан и непоследователен човек! То не бяха врътки, не бяха смени на посоките, извъртания на 180, че понякога и на 360 градуса... Не познавам друг такъв като тебе тук, който така тотално да се измята и извърта в двете крайности. Днес си така, утре точно на обратно, в други ден пак така и ... капка срам нямаш, а за такъв апелираш към останалите?! Нямаш си и на представа колко си олекнал в очите на повечето четящи тук?!?! Че критикуваш - няма лошо, но да си измисляш истории и да клеветиш е подло. Видно е, че изпитваш душевен злобен оргазъм, очерняйки някого, но то човек трябва да има и малко достойнство. Позволяваш си да нападаш, злословиш и отправяш директни лъжи и обиди към човек, когото дори и не познаваш и към наши момчета, които не го заслужават??! И то не за пръв път?! Жалък си, няма да ти падам на нивото. Но нека един, само един дори фен, изразил недоволството си срещу треньора на онази контрола на Тича каже, че му е оказвано давление от някого?! Що не ги попиташ?! Много е лесно да набедиш човек и да го окепазиш, когато ти самия нямаш и капка достойнство, щом тиражираш тук подобни глупости с користна цел! Да не говорим, че така обиждаш феновете. Бях на трибуните и не ми хареса чупенето на бутилката и разправиите пред съблекалнята. Не подкрепям подобно крайно поведение, Също и не смятам, че трябва да се хулят играчите и да не се подкрепя отборът. Напротив, момчетата имат нужда от подкрепа, въпреки треньора им. Те вина нямат, че ги води подъл страхливец. И това е правилното поведение мисля за всеки един фен! Нека подкрепим футболистите! Успяхме да запазим отбора и да привлечем добро мисля попадение в лицето на бразилеца, но сериозно куцат крилата. Притеснява ме лошата физическа подготовка или по-скоро неправилната работа в тренировъчния процес, което води до множеството травми у футболистите. Само на нас ли ни играят грубо? Защо тези травми се появиха в изобилие през последните два сезона? Сега дори в началото още?! Много погрешна, неправилна и недостатъчна работа в игрови план с футболистите. За тактическата.. въобще не ми се говори. Ами така ще е, да видим докога? Дано пак, както досега през последно време момчетата вземат нещата в свои ръце и направят нещо. Защото съм твърдо убеден, че добрите неща последната година бяха изцяло тяхно дело.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------