Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
topalkata написа:Само да вметна,че Стоенчо го познавам от 20 години и мога да гарантирам,че не е направил това,за което го обвинявате.Това,че е бил на мача не е гаранция,че той е виновен за случилото се.Така че не е нормално да обвинявате момчето.А на потърпевшите деца и техните родители да отидат в съответното 5 рпу,да си подадат жалба.А на тези дето правят разпознаване компетентни ли са да го извършат.А при ситуации на уплах децата може изобщо да не са запомнили добре лицата на извършителите.Съжалявам за случилото се,дано децата да са добре.Но сме цивилизована държава и щом е извършено престъпление има си съответните органи на разследване.И изобщо не толерирам насилието по стадионите и извън него.Но привърженик на противоположния отбор да отиде на мач и после да го обвиняват само,защото са го видели на мача е не сериозно.И мен ме извикаха да отида да гледам мача и аз съм фен на нафтата,и какво и аз ли щях да съм виновен за случилото се с тези деца?
subzero написа:cena62 написа:Преди малко ме избраха за Meet&Greet (среща) с моя любим изпълнител Tinie Tempah който утре забива на Спирита.Една моя сбъдната мечта.
Ми честито,Любчо !! Ся остава да почерпиш.А Спирита верно сбъдва мечти,аз гледах на живо Faith No More. И беше велико изживяване.
Бургас е Зелен...!!! написа::mrgreen: утре отново някой със синя тениска ще го отнесе заради шепа форумни смелчаги със сериозен бизнес ..между другото утре не е ли официалното представяне на Лайноморец ..?!
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта