Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Късмета на Левски ще ги изпрати в една група с

Мнениеот sl321 » 28 авг 2009 09:22

Както виджате дали един отбор има късмет,се вицда след мачовете.Стига с това говорене че Левски имал късмет...каквъв по голям късмет за цска от това един по принцип богат руски клуб да е в най ужасната форма която може да има един отбор.Така че ... късмета се определя след мачовете...
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Батков, дай властта на народа!

Мнениеот shumnaliq » 28 авг 2009 09:25

на народа ???? А да вие сте отбора ма "народа"
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
sl321

Re: Бъркам ли нещо?

Мнениеот sl321 » 28 авг 2009 09:27

Да добър коментар
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Късмета на Левски ще ги изпрати в една група с

Мнениеот metodito » 28 авг 2009 09:28

soccer написа:1.Стяуа
2.Аустрия Виена
3.Левски
4.Шериф Тираспол

Левски винаги има късмет при жребиите и ако това се запази, нещо подобно ще им е групата, какво мислите ще има ли нови европоходи :lol:

Да няма нови срамове, само, че... Аз предпочитам:

Werder (Bremen)
Ajax
Genoa

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 авг 2009 09:34

и аз съм за , че Батков е най-големият виновник, защото всяка година замазва очите на хората колко е направил какви играчи е взел, как Левски няма финансови проблеми и така нататака.А това лято не купи един свестен футболист а върна , топчо , Бардон и Йовов където ги продадоха преди 1 година !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Blue Man
Контакти:

Мнениеот Blue Man » 28 авг 2009 09:35

Шумналия,
Продължавай да си биеш Д-то от снощи и не се обаждай за неща с които не си запознат. На народа като публично дружество - акции, капиталов пазар.... такива неща, твърде трудни за теб.
:geek:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Разликата между Левски и ЦСКА

Мнениеот L_Messi » 28 авг 2009 09:35

plamenst7 написа:Какво не достигна на Левски да направи в Унгария това което ЦСКА направи в Русия?Мислите ли,че ЦСКА имат по-силен отбор от Левски?

Разликата в представянето на двата отбора е, че армейците играха на върха на възможностите си, не допуснаха изобилие от грешки и се възползваха от грешките на противника. Докато Левски стори точно обратното - елементарни грешки, тотално неумение пред гола. Иначе желание, хъс, себераздаване и мотивация имаше и в двата отбора.
За мен Левски има по-добри футболисти от ЦСКА, а при треньорите не виждам кой знае каква разлика в полза на единия или другия отбор. Но, както вече казах, момчетата от ЦСКА играха на върха на възможностите си, а в Левски доста от играчите не са в добра форма. И още нещо, което искам да посоча - нещото в което ЦСКА има предимство не само пред Левски, а и пред всички БГ отбори - това са статичните положения. А те могат да решават мачове в твоя полза дори и когато не играеш добре, и обратното.

Потребителски аватар
beroefan
Контакти:

Re: Жребия за Лига Европа!

Мнениеот beroefan » 28 авг 2009 09:36

Някой може ли да даде линк за жребия?
БЕРОЕ ЗАРА

honda
Контакти:

Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?

Мнениеот honda » 28 авг 2009 09:38

Колкото и изтъркано да звучи във футбола няма млади и стари , можещи и не толова можещи. Иначе според мен Бардон, Йовов и Симонович едновременно на терена са малко много ,но играят тези които са най-подготвени според треньора . Иначе ако пускаме примерно Хичо, Огнянов, Балтанов, Генев,Чипилов, Цачев, Табаков и т.н само защото са наши юноши ще им направим мечешка услуга, ако не могат да се преборят с така наречение от някой"пенсионери' за къде са тръгнали. иначе аз не считам ,че Делев е по-добър от Цачев или Табаков, или пък Ив. Стоянов от Жо(кото нашия е и с 6 години по-млад). Като лично според мен Топчо винаги има място на Герена -в отсъствието на Гонзо той може да бъде сърцето на отбора. А също така според мен се избърза с освобождаването на Бистрон- за мен той има място на Герена.

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

До Тодор Батков...

Мнениеот krum_kravov » 28 авг 2009 09:39

Господин Батков,

днес Станимир Стоилов ще бъде освободен като старши треньор на Литекс. Получавате уникалната възможност да поправите грешката си от преди година и да го върнете в Левски като помощник треньор на Ратко Достанич. така нашият любимец отново ще е тук- където му е мястото, а като помощник на Достанич ще се научи докрай на треньорската професия.

Върни се в “Архив”