vaskonti написа:Кашчей написа:PR_CSKA написа:Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА за "А" група
03 август 2012 | 17:10 44
Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА за "А" група
Информацията на Sportal.bg за това, че БФС няма да картотекира новите играчи на ЦСКА за "А" група се потвърди. Така червените нямат право да картотекират девет нови футболисти - шестимата от Локомотив (Пловдив), Платини, Тенгариня и Пакурар.
Ако решението остане в сила, червените няма да могат да картотекират тези играчи за първия кръг с Лигекс, както и за следващите мачове до 31 август. След тази дата законово БФС не може да не разреши картотекирането на въпросните състезатели.
С футболистите, които имат картотеки за Лига Европа и играха в тези срещи, проблем няма.
![]()
![]()
![]()
![]()
След тази дата законово няма право никой отбор да картотекира придобитите преди 31 август футболисти, ако е имало забрана да бъдат картотекирани.
Айде тогава ми обясни защо самият Анисе е картотекиран, след като напускането му било незаконно? Как така днес СТК реши, че нейното собствено решение от преди 2 седмици е незаконно, поради което наказва...ЦСКА? Как преди 2 седмици проблем нямаше, а сега има?
Наказва ви ДК, а аз още преди 3 седмици ти казах, че нещата не са читави.Явно сте представили някой фалшив документ за Анисе.. знам ли и аз защо и как.В ПСТФ ясно са казани нещата, но вие или не ги четете, или ви се иска да означават това, което на вас ви е удобно.Въобще не защитавам БФС и комисиите му, но това е единственото правилно решение засега, по казуса Анисе.
Вие, феновете, така и не разбрахте, че ФИФА има правила, които трябва да се спазват от всички федерации и клубове, ако искат да са в играта.