Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Devian » 03 авг 2012 20:47

nakamura написа:Честити Дани Младенов е вече акул :)

Не ме радва нещо този трансфер, защото ми прилича на трансфер от типа Телкийски. По би ме зарадвало да видя Ицо Янев, стабилен десен бек и централен защитник. Не знаех, че имаме нужда от резерви :o
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2012 20:49

mazut написа:Под "знам как стоят нещата" имам предвид нещата с "когато видяха 2ма от наще 5мата мазути изпаднаха в панически страх и дим да ги няма".Както написах и в предното мнение,всички подробности около случката ги знам от вашия форум,но помня преди 2 години как добричките ваши фенове насиниха наш фен в 5 часа сутринта прибирайки се от дискотека с приятелката му,а за това което направихме в негова защита може да попитате Дечо смелчагата,известен след тази случка с прословутия паник бутон :)

Дали са изпаднали в панически страх не знам, но бягаха панически. Ако е нещо различно - грешката е наша.
[offtopic]Бъркаш ни. Пропуснал си факта, че с Дечо нямаме нищо общо и никой от пишещите тук във форума не се идентифицира с него. Само, че вие посегнахте на незащитено и непълнолетно наше момче и неговата 15 годишна сестричка. Ненормално е. От юмруците ще се опитаме да ви избавим, но не и от Закона[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 03 авг 2012 20:51

Devian написа:
nakamura написа:Честити Дани Младенов е вече акул :)

Не ме радва нещо този трансфер, защото ми прилича на трансфер от типа Телкийски. По би ме зарадвало да видя Ицо Янев, стабилен десен бек и централен защитник. Не знаех, че имаме нужда от резерви :o

Янев няма място в Бургас , поради обективни причини .
Младенов според мен ще направи резерва некой от Хасанчето или Юсуфчето , ако се разиграе до месец
忍者

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 03 авг 2012 20:57

А дано, ама надали. Сещаме се как се справи с конкуренцията в Левски :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 03 авг 2012 21:01

Чакай малко,защо говориш в множествено число и слагаш всички под един знаменател?От какъв закон трябва да се опасявам аз,или останалите фенове на Нефтохимик,които сме били на съвсем друго място по това време,или ще осъдите група от лица наречени "мазути" :lol: "Мазутите" имаме Официален фен клуб,софийски фен клуб,фракция Грийн Файтърс,още няколко малки групички наричащи се фракции,както и обикновени фенове.Интересно как сложи всички под едно и ни обвини за случката,как набедихте въпросния Стоян,като даже не е част от т.н "хулигани",че чак и гледам някой ме набеди и мен,по повод на това,че съм се включил в разговора :mrgreen: Ако желаете влезте в групата на феновете във фейсбук,или във форума,там десетки са коментирали,ама обикновено виновниците в такива случаи се покриват надълбоко ;-)

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 03 авг 2012 21:15

mazut написа:Чакай малко,защо говориш в множествено число и слагаш всички под един знаменател?От какъв закон трябва да се опасявам аз,или останалите фенове на Нефтохимик,които сме били на съвсем друго място по това време,или ще осъдите група от лица наречени "мазути" :lol: "Мазутите" имаме Официален фен клуб,софийски фен клуб,фракция Грийн Файтърс,още няколко малки групички наричащи се фракции,както и обикновени фенове.Интересно как сложи всички под едно и ни обвини за случката,как набедихте въпросния Стоян,като даже не е част от т.н "хулигани",че чак и гледам някой ме набеди и мен,по повод на това,че съм се включил в разговора :mrgreen: Ако желаете влезте в групата на феновете във фейсбук,или във форума,там десетки са коментирали,ама обикновено виновниците в такива случаи се покриват надълбоко ;-)

Лек , аре стига локуми сте разтягали . От години "ваши" фенове си ги правят тези неща около стадиона и не съм чул нито един път поддръжник на Черноморец да е пребивал дете с фланелка на Нефтохимик. Каква е тая ваша злоба ей това не мога да разбера . Другият път ще стане нещо по-лошо и какво правим тогава . Ходете си викайте си , поддържайте си отбора . Знаеш има много хора , които си ходят и на мачове на Черноморец и на мачове на Нефтохимик . С такива прояви ще ги изгоните и на стадиона ще си ходите пак онези същите .
Съберете се там фракции , фирми , файтъри и незнам си кви и се разберето , щот и вие имате деца и едва ли искате да треперите за тях , като не са ви пред очите. Няма нужда от война по улици и стадиони
忍者

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 авг 2012 22:05

nakamura написа:
mazut написа:Чакай малко,защо говориш в множествено число и слагаш всички под един знаменател?От какъв закон трябва да се опасявам аз,или останалите фенове на Нефтохимик,които сме били на съвсем друго място по това време,или ще осъдите група от лица наречени "мазути" :lol: "Мазутите" имаме Официален фен клуб,софийски фен клуб,фракция Грийн Файтърс,още няколко малки групички наричащи се фракции,както и обикновени фенове.Интересно как сложи всички под едно и ни обвини за случката,как набедихте въпросния Стоян,като даже не е част от т.н "хулигани",че чак и гледам някой ме набеди и мен,по повод на това,че съм се включил в разговора :mrgreen: Ако желаете влезте в групата на феновете във фейсбук,или във форума,там десетки са коментирали,ама обикновено виновниците в такива случаи се покриват надълбоко ;-)

Лек , аре стига локуми сте разтягали . От години "ваши" фенове си ги правят тези неща около стадиона и не съм чул нито един път поддръжник на Черноморец да е пребивал дете с фланелка на Нефтохимик. Каква е тая ваша злоба ей това не мога да разбера . Другият път ще стане нещо по-лошо и какво правим тогава . Ходете си викайте си , поддържайте си отбора . Знаеш има много хора , които си ходят и на мачове на Черноморец и на мачове на Нефтохимик . С такива прояви ще ги изгоните и на стадиона ще си ходите пак онези същите .
Съберете се там фракции , фирми , файтъри и незнам си кви и се разберето , щот и вие имате деца и едва ли искате да треперите за тях , като не са ви пред очите. Няма нужда от война по улици и стадиони

Чуй японеца,той е мъдър!! ;) А ако трябва да съм сериозен,аз се страхувам!! Страх ме е за децата ми,страх ме е за хората,които познавам и които ходят със сини фланелки. Трябва да спре това. Разберете,че ние нямаме нищо общо с Дечо или Мечо или някой друг. Повечето хора в този форум са хора на възраст със стабилен бизнес и са много далеч от "зелените битки". Ако някой има някви проблеми с някви стари фракции на Черноморец да си ги решава. Кой виновен и кой невинен ще решат органите. Факт е обаче,че агресията я пораждате вие. Ние пишещите тук сме създали вас,младите фенове на Нефтохимик. Когато ние сме викали за този отбор вие не сте знаели какво е топка. Ние ви учихме на фенство,ние ви направихме агитката.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 авг 2012 22:10

След малко си слагам и аз приложението. ;)
Що се отнася да наказанието на ЦСКА...В първия момент подивях от радост. Когато обаче асимилирах нещата усетих,че пре....е пак сме ние. Това е решение,което цели да замаже очите на Черноморец и да каже на ЦСКА да не бърза да картотекира сега. Сега ще има обжалване,което най-вероятно ще бъде прието и така... пак ние сме прецаканите. Сефте!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2012 22:15

Помагайте тогава. Виждам, че знаеш, кои са ви хулиганите.
Къде прочете, че всички сте сложени под един знаменател ? В множествено число слагаме подбутителите и виновниците. Независимо, какви и, колко са фенклубовете косвено влияят върху поведението на членовете си. Утайки в Бургас бол, място за реализация - стадиона. Или, както казват хората -животното си търси стадото. Колкото по-рано го отсеем - толкова по-добре.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 03 авг 2012 22:32

Еми не успя Ванката Марков да спичели медал за България и Бургас , ама се представи мъжката все пак
忍者

Върни се в “Черноморец”