Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 03 авг 2012 22:41

Не можах да се справя с тва приложение. :oops: Накви пари ли иска,кво?? :roll: Мнеее. Андроида ми не става за Гугъл Плей. жалко. :(
Последна промяна от subzero на 03 авг 2012 23:04, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 авг 2012 23:16

Няква организация за Картаго има ли??
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 авг 2012 00:01

topalkata написа:Само да вметна,че Стоенчо го познавам от 20 години и мога да гарантирам,че не е направил това,за което го обвинявате.Това,че е бил на мача не е гаранция,че той е виновен за случилото се.Така че не е нормално да обвинявате момчето.А на потърпевшите деца и техните родители да отидат в съответното 5 рпу,да си подадат жалба.А на тези дето правят разпознаване компетентни ли са да го извършат.А при ситуации на уплах децата може изобщо да не са запомнили добре лицата на извършителите.Съжалявам за случилото се,дано децата да са добре.Но сме цивилизована държава и щом е извършено престъпление има си съответните органи на разследване.И изобщо не толерирам насилието по стадионите и извън него.Но привърженик на противоположния отбор да отиде на мач и после да го обвиняват само,защото са го видели на мача е не сериозно.И мен ме извикаха да отида да гледам мача и аз съм фен на нафтата,и какво и аз ли щях да съм виновен за случилото се с тези деца? :?

Снощи бях на ММА турнир ... и в момента единственото което ми трябва е снимка на въпросния Стоенчо и информация къде да го намеря :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 авг 2012 00:14

subzero написа:
cena62 написа:Преди малко ме избраха за Meet&Greet (среща) с моя любим изпълнител Tinie Tempah който утре забива на Спирита.Една моя сбъдната мечта :) .

Ми честито,Любчо !! Ся остава да почерпиш. ;) А Спирита верно сбъдва мечти,аз гледах на живо Faith No More. И беше велико изживяване. 8-)

Сбъдва ... колко да сбъдва . Откакто се провежда , никой от изпълнителите не е успял да ме заинтересува ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 авг 2012 00:16

Миро, не знам за тоя Стоян ли е къв е, ама виж тука един зелен файтър колко е смел :mrgreen: Мачкал и насирал наред 8-) А за Спирита, имаше точно 3 групи, които някак си ме заинтригуваха за всичките години, в които се провежда. :roll:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 04 авг 2012 00:25

:mrgreen: утре отново някой със синя тениска ще го отнесе заради шепа форумни смелчаги със сериозен бизнес .. :lol: между другото утре не е ли официалното представяне на Лайноморец ..?! :roll: :idea: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 04 авг 2012 01:03

Бургас е Зелен...!!! написа::mrgreen: утре отново някой със синя тениска ще го отнесе заради шепа форумни смелчаги със сериозен бизнес .. :lol: между другото утре не е ли официалното представяне на Лайноморец ..?! :roll: :idea: :lol:

Абе, пич ти със всичкия ли си ? Не те ли е срам да пишеш глупости ? Голям фен излезе - предполагам на 16 17 год.
Ние пишещите във форума, като сме гледали футбол в Бургас, предполагам не си бил роден. Нямам нищо против да си / НИ / поддържате отбора, но нека всичко да е в рамките на правилата. Викайте, пляскайте на стадиона колкото искате, но не чупете и пазете - нали това е нашия ХРАМ ? И свърши ли мача - вече всички сме граждани на Бургас. Какви са тези долнопробни прояви на бити фенове, при това деца ? Аз уважавам и двата отбора, но не крия, че в кръвта ми тече НАФТА, но се разграничавам от прояви на вандализъм и насилие на една шепа фенове ! Знам омразата е голяма, но за това не са виновни феновете на двата отбора.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 04 авг 2012 02:10

Поредния смелчага от тези дето са много силни когато са 10или повече срещу един-двама и много бързи, когато съотношението е по-малко .Я за ваше улеснение вместо да се криете като мишоци и да нападате в гръб кажете къде да дойдат тези подвизаващи се в този форум, за да им свалите фанелките.Не се притеснявайте няма кой да ви откаже. Ако много са ви харесали фанелките има си подфорум как да се сдобиете с тях. Циганските изпълнения си ги запазете за Горно Езерово и Камено .
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 авг 2012 09:38

МОЛЯ ДРУГИТЕ МОДЕРАТОРИ ДА НЕ ТРИЯТ МНЕНИЯТА ОТ ТАЗИ СТРАНИЦА. ТРЯБВАТ НИ.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 04 авг 2012 09:42

Абе не може ли тези мнения и ИП адреси да се занесат на едни хора в милицията и .. така
忍者

Върни се в “Черноморец”