Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Говорилня.

Мнениеот subzero » 04 авг 2012 12:10

Xadez,гледам си ме докладвал на модераторите. ;) Няма лошо щом така си преценил. Проблема е,че сме се начели на много простотии,но не докладваме като ученички. Всъщност интересно ми е какво щеше да е отношението ти,ако това което се случи беше направено от фенове на Черноморец. Сигурен съм,че щеше да реагираш като нас. А ние щяхме да те подкрепим. Нещо,което ти не правиш. ;) Ще се изненадаш ли,ако ти кажа че сред нас има хора,които ходят на мачове на Нефтохимик?? Ще се изненадаш ли,ако разбереш,че някои от пишещите тук са ходили в студа на контроли на Нефтохимик ??? А ти къде си бил тогава??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 04 авг 2012 12:29

subzero написа:Xadez,гледам си ме докладвал на модераторите. ;) Няма лошо щом така си преценил. Проблема е,че сме се начели на много простотии,но не докладваме като ученички. Всъщност интересно ми е какво щеше да е отношението ти,ако това което се случи беше направено от фенове на Черноморец. Сигурен съм,че щеше да реагираш като нас. А ние щяхме да те подкрепим. Нещо,което ти не правиш. ;) Ще се изненадаш ли,ако ти кажа че сред нас има хора,които ходят на мачове на Нефтохимик?? Ще се изненадаш ли,ако разбереш,че някои от пишещите тук са ходили в студа на контроли на Нефтохимик ??? А ти къде си бил тогава??

Сигурно виждаш,че не съм докладвал и САМО твоето мнение?Или това не си го забелязал?Това,че вие не докладвате си има обяснителна причина имате двама човека които своевременно се грижат за това.Друго е интересно в случая защо още можеш да пишеш:) но това не е от моята компетенция да преценявам.Ако си чел внимателно Поустовете ми ще видиш,че аз не подкрепям действията ви да насаждате омраза и да сипете обиди,а това,че се опитвате да разберете истината го подкрепям.Но също така ако си обективен ще признаеш,че много от вас минаха границата на добрият тон и нарушиха правилата на форумът.Това,че сте били провокирани което е видно не ви оправдава.Може да прочетеш т1 от правилата на форумът примерно сигурно си ги чел но все пак.Много такива мнения бяха изтрити своевременно но това не означава че ги е нямало.Затова не си прав ,че не ви подкрепям.Многократно казах в тази тема и приветствам решението на господина които реши да запознае компетентните органи със заключената тема.Това е начина.Не, няма да се изненадам това,че някои от вас са ходили на контроли.Всеки човек има лично и непрекосновено право да прави и да посещава каквото си иска в свободното си време,ако не нарушава общественият ред.А аз къде съм бил ,бил съм и на стадиона бил съм и на много други места в свободното си врем.Надявам се съм бил изчерпателен,ако има още нещо питай.Лек и усмихнат ден!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 авг 2012 12:57

xadez написа:Сигурно виждаш,че не съм докладвал и САМО твоето мнение?Или това не си го забелязал?Това,че вие не докладвате си има обяснителна причина имате двама човека които своевременно се грижат за това.Друго е интересно в случая защо още можеш да пишеш:) но това не е от моята компетенция да преценявам.Ако си чел внимателно Поустовете ми ще видиш,че аз не подкрепям действията ви да насаждате омраза и да сипете обиди,а това,че се опитвате да разберете истината го подкрепям.Но също така ако си обективен ще признаеш,че много от вас минаха границата на добрият тон и нарушиха правилата на форумът.Това,че сте били провокирани което е видно не ви оправдава.Може да прочетеш т1 от правилата на форумът примерно сигурно си ги чел но все пак.Много такива мнения бяха изтрити своевременно но това не означава че ги е нямало.Затова не си прав ,че не ви подкрепям.Многократно казах в тази тема и приветствам решението на господина които реши да запознае компетентните органи със заключената тема.Това е начина.Не, няма да се изненадам това,че някои от вас са ходили на контроли.Всеки човек има лично и непрекосновено право да прави и да посещава каквото си иска в свободното си време,ако не нарушава общественият ред.А аз къде съм бил ,бил съм и на стадиона бил съм и на много други места в свободното си врем.Надявам се съм бил изчерпателен,ако има още нещо питай.Лек и усмихнат ден!

Видях какво си докладвал. Ако беше започнал да влизаш в този форум преди време щеше да видиш,че този форум беше вероятно най-чистия и умерен. Докато не се появиха "зелените човечета". А да твърдиш,че насаждаме омраза е смешно. Всъщност дали аз мога или не мога да пиша е дребен проблем. Големия проблем е,защо хора които заплашват мен,семейството и приятелите ми са на свобода и сеят омраза. Не ти ли се струва тъпо да ми държиш сметка какво съм написал аз,докато навън някви идиоти се чудят ква простотия да свършат. И пак ще го напиша ако трябва и по-добре да го напиша тука,вместо да разбия главата на някой от тези. Вероятно нямаш деца. Дано някога да имаш и да не се налага да се страхуваш за тях. ;) Лек ден и на теб.
П.П.Прочитайки по-внимателно мнението ти,разбрах,че те тревожи езикът който съм използвал. И факта,че въпреки това още мога да пиша. Повярвай ми,не ми се случва често,да не кажа никога. Но каквото повикало такова се обадило.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 авг 2012 13:06

Наистина последно по темата....
Ние не одобряваме насилието,омразата и обидите. Не делим хората на зелени,сини,червени или други. С нас е весело и сме готини пичове. Но когато се базикат с нас можем и да сме лоши. Всеки трезво мислещ човек е добре дошъл в нашата компания,без значение от пристрастия,религия,раса,сексуална ориентация ;) или политическа такава. Така,че Xadez,ако смяташ,че сме достойни следи форума за събития. ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 04 авг 2012 13:16

Да не съм нахален ама да си питам :lol: Някой днеска ако ходи към Петьо с кола ще ме вземе ли ако има едно местенце, че не го знам каде се намира а и не ми се пътува с 15-ката. На мен не ми трябва много място нали съм си слабичък :lol:

Написах го и във всекидневната но нали я заключиха и да го поустна тука. Надявам се някой да е отзивчив и да ме вземе със себе си, че Сарафово ми е малко тъмна Индия и няма да мога да го намеря заведението. :)

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 04 авг 2012 13:30

subzero написа:
xadez написа:Сигурно виждаш,че не съм докладвал и САМО твоето мнение?Или това не си го забелязал?Това,че вие не докладвате си има обяснителна причина имате двама човека които своевременно се грижат за това.Друго е интересно в случая защо още можеш да пишеш:) но това не е от моята компетенция да преценявам.Ако си чел внимателно Поустовете ми ще видиш,че аз не подкрепям действията ви да насаждате омраза и да сипете обиди,а това,че се опитвате да разберете истината го подкрепям.Но също така ако си обективен ще признаеш,че много от вас минаха границата на добрият тон и нарушиха правилата на форумът.Това,че сте били провокирани което е видно не ви оправдава.Може да прочетеш т1 от правилата на форумът примерно сигурно си ги чел но все пак.Много такива мнения бяха изтрити своевременно но това не означава че ги е нямало.Затова не си прав ,че не ви подкрепям.Многократно казах в тази тема и приветствам решението на господина които реши да запознае компетентните органи със заключената тема.Това е начина.Не, няма да се изненадам това,че някои от вас са ходили на контроли.Всеки човек има лично и непрекосновено право да прави и да посещава каквото си иска в свободното си време,ако не нарушава общественият ред.А аз къде съм бил ,бил съм и на стадиона бил съм и на много други места в свободното си врем.Надявам се съм бил изчерпателен,ако има още нещо питай.Лек и усмихнат ден!

Видях какво си докладвал. Ако беше започнал да влизаш в този форум преди време щеше да видиш,че този форум беше вероятно най-чистия и умерен. Докато не се появиха "зелените човечета". А да твърдиш,че насаждаме омраза е смешно. Всъщност дали аз мога или не мога да пиша е дребен проблем. Големия проблем е,защо хора които заплашват мен,семейството и приятелите ми са на свобода и сеят омраза. Не ти ли се струва тъпо да ми държиш сметка какво съм написал аз,докато навън някви идиоти се чудят ква простотия да свършат. И пак ще го напиша ако трябва и по-добре да го напиша тука,вместо да разбия главата на някой от тези. Вероятно нямаш деца. Дано някога да имаш и да не се налага да се страхуваш за тях. ;) Лек ден и на теб.
П.П.Прочитайки по-внимателно мнението ти,разбрах,че те тревожи езикът който съм използвал. И факта,че въпреки това още мога да пиша. Повярвай ми,не ми се случва често,да не кажа никога. Но каквото повикало такова се обадило.

Да аз твърдя защото прочетох мненията с очите си вчера(много от тях липсват вече),че някой от вас насаждат омраза и нарушават правилата на форумът.Дали са били провокирани или не ясно е казано,че такива неща не се толерират.В действителност не знам и детайли около самата случка имало ли е физическо насилие или само някакви унижение защото се информирам от интернет за самата случка.Но вчера също прочетох ,че е имало и подобно действие от страна на ваши фенове преди време.Набито е нашо момче докато е било с приятелката си.След което си направих трудът да прочета част от форумът ви и не открих никъде нещо по случая.Не казвам,че няма може да съм пропуснал,ако има може да ми пуснеш линк било то и на ЛС.И защото имаше както казах изтрити мнения на ваши фенове а обичам да говоря с факти но като ги няма ще ти цитирам някой от тях,ти си прецени ако не си ги чел дали да ми повярваш.Дайте да им разбием зъбите в тротоара на мазутите-написан от роналдомрасника.Дайте ми снимка и кординати на даденият Стоян да види какво ще му се случи-искам си акаунта мисля че беше профилът.Няма да жаля/им нито средства, нито сила
да бъдете сгазени. Ей тъй директно от стадиона за въшливите вратове и стъпкани на изхода му-от ntodorov.Имаше и още много но не ги помня всички.Това държание и епитети е недопустимо поне във форумът.Да разбирам ви болно ви е от случката съвсем нормално и на мен не ми е приятно.Но имате претенции,че сте интелигентни хора а падате на нивото на провокаторите.От цялата случка днес след вашата и утре след нашата контрола дано не стане и по-голяма беля.Но най-малкото хората ще ходят на групички за да не бъдат изненадани.Ей това е жалкото.Това дали можеш да пишеш наистина е дребен проблем,но само ако не се е действало с двоен аршин

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 авг 2012 13:39

burgazliqta написа:
Да не съм нахален ама да си питам :lol: Някой днеска ако ходи към Петьо с кола ще ме вземе ли ако има едно местенце, че не го знам каде се намира а и не ми се пътува с 15-ката. На мен не ми трябва много място нали съм си слабичък :lol:

Написах го и във всекидневната но нали я заключиха и да го поустна тука. Надявам се някой да е отзивчив и да ме вземе със себе си, че Сарафово ми е малко тъмна Индия и няма да мога да го намеря заведението. :)

Ники,аз не знам дали ще ходя иначе бих те взел. А то всъщност някой ще ходи ли?? :roll:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 04 авг 2012 13:45

subzero написа:
burgazliqta написа:

Ники,аз не знам дали ще ходя иначе бих те взел. А то всъщност някой ще ходи ли?? :roll:

От бригадата май ще ходят, Владо съшо мисля че ще ходи.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 04 авг 2012 13:51

subzero написа:
burgazliqta написа:

От бригадата май ще ходят, Владо съшо мисля че ще ходи.
EDIT: Сега говорих с Владо, имал много работа и щял да пропусне.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 авг 2012 13:55

Xadez, виждам, че си един от толерантните фенове на Нефтохимик. Нямаме нищо против теб. Напротив. Включвай се в нашите дискусии, изразявай си мнението. Нормално е тук да сме пристрастни. Виждам, че си цитирал поканата ми. И правилно.Внимаваш. В днешно време такива, като теб са си находка. Определено...Но нали оичиташ, че търпението и толерантността си вървят ръка за ръка. Неприятния гостенин ( ти не си такъв и мисля, че ти го доказах) си тръгва бързо и безвъзвратно. Писал съм: Да се забавляваме заедно. Когато обаче се влиза с взлом и , когато се сипят закани, обиди и заплахи към нас и нашите деца, какво очакваш ? Да бъдем с разтворени обятия ? Не става. Разграничавай нещата от същинския смисъл на думите ми. В случай, че не си проследил хронологията на събитията от последните дни смея да твърдя, че бяхме предизвиквани многократно. С цел да защитя форумът ни от реваншистки чувства изтрих мнението на Коза ностра, което звучеше така: "Имали сте неприятна засечка до Космос".Презумпцията ми до тогава беше да не давам гласност на тази случка. Дори до този момент ми трябваха неоспорими доказателства, че това са фенове ( силно казано) на Нафтата. Разграничаваме се от поставянето на общ знаменател за всички привърженици на Нефтохимик, защото сред тя имаме приятели, а и повечето от нас са били и още са фенове на този отбор и се интересуват от него. За това в интерес на обективната истина ще действаме по правилата и, както му е редът. Цивилизовано. Каквото можем, ще направим за да не се израждат нещата във физически саморазправи. Срамно е.
ПС: Xadez. Заплахите към Стоян също се прецизират. Аз също си позволих да говоря за това момче в момент на афект и, ако не съм прав, че той е човекът подбудил физическата саморазправа продължавам да твърдя, че е човек сеещ омраза към феновете на Черноморец. Вината започва от там, а не, че някой пубер се вживява на боец. За сега приключвам с тази тема. Нещата са сведени до един друг и по-цивилизован за възмездие етап. Наистина искам истината да цъфне на правилното място. Оная вечер беше извършено престъпление и, като такъв акт последствията трябва да се понесат единствено и само от извършителите.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”