Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот burgazliqta » 04 авг 2012 09:46

Да не съм нахален ама да си питам :lol: Някой днеска ако ходи към Петьо с кола ще ме вземе ли ако има едно местенце, че не го знам каде се намира а и не ми се пътува с 15-ката. На мен не ми трябва много място нали съм си слабичък :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 авг 2012 09:52

Последно по темата със зелените файтъри,че много време и нерви им отделих.
Щеше да е някак си по-приемливо,ако бяха хлапета на по 15-16 години. На тяхната възраст вече всичко е изгубено. Запознайте се с лумпените,които са бъдещето ни. Има нещо сбъркано в цялата работа. Някой май е прекалил с хаповете. ;) И щеше да е смешно,ако не беше тъжно.
П.П. Нека всички,които се разписваха в онази подписка да си помислят добре следващия път. Май и Д.Езерово им е много. :roll:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 авг 2012 09:54

Момченца с розови пишленца. Объркали сте хората, времето и събитието. Бургас не е само Нафта и Черноморец. Хич не си мислете, че ще се "покриете" в стадото си. Такива мърши, като вас се намират лесно. Не ни предизвиквайте. Силовите методи не са ни приоритет, но тогава, когато подобен цирей заплашва мен, децата ми, приятелите ми заради единствената им "ВИНА" да гледат мач - няма да жаля/им нито средства, нито сила
да бъдете сгазени. Ей тъй директно от стадиона за въшливите вратове и стъпкани на изхода му. На първо време се уповаваме на оторозираните за това Държавни институции. С последните си постове ни помогнахте много. За ваше съжаление и в наш интерес се оказа, че в малките ви главици и мозъка е малко.
НЕ НИ ПРЕДИЗВИКВАЙТЕ. ДОБРЕ Е ДА СЕ ОГРАНИЧИТЕ С ПОДОБНИ ПОУСТОВЕ. БЪРКАТЕ В КОНТАКТА С МОКРИ РЪЦЕ...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 авг 2012 09:55

nakamura написа:Абе не може ли тези мнения и ИП адреси да се занесат на едни хора в милицията и .. така

Може.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 авг 2012 09:56

Момчета временно заключвам темата. Трябва ни такава. Ще направя нова - временна.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 04 авг 2012 09:58

Пишете тук на воля. Всекидневната ни е временно затворена за ремонт. Ще се носи на едно място при едни хора.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Говорилня.

Мнениеот Bourgas » 04 авг 2012 10:30

xadez написа:
ntodorov написа:Пишете тук на воля. Всекидневната ни е временно затворена за ремонт. Ще се носи на едно място при едни хора.

Почисти е добре първо от коментарите, обидни и заплашителни от вашите фенове.В това поне сте показали, че нямате равни.

Кой те е заплашвал теб, бе момко? Прочел ли си за няколко дена какви простотии сте написали всичките? Единственият форум сме в интернет сигурно, който дава възможност да се пише в него и за другия отбор и то само нормални и хубави неща. Справка, погледни темата Историята на футбола в Бургас. Обзалагам се, че си го пропуснал това. Недей да се правиш на разсърден, защото всичката помия, която се опитвате да излеете тук, излиза само от вашата злоба. И кой какво е показал, толкова много копирате ботевистите, че в който и да е форум и сайт да влезеш, все теми срещу Черноморец, все коментари. Нищо, че играли Нафтата срещу Тунджа Ямбол. Че вие имахте специална тема във вашия форум, 2 пъти съм влизал и ми писна да чета, наречена "Урод'. Това ли ти е на теб гордостта? Кой в какво бил ненадминат, че вие там имахте повече мнение, от колкото в целия си форум взети заедно. Айде, недей, а?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 авг 2012 10:31

subzero написа:
xadez написа:
ntodorov написа:Пишете тук на воля. Всекидневната ни е временно затворена за ремонт. Ще се носи на едно място при едни хора.

Почисти е добре първо от коментарите, обидни и заплашителни от вашите фенове.В това поне сте показали, че нямате равни.

Нейчо,направи им на тия пичове тема да си лаят в нея,че ми надуха главата тука.

Данчо, точно това искат тия файтъри. Да почне някаква омраза, гледали там 5 клипа в тръбата, изчели 2-3 теми в някой ултрас форум и вече станаха и те голямата работа. Докато им се обръща внимание, ще си лаят. После ще спрат. 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 авг 2012 10:34

xadez написа:

Пич. Престани. Форумът е наш. Правим, каквото трябва. Бъди сигурен, че и почистените мнения се "показват". Доволен ?
Няма обаче нито едно, което да е заплашвало живота, майките ви и децата ви. На твое място бих си сложил похлупака и бих се оттеглил.
Има ваши хора, с които си комуникираме тук от години. И сме си приятелски настроени. Познаваме се. Тая само добри чувства към тях и уважавам позицията им. Налазването на хора с бойни амбиции и крив реваншизъм никога не се е толерирал. След оня ден и най-вече след последните ви писания нещата загрубяха. Мисля, че ще направим най-доброто за вас и за нас, като отведем тези мнения, където трябва. Знам, че това не са мнения на всички привърженици на Нафтата...Разграничавам се от общите знаменатели, но мършата трябва да остане да си гние отделена от истинските фенове на футбола в града ни. Какво още не ти е ясно ?

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 04 авг 2012 10:45

Bourgas написа:
xadez написа:

Кой те е заплашвал теб, бе момко? Прочел ли си за няколко дена какви простотии сте написали всичките? Единственият форум сме в интернет сигурно, който дава възможност да се пише в него и за другия отбор и то само нормални и хубави неща. Справка, погледни темата Историята на футбола в Бургас. Обзалагам се, че си го пропуснал това. Недей да се правиш на разсърден, защото всичката помия, която се опитвате да излеете тук, излиза само от вашата злоба. И кой какво е показал, толкова много копирате ботевистите, че в който и да е форум и сайт да влезеш, все теми срещу Черноморец, все коментари. Нищо, че играли Нафтата срещу Тунджа Ямбол. Че вие имахте специална тема във вашия форум, 2 пъти съм влизал и ми писна да чета, наречена "Урод'. Това ли ти е на теб гордостта? Кой в какво бил ненадминат, че вие там имахте повече мнение, от колкото в целия си форум взети заедно. Айде, недей, а?

Да прочел съм.Всички са санкционирани доколкото виждам което е нормално.Но вашите един няма .Вие претендирате за нещо повече, но вие също паднахте на нивото на тези провокатори и сипете обиди и заплахи.Набедихте някой за който доколкото чета не е доказано иначе щеше да бъде задържан.Ако бях на негово място заедно с Тодоров и темата щях да отида до районното.Защото вие го заплашвахте лично и поименно.Който го е направил това трябва да си понесе наказанието,да не ме разберете погрешно.Относно темата която мислиш,че не съм чел много от страниците съм ги прочел с удоволствие.Но погледни я и ти на последната страница има едно мнение където е наблегнато с зелен шрифт думи на Димчо Ненов след контролата със Сливен,че не е доволен от играта и с такава игра футбола се убива.С какво това допринася за историята на бургаският футбол?или е чиста проба злобен коментар.Привърженик съм на Нефтохимик но и аз не одобрявам насилието и някои действия затова и ходя на мачове но не сядам в агитката,аз съм от така наречените семкаджии:)

Върни се в “Черноморец”