Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
nakamura написа:Абе не може ли тези мнения и ИП адреси да се занесат на едни хора в милицията и .. така
xadez написа:ntodorov написа:Пишете тук на воля. Всекидневната ни е временно затворена за ремонт. Ще се носи на едно място при едни хора.
Почисти е добре първо от коментарите, обидни и заплашителни от вашите фенове.В това поне сте показали, че нямате равни.
subzero написа:xadez написа:ntodorov написа:Пишете тук на воля. Всекидневната ни е временно затворена за ремонт. Ще се носи на едно място при едни хора.
Почисти е добре първо от коментарите, обидни и заплашителни от вашите фенове.В това поне сте показали, че нямате равни.
Нейчо,направи им на тия пичове тема да си лаят в нея,че ми надуха главата тука.
xadez написа:ntodorov написа:Пишете тук на воля. Всекидневната ни е временно затворена за ремонт. Ще се носи на едно място при едни хора.
Bourgas написа:xadez написа:ntodorov написа:Пишете тук на воля. Всекидневната ни е временно затворена за ремонт. Ще се носи на едно място при едни хора.
Кой те е заплашвал теб, бе момко? Прочел ли си за няколко дена какви простотии сте написали всичките? Единственият форум сме в интернет сигурно, който дава възможност да се пише в него и за другия отбор и то само нормални и хубави неща. Справка, погледни темата Историята на футбола в Бургас. Обзалагам се, че си го пропуснал това. Недей да се правиш на разсърден, защото всичката помия, която се опитвате да излеете тук, излиза само от вашата злоба. И кой какво е показал, толкова много копирате ботевистите, че в който и да е форум и сайт да влезеш, все теми срещу Черноморец, все коментари. Нищо, че играли Нафтата срещу Тунджа Ямбол. Че вие имахте специална тема във вашия форум, 2 пъти съм влизал и ми писна да чета, наречена "Урод'. Това ли ти е на теб гордостта? Кой в какво бил ненадминат, че вие там имахте повече мнение, от колкото в целия си форум взети заедно. Айде, недей, а?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта