Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Президентите на двата "гранда".Мечтите са безплатни.

Мнениеот angelov » 28 авг 2009 11:02

metodito написа:Ми хубаво. И заради това някакви батковци - сервитьори на ски ще ни сервират развалени дебърцини.

Добре де човек, кажи ми честно, според теб Левски заслужаваше ли ШЛ?

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 28 авг 2009 11:03

metodito написа:
gong написа:
metodito написа:Ами той отговорът се съдържа във въпроса бе, пич. Гонзо например, преди първия мач с Дебрецен, се беше изказал неподготвен, че мястото на Левски е в Шампионската лига, а не в Лига Европа. Собственикът ви пък казва точно обратното... Докато в ръководството ви са орел, рак и щука и всеки си говори простотии без никаква ясна визия за нещата, така ще си падате от средняшки отбори (както вие ги наричате) и ще се излагате... Докато не си махнете сините очила и не погледнете реалността, така ще бъде!
А що се отнася до Димитър Борисов и неговото изказване за Купата на Лигата... Ами донякъде, чисто математически, си е прав човекът - не мислиш ли? Всеки преодолян етап до нещо, те приближава до това нещо... Защо пък да не мечтаят хората? Той и Мъри продължаваше да мечтае, ама снощи пак го качиха на трактора. И то как! :lol:

Няма да отговоря на заяждането ти, само ще ти кажа, че много фенове на "Левски" са с черни очила от известно време. Сините ги слагаме като играем с Цска :mrgreen:

Въобще не се заяждам... Ако си чел по-внимателно мои мнения, щеше да разбереш, че аз съм един от малкото реалисти тук. А що се отнася до това, че си слагате сините очила само, когато играете с ЦСКА, това само потвърждава едно мое доста старо мнение (за което всички левскари тогава ми се нахвърлихте отгоре), че най-големите успехи на Левски са само и единствено срещу ЦСКА. Това са ви най-успешните европейски мачове, момчета... Най-успешните. За останалото фактите говорят сами...
Айде със здраве!
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Разликата между Левски и ЦСКА

Мнениеот Old_death » 28 авг 2009 11:04

от shammi на 28 Авг 2009 10:39

Аз съм от Левски, но винаги е имало разлика в играта на ЦСКА навън.
Те винаги играят по - добре от нас в Европа и като че ли имат психика за това.
Друг момент е, че Левски им беше малко все тая дали ще влязат в ШЛ защото вече имат сигурно участие в ЛЕ, докато ЦСКА дадоха всичко за да играят добре и да влязат в лигата.

Ако искате ме оплюйте, но определено не мога да премълча истината и поздравявам ЦСКА за успеха и дано имат шанс по - напред. В крайна сметка сме преди всичко българи и трябва да се подкрепяме. А и така ни се вдига клюбния коефициент.

Х2!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Blue Man
Контакти:

Re: Разликата между Левски и ЦСКА

Мнениеот Blue Man » 28 авг 2009 11:08

Ако трябва да сме по-детайлни - в играта на Левски липсваха т.нар. "разбивачи" на играта - с Бардон, Йовов, Зе, Жо, Тасевски не се помага на защитата и тя изглежда меко казано смешна. Докато в ЦСКА видях вчера 2-3 дефанзивни халфа - Мороз, Янчев, Маркиньош също е доста борбен и се връща, Коста Янев, като прибавиш и прибраната игра на Данчо Тодоров картинката изглежда доста "прибрана".
И от там цялата разлика - Левски се надиграваше, ЦСКА не! Така игра Левски в Унгария, преди това с другите от тази година, и предната ... (Барса, Челси, Бате...).
Просто нямаме дефанзивни футболисти!

Blue Man
Контакти:

Re: Батков, дай властта на народа!

Мнениеот Blue Man » 28 авг 2009 11:14

Все някога ще сдаде!
Рано или късно това ще стане
и на нашата улица слънце ще се покаже....

Батков, вън!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Re: Жребия за Лига Европа!

Мнениеот buffon » 28 авг 2009 11:17

Аз съм за група със Стяуа,Андерлехт и Вентспилс това е идеалния вариант.Единствено не искам от четвърта урна да се падне Дженоа или Клуж.

Blue Man
Контакти:

Мнениеот Blue Man » 28 авг 2009 11:24

Батков вън от любимия отбор!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?

Мнениеот buffon » 28 авг 2009 11:36

Защо пък на зима и ние да не направим селекция на футболиста само от България.Взимаме Ивелин Попов,Пламен Николов,Мартин Камбуров,Димо Атанасов,Галин Иванов,Орлин Старокин и няма кой да ни бие.Естествено обаче и един от тия няма шанс до дойде при нас.Просто като има интерес на Левски към играч от България президентите на отборите надуват страшно цената на футболиста и затова е по евтино да се вземе чужденец .

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 28 авг 2009 11:37

gong написа:
metodito написа:Какво мислите за изказванията на Димитър Борисов: ПРИБЛИЖАВАМЕ СЕ ПО-БЛИЗО ДО КУПАТА НА ЛИГА ЕВРОПА и на Батко : "Не сме за ШЛ, мястото ни е в ЛЕ"

Ами той отговорът се съдържа във въпроса бе, пич. Гонзо например, преди първия мач с Дебрецен, се беше изказал неподготвен, че мястото на Левски е в Шампионската лига, а не в Лига Европа. Собственикът ви пък казва точно обратното... Докато в ръководството ви са орел, рак и щука и всеки си говори простотии без никаква ясна визия за нещата, така ще си падате от средняшки отбори (както вие ги наричате) и ще се излагате... Докато не си махнете сините очила и не погледнете реалността, така ще бъде!
А що се отнася до Димитър Борисов и неговото изказване за Купата на Лигата... Ами донякъде, чисто математически, си е прав човекът - не мислиш ли? Всеки преодолян етап до нещо, те приближава до това нещо... Защо пък да не мечтаят хората? Той и Мъри продължаваше да мечтае, ама снощи пак го качиха на трактора. И то как! :lol:

а ве ти луд ли си... и после ми кажи, че не гледаш с червени очила... влезли в групите и вече говорят за купа ?!? евала добре играхте... но трудното тепърва започва... то по тая логика Левски като игра четвъртфинал ... направо да сме я спечелили? :) :) :)

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: До Тодор Батков...

Мнениеот stefan_bg2 » 28 авг 2009 11:39

По-голяма простотия не бях чувал....ама то нали да сменяш треньори и ръководства е така само да щракнеш с пръсти и готово.... :evil: :evil:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Върни се в “Архив”