Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Късмета на Левски ще ги изпрати в една група с
Както виджате дали един отбор има късмет,се вицда след мачовете.Стига с това говорене че Левски имал късмет...каквъв по голям късмет за цска от това един по принцип богат руски клуб да е в най ужасната форма която може да има един отбор.Така че ... късмета се определя след мачовете...
Re: Батков, дай властта на народа!
на народа ???? А да вие сте отбора ма "народа"
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Re: Бъркам ли нещо?
Да добър коментар
- metodito
- Контакти:
Re: Късмета на Левски ще ги изпрати в една група с
soccer написа:1.Стяуа
2.Аустрия Виена
3.Левски
4.Шериф Тираспол
Левски винаги има късмет при жребиите и ако това се запази, нещо подобно ще им е групата, какво мислите ще има ли нови европоходи
Да няма нови срамове, само, че... Аз предпочитам:
Werder (Bremen)
Ajax
Genoa
- POPCORN
- Контакти:
и аз съм за , че Батков е най-големият виновник, защото всяка година замазва очите на хората колко е направил какви играчи е взел, как Левски няма финансови проблеми и така нататака.А това лято не купи един свестен футболист а върна , топчо , Бардон и Йовов където ги продадоха преди 1 година !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Шумналия,
Продължавай да си биеш Д-то от снощи и не се обаждай за неща с които не си запознат. На народа като публично дружество - акции, капиталов пазар.... такива неща, твърде трудни за теб.

Продължавай да си биеш Д-то от снощи и не се обаждай за неща с които не си запознат. На народа като публично дружество - акции, капиталов пазар.... такива неща, твърде трудни за теб.

Re: Разликата между Левски и ЦСКА
plamenst7 написа:Какво не достигна на Левски да направи в Унгария това което ЦСКА направи в Русия?Мислите ли,че ЦСКА имат по-силен отбор от Левски?
Разликата в представянето на двата отбора е, че армейците играха на върха на възможностите си, не допуснаха изобилие от грешки и се възползваха от грешките на противника. Докато Левски стори точно обратното - елементарни грешки, тотално неумение пред гола. Иначе желание, хъс, себераздаване и мотивация имаше и в двата отбора.
За мен Левски има по-добри футболисти от ЦСКА, а при треньорите не виждам кой знае каква разлика в полза на единия или другия отбор. Но, както вече казах, момчетата от ЦСКА играха на върха на възможностите си, а в Левски доста от играчите не са в добра форма. И още нещо, което искам да посоча - нещото в което ЦСКА има предимство не само пред Левски, а и пред всички БГ отбори - това са статичните положения. А те могат да решават мачове в твоя полза дори и когато не играеш добре, и обратното.
Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?
Колкото и изтъркано да звучи във футбола няма млади и стари , можещи и не толова можещи. Иначе според мен Бардон, Йовов и Симонович едновременно на терена са малко много ,но играят тези които са най-подготвени според треньора . Иначе ако пускаме примерно Хичо, Огнянов, Балтанов, Генев,Чипилов, Цачев, Табаков и т.н само защото са наши юноши ще им направим мечешка услуга, ако не могат да се преборят с така наречение от някой"пенсионери' за къде са тръгнали. иначе аз не считам ,че Делев е по-добър от Цачев или Табаков, или пък Ив. Стоянов от Жо(кото нашия е и с 6 години по-млад). Като лично според мен Топчо винаги има място на Герена -в отсъствието на Гонзо той може да бъде сърцето на отбора. А също така според мен се избърза с освобождаването на Бистрон- за мен той има място на Герена.
- krum_kravov
- Контакти:
До Тодор Батков...
Господин Батков,
днес Станимир Стоилов ще бъде освободен като старши треньор на Литекс. Получавате уникалната възможност да поправите грешката си от преди година и да го върнете в Левски като помощник треньор на Ратко Достанич. така нашият любимец отново ще е тук- където му е мястото, а като помощник на Достанич ще се научи докрай на треньорската професия.
днес Станимир Стоилов ще бъде освободен като старши треньор на Литекс. Получавате уникалната възможност да поправите грешката си от преди година и да го върнете в Левски като помощник треньор на Ратко Достанич. така нашият любимец отново ще е тук- където му е мястото, а като помощник на Достанич ще се научи докрай на треньорската професия.