nakamura написа:Честити Дани Младенов е вече акул
Не ме радва нещо този трансфер, защото ми прилича на трансфер от типа Телкийски. По би ме зарадвало да видя Ицо Янев, стабилен десен бек и централен защитник. Не знаех, че имаме нужда от резерви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
nakamura написа:Честити Дани Младенов е вече акул
mazut написа:Под "знам как стоят нещата" имам предвид нещата с "когато видяха 2ма от наще 5мата мазути изпаднаха в панически страх и дим да ги няма".Както написах и в предното мнение,всички подробности около случката ги знам от вашия форум,но помня преди 2 години как добричките ваши фенове насиниха наш фен в 5 часа сутринта прибирайки се от дискотека с приятелката му,а за това което направихме в негова защита може да попитате Дечо смелчагата,известен след тази случка с прословутия паник бутон
Devian написа:nakamura написа:Честити Дани Младенов е вече акул
Не ме радва нещо този трансфер, защото ми прилича на трансфер от типа Телкийски. По би ме зарадвало да видя Ицо Янев, стабилен десен бек и централен защитник. Не знаех, че имаме нужда от резерви
mazut написа:Чакай малко,защо говориш в множествено число и слагаш всички под един знаменател?От какъв закон трябва да се опасявам аз,или останалите фенове на Нефтохимик,които сме били на съвсем друго място по това време,или ще осъдите група от лица наречени "мазути""Мазутите" имаме Официален фен клуб,софийски фен клуб,фракция Грийн Файтърс,още няколко малки групички наричащи се фракции,както и обикновени фенове.Интересно как сложи всички под едно и ни обвини за случката,как набедихте въпросния Стоян,като даже не е част от т.н "хулигани",че чак и гледам някой ме набеди и мен,по повод на това,че съм се включил в разговора
Ако желаете влезте в групата на феновете във фейсбук,или във форума,там десетки са коментирали,ама обикновено виновниците в такива случаи се покриват надълбоко
nakamura написа:mazut написа:Чакай малко,защо говориш в множествено число и слагаш всички под един знаменател?От какъв закон трябва да се опасявам аз,или останалите фенове на Нефтохимик,които сме били на съвсем друго място по това време,или ще осъдите група от лица наречени "мазути""Мазутите" имаме Официален фен клуб,софийски фен клуб,фракция Грийн Файтърс,още няколко малки групички наричащи се фракции,както и обикновени фенове.Интересно как сложи всички под едно и ни обвини за случката,как набедихте въпросния Стоян,като даже не е част от т.н "хулигани",че чак и гледам някой ме набеди и мен,по повод на това,че съм се включил в разговора
Ако желаете влезте в групата на феновете във фейсбук,или във форума,там десетки са коментирали,ама обикновено виновниците в такива случаи се покриват надълбоко
Лек , аре стига локуми сте разтягали . От години "ваши" фенове си ги правят тези неща около стадиона и не съм чул нито един път поддръжник на Черноморец да е пребивал дете с фланелка на Нефтохимик. Каква е тая ваша злоба ей това не мога да разбера . Другият път ще стане нещо по-лошо и какво правим тогава . Ходете си викайте си , поддържайте си отбора . Знаеш има много хора , които си ходят и на мачове на Черноморец и на мачове на Нефтохимик . С такива прояви ще ги изгоните и на стадиона ще си ходите пак онези същите .
Съберете се там фракции , фирми , файтъри и незнам си кви и се разберето , щот и вие имате деца и едва ли искате да треперите за тях , като не са ви пред очите. Няма нужда от война по улици и стадиони
mazut написа:Чакай малко,защо говориш в множествено число и слагаш всички под един знаменател?От какъв закон трябва да се опасявам аз,или останалите фенове на Нефтохимик,които сме били на съвсем друго място по това време,или ще осъдите група от лица наречени "мазути""Мазутите" имаме Официален фен клуб,софийски фен клуб,фракция Грийн Файтърс,още няколко малки групички наричащи се фракции,както и обикновени фенове.Интересно как сложи всички под едно и ни обвини за случката,как набедихте въпросния Стоян,като даже не е част от т.н "хулигани",че чак и гледам някой ме набеди и мен,по повод на това,че съм се включил в разговора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта