Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:Xadez,гледам си ме докладвал на модераторите.Няма лошо щом така си преценил. Проблема е,че сме се начели на много простотии,но не докладваме като ученички. Всъщност интересно ми е какво щеше да е отношението ти,ако това което се случи беше направено от фенове на Черноморец. Сигурен съм,че щеше да реагираш като нас. А ние щяхме да те подкрепим. Нещо,което ти не правиш.
Ще се изненадаш ли,ако ти кажа че сред нас има хора,които ходят на мачове на Нефтохимик?? Ще се изненадаш ли,ако разбереш,че някои от пишещите тук са ходили в студа на контроли на Нефтохимик ??? А ти къде си бил тогава??
xadez написа:Сигурно виждаш,че не съм докладвал и САМО твоето мнение?Или това не си го забелязал?Това,че вие не докладвате си има обяснителна причина имате двама човека които своевременно се грижат за това.Друго е интересно в случая защо още можеш да пишеш:) но това не е от моята компетенция да преценявам.Ако си чел внимателно Поустовете ми ще видиш,че аз не подкрепям действията ви да насаждате омраза и да сипете обиди,а това,че се опитвате да разберете истината го подкрепям.Но също така ако си обективен ще признаеш,че много от вас минаха границата на добрият тон и нарушиха правилата на форумът.Това,че сте били провокирани което е видно не ви оправдава.Може да прочетеш т1 от правилата на форумът примерно сигурно си ги чел но все пак.Много такива мнения бяха изтрити своевременно но това не означава че ги е нямало.Затова не си прав ,че не ви подкрепям.Многократно казах в тази тема и приветствам решението на господина които реши да запознае компетентните органи със заключената тема.Това е начина.Не, няма да се изненадам това,че някои от вас са ходили на контроли.Всеки човек има лично и непрекосновено право да прави и да посещава каквото си иска в свободното си време,ако не нарушава общественият ред.А аз къде съм бил ,бил съм и на стадиона бил съм и на много други места в свободното си врем.Надявам се съм бил изчерпателен,ако има още нещо питай.Лек и усмихнат ден!
Да не съм нахален ама да си питамНякой днеска ако ходи към Петьо с кола ще ме вземе ли ако има едно местенце, че не го знам каде се намира а и не ми се пътува с 15-ката. На мен не ми трябва много място нали съм си слабичък
subzero написа:xadez написа:Сигурно виждаш,че не съм докладвал и САМО твоето мнение?Или това не си го забелязал?Това,че вие не докладвате си има обяснителна причина имате двама човека които своевременно се грижат за това.Друго е интересно в случая защо още можеш да пишеш:) но това не е от моята компетенция да преценявам.Ако си чел внимателно Поустовете ми ще видиш,че аз не подкрепям действията ви да насаждате омраза и да сипете обиди,а това,че се опитвате да разберете истината го подкрепям.Но също така ако си обективен ще признаеш,че много от вас минаха границата на добрият тон и нарушиха правилата на форумът.Това,че сте били провокирани което е видно не ви оправдава.Може да прочетеш т1 от правилата на форумът примерно сигурно си ги чел но все пак.Много такива мнения бяха изтрити своевременно но това не означава че ги е нямало.Затова не си прав ,че не ви подкрепям.Многократно казах в тази тема и приветствам решението на господина които реши да запознае компетентните органи със заключената тема.Това е начина.Не, няма да се изненадам това,че някои от вас са ходили на контроли.Всеки човек има лично и непрекосновено право да прави и да посещава каквото си иска в свободното си време,ако не нарушава общественият ред.А аз къде съм бил ,бил съм и на стадиона бил съм и на много други места в свободното си врем.Надявам се съм бил изчерпателен,ако има още нещо питай.Лек и усмихнат ден!
Видях какво си докладвал. Ако беше започнал да влизаш в този форум преди време щеше да видиш,че този форум беше вероятно най-чистия и умерен. Докато не се появиха "зелените човечета". А да твърдиш,че насаждаме омраза е смешно. Всъщност дали аз мога или не мога да пиша е дребен проблем. Големия проблем е,защо хора които заплашват мен,семейството и приятелите ми са на свобода и сеят омраза. Не ти ли се струва тъпо да ми държиш сметка какво съм написал аз,докато навън някви идиоти се чудят ква простотия да свършат. И пак ще го напиша ако трябва и по-добре да го напиша тука,вместо да разбия главата на някой от тези. Вероятно нямаш деца. Дано някога да имаш и да не се налага да се страхуваш за тях.Лек ден и на теб.
П.П.Прочитайки по-внимателно мнението ти,разбрах,че те тревожи езикът който съм използвал. И факта,че въпреки това още мога да пиша. Повярвай ми,не ми се случва често,да не кажа никога. Но каквото повикало такова се обадило.
burgazliqta написа:Да не съм нахален ама да си питамНякой днеска ако ходи към Петьо с кола ще ме вземе ли ако има едно местенце, че не го знам каде се намира а и не ми се пътува с 15-ката. На мен не ми трябва много място нали съм си слабичък
Написах го и във всекидневната но нали я заключиха и да го поустна тука. Надявам се някой да е отзивчив и да ме вземе със себе си, че Сарафово ми е малко тъмна Индия и няма да мога да го намеря заведението.
subzero написа:burgazliqta написа:Да не съм нахален ама да си питамНякой днеска ако ходи към Петьо с кола ще ме вземе ли ако има едно местенце, че не го знам каде се намира а и не ми се пътува с 15-ката. На мен не ми трябва много място нали съм си слабичък
Написах го и във всекидневната но нали я заключиха и да го поустна тука. Надявам се някой да е отзивчив и да ме вземе със себе си, че Сарафово ми е малко тъмна Индия и няма да мога да го намеря заведението.
Ники,аз не знам дали ще ходя иначе бих те взел. А то всъщност някой ще ходи ли??
subzero написа:burgazliqta написа:Да не съм нахален ама да си питамНякой днеска ако ходи към Петьо с кола ще ме вземе ли ако има едно местенце, че не го знам каде се намира а и не ми се пътува с 15-ката. На мен не ми трябва много място нали съм си слабичък
Ники,аз не знам дали ще ходя иначе бих те взел. А то всъщност някой ще ходи ли??
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта