Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Кашчей » 03 авг 2012 19:31

vaskonti написа:
Кашчей написа:
PR_CSKA написа:Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА за "А" група
03 август 2012 | 17:10 44
Twitter
Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА за "А" група
Информацията на Sportal.bg за това, че БФС няма да картотекира новите играчи на ЦСКА за "А" група се потвърди. Така червените нямат право да картотекират девет нови футболисти - шестимата от Локомотив (Пловдив), Платини, Тенгариня и Пакурар.

Ако решението остане в сила, червените няма да могат да картотекират тези играчи за първия кръг с Лигекс, както и за следващите мачове до 31 август. След тази дата законово БФС не може да не разреши картотекирането на въпросните състезатели.

С футболистите, които имат картотеки за Лига Европа и играха в тези срещи, проблем няма.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

След тази дата законово няма право никой отбор да картотекира придобитите преди 31 август футболисти, ако е имало забрана да бъдат картотекирани.

Айде тогава ми обясни защо самият Анисе е картотекиран, след като напускането му било незаконно? Как така днес СТК реши, че нейното собствено решение от преди 2 седмици е незаконно, поради което наказва...ЦСКА? Как преди 2 седмици проблем нямаше, а сега има?

Наказва ви ДК, а аз още преди 3 седмици ти казах, че нещата не са читави.Явно сте представили някой фалшив документ за Анисе.. знам ли и аз защо и как.В ПСТФ ясно са казани нещата, но вие или не ги четете, или ви се иска да означават това, което на вас ви е удобно.Въобще не защитавам БФС и комисиите му, но това е единственото правилно решение засега, по казуса Анисе.
Вие, феновете, така и не разбрахте, че ФИФА има правила, които трябва да се спазват от всички федерации и клубове, ако искат да са в играта.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 авг 2012 20:00

Представили сме били фалшив документ :lol: В днешното решение не пише ли, че то е взето въз основа именно на база на документите, предоставени от СТК? Как при едни и същи документи едната комисия решава едно, а другата не само, че решава друго, а дори обявява първото решение за незаконно? :?:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 03 авг 2012 20:14

Все пак става дума не за кое да е ,а за БФС ,там всичко е възможно и играе според парата и интересите :) Там правила и разпоредби няма !То и целия съюз е НЕЗАКОНЕН !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 03 авг 2012 20:15

Абе опитват да натискат Титан да продава и да се маха. Спроед мен това е причината. Титан нямат интерес да фалират отбора щото ще загубят всичките си заеми.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 авг 2012 20:17

:lol: :lol: :lol:
Никой не може да откаже на ЦСКА да картотекира футболисти след 31.08.2012!!
Тогава могат да се картотекират свободни агенти (играчи които нямат договор с нито един клуб)!!!
ЦСКА съвсем спокойно може да разтрогне договорите на 7-та и на 01.09.2012 да сключи нови договори с тях !!!
Не виждам никакъв проблем в това !!!
Даже могат да бъдат и по-нахални, да плащат на клубове за трансферни права -> приерно Риверос !!!
После подписват договор и с играча пробват да го картотекират БФС отказват защото имаме наказание !!!
Ние няма какво да го правиме този футболист и разтрогваме с него по взаимно съгласие след което
на 01.09. се подава нов договор с футболист който е свободен агент !!!
:mrgreen:
Последна промяна от Pichichi на 03 авг 2012 20:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 авг 2012 20:18

vaskonti написа:Представили сме били фалшив документ :lol: В днешното решение не пише ли, че то е взето въз основа именно на база на документите, предоставени от СТК? Как при едни и същи документи едната комисия решава едно, а другата не само, че решава друго, а дори обявява първото решение за незаконно? :?:

Мога да ти отговоря на въпроса само, ако знам какви са представените документи.Понеже не знам-нямам и отговор.

Това, което знам е, че нямахте никакво право да картотекирате Анисе, ама абсолютно никакво.Защо е картотекиран и дали това не е игра на БФС, аз не мога да знам.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 03 авг 2012 20:20

Мен ме притесняват лицата на жлаещи да купят отбора. ГА, Дучето, и онзи дето държи магазините в подлеза на плиска Чезаре Мезаре. Докато не излезят няккави сериозни хора малко ми е мъглява тази ситуация.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 авг 2012 20:22

Кашчей написа:
vaskonti написа:Представили сме били фалшив документ :lol: В днешното решение не пише ли, че то е взето въз основа именно на база на документите, предоставени от СТК? Как при едни и същи документи едната комисия решава едно, а другата не само, че решава друго, а дори обявява първото решение за незаконно? :?:

Мога да ти отговоря на въпроса само, ако знам какви са представените документи.Понеже не знам-нямам и отговор.

Това, което знам е, че нямахте никакво право да картотекирате Анисе, ама абсолютно никакво.Защо е картотекиран и дали това не е игра на БФС, аз не мога да знам.

А, ако има разлика в документите, вината очевидно е на СТК защото тя ги предоставя, а не ЦСКА.
А дали сме имали право да картотекираме Анисе, то си пролича първо с картотеката в УЕФА и второ - с днешното решение, което не засяга същия Анисе, въпреки, че именно той е повода за него.
И между другото ще припомня и една случка от април, когато БФС първо всеки ден настояваше, че ЦСКА няма право да използва наказаните играчи и в един момент каза, че още от преди 2 седмици е нямало проблем да играят. В тая централа "работят" абсолютни олигофрени.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

riff
Контакти:

Мнениеот riff » 03 авг 2012 20:23

Кашчей написа:[quote="vaskonti"Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА за "А" група
03 август 2012 | 17:10 44
Twitter
Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА за "А" група
Информацията на Sportal.bg за това, че БФС няма да картотекира новите играчи на ЦСКА за "А" група се потвърди. Така червените нямат право да картотекират девет нови футболисти - шестимата от Локомотив (Пловдив), Платини, Тенгариня и Пакурар.

Ако решението остане в сила, червените няма да могат да картотекират тези играчи за първия кръг с Лигекс, както и за следващите мачове до 31 август. След тази дата законово БФС не може да не разреши картотекирането на въпросните състезатели.

С футболистите, които имат картотеки за Лига Европа и играха в тези срещи, проблем няма.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

След тази дата законово няма право никой отбор да картотекира придобитите преди 31 август футболисти, ако е имало забрана да бъдат картотекирани.
Айде тогава ми обясни защо самият Анисе е картотекиран, след като напускането му било незаконно? Как така днес СТК реши, че нейното собствено решение от преди 2 седмици е незаконно, поради което наказва...ЦСКА? Как преди 2 седмици проблем нямаше, а сега има?

Наказва ви ДК, а аз още преди 3 седмици ти казах, че нещата не са читави.Явно сте представили някой фалшив документ за Анисе.. знам ли и аз защо и как.В ПСТФ ясно са казани нещата, но вие или не ги четете, или ви се иска да означават това, което на вас ви е удобно.Въобще не защитавам БФС и комисиите му, но това е единственото правилно решение засега, по казуса Анисе.
Вие, феновете, така и не разбрахте, че ФИФА има правила, които трябва да се спазват от всички федерации и клубове, ако искат да са в играта.[/quote][/quote]
какво се правиш на юрист, 100 пъти се доказа, че тия в БФС не признават правила, противоречат си, не мога да повярвам, че са толкова тъпи, и за това си мисля че не им пука, какво може да им се направи, нищо, те си управляват футбола и никой не може да им се меси, и за това футбола е на това дередже, не са виновни нито собственици, нито треньори, нито футболисти, а БФС, кой ще инвестира, ако не си е постлал в БФС. разбира се всичко се пише на гърба на ББ, всяка дивотия на БФС ще се осребри на следващите избори, единствено може да го спаси Титаните да се махнат, да има нови собственици - нормални, ЦСКА да стане шампион и да влезе в групите на ШЛ, и то тогава няма да гласуваме за най-големия му противник, иначе пас заради дивотии досега на БФС и Титан

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 авг 2012 20:25

Pichichi написа::lol: :lol: :lol:
Никой не може да откаже на ЦСКА да картотекира футболисти след 31.08.2012!!
Тогава могат да се картотекират свободни агенти (играчи които нямат договор с нито един клуб)!!!
ЦСКА съвсем спокойно може да разтрогне договорите на 7-та и на 01.09.2012 да сключи нови договори с тях !!!
Не виждам никакъв проблем в това !!!
Даже могат да бъдат и по-нахални, да плащат на клубове за трансферни права -> приерно Риверос !!!
После подписват договор и с играча пробват да го картотекират БФС отказват защото имаме наказание !!!
Ние няма какво да го правиме този футболист и разтрогваме с него по взаимно съгласие след което
на 01.09. се подава нов договор с футболист който е свободен агент !!!

Вземи се образовай малко в тия правилници, че ставаш смешен!

чл.45 (2) Приема се, освен ако не бъде установено обратното, че футболен клуб, сключил договор с футболист-професионалист, който е прекратил своя договор (състезателни права) без основателна причина, е причина професионалистът да извърши нарушение на договора. На този футболен клуб се налага спортна санкция - забрана да картотекира нови футболисти за един трансферен период.

Ясно ли ти е какво означава един трансферен период?А това е членът и точката по която сте наказани!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”