metodito написа:Ми хубаво. И заради това някакви батковци - сервитьори на ски ще ни сервират развалени дебърцини.
Добре де човек, кажи ми честно, според теб Левски заслужаваше ли ШЛ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
metodito написа:Ми хубаво. И заради това някакви батковци - сервитьори на ски ще ни сервират развалени дебърцини.
metodito написа:gong написа:metodito написа:Ами той отговорът се съдържа във въпроса бе, пич. Гонзо например, преди първия мач с Дебрецен, се беше изказал неподготвен, че мястото на Левски е в Шампионската лига, а не в Лига Европа. Собственикът ви пък казва точно обратното... Докато в ръководството ви са орел, рак и щука и всеки си говори простотии без никаква ясна визия за нещата, така ще си падате от средняшки отбори (както вие ги наричате) и ще се излагате... Докато не си махнете сините очила и не погледнете реалността, така ще бъде!
А що се отнася до Димитър Борисов и неговото изказване за Купата на Лигата... Ами донякъде, чисто математически, си е прав човекът - не мислиш ли? Всеки преодолян етап до нещо, те приближава до това нещо... Защо пък да не мечтаят хората? Той и Мъри продължаваше да мечтае, ама снощи пак го качиха на трактора. И то как!
Няма да отговоря на заяждането ти, само ще ти кажа, че много фенове на "Левски" са с черни очила от известно време. Сините ги слагаме като играем с Цска
от shammi на 28 Авг 2009 10:39
Аз съм от Левски, но винаги е имало разлика в играта на ЦСКА навън.
Те винаги играят по - добре от нас в Европа и като че ли имат психика за това.
Друг момент е, че Левски им беше малко все тая дали ще влязат в ШЛ защото вече имат сигурно участие в ЛЕ, докато ЦСКА дадоха всичко за да играят добре и да влязат в лигата.
Ако искате ме оплюйте, но определено не мога да премълча истината и поздравявам ЦСКА за успеха и дано имат шанс по - напред. В крайна сметка сме преди всичко българи и трябва да се подкрепяме. А и така ни се вдига клюбния коефициент.
gong написа:metodito написа:Какво мислите за изказванията на Димитър Борисов: ПРИБЛИЖАВАМЕ СЕ ПО-БЛИЗО ДО КУПАТА НА ЛИГА ЕВРОПА и на Батко : "Не сме за ШЛ, мястото ни е в ЛЕ"
Ами той отговорът се съдържа във въпроса бе, пич. Гонзо например, преди първия мач с Дебрецен, се беше изказал неподготвен, че мястото на Левски е в Шампионската лига, а не в Лига Европа. Собственикът ви пък казва точно обратното... Докато в ръководството ви са орел, рак и щука и всеки си говори простотии без никаква ясна визия за нещата, така ще си падате от средняшки отбори (както вие ги наричате) и ще се излагате... Докато не си махнете сините очила и не погледнете реалността, така ще бъде!
А що се отнася до Димитър Борисов и неговото изказване за Купата на Лигата... Ами донякъде, чисто математически, си е прав човекът - не мислиш ли? Всеки преодолян етап до нещо, те приближава до това нещо... Защо пък да не мечтаят хората? Той и Мъри продължаваше да мечтае, ама снощи пак го качиха на трактора. И то как!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта