Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот anihilator » 03 авг 2012 02:18

Те пък едни грандове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 авг 2012 02:19

Обичам Левски написа:[

Пред общината бях и аз.Бях най отпред даже имам снимка във вестник Утро разбрали ме.Пред общината излязохме със трансперант 18 години без а група срам за русе.Ходил съм на протести.Когато имахме готов отбор за А група и го закриха отидохме да се разправяме със Собственика разбираш ли това.Когато не са те прибирали полицията заради протест не ми говори кой е истински.Такива като теб не са нищо

Тихалъка, туристче.
Левскарите като дойдат в Русе, ще пееш ли ''Селяни - умрете'' от гостуващия сектор? :lol:
''В Русе ще пристигнем всичките пияни като г*з'' ...пък те половината от Русе ахахах[/quote]

Каква работа имам със гостуващия сектор и недей си измисля глупости[/quote]

Е нали каза, че ако играят Дунав-Левски ще си в сектора на левскарите.Не знаеш ли какво пеят по гостувания?

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:20

Ако всички фенове бяха като мен и ходеха по стадионите бг футбола щеше да върви напред,но за съжаление вие обичате да мразите и никога няма да отидете да погледате просто футбол и да опитате помогнете със нещо

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:21

крАСАВци написа:
Обичам Левски написа:[

Пред общината бях и аз.Бях най отпред даже имам снимка във вестник Утро разбрали ме.Пред общината излязохме със трансперант 18 години без а група срам за русе.Ходил съм на протести.Когато имахме готов отбор за А група и го закриха отидохме да се разправяме със Собственика разбираш ли това.Когато не са те прибирали полицията заради протест не ми говори кой е истински.Такива като теб не са нищо

Тихалъка, туристче.
Левскарите като дойдат в Русе, ще пееш ли ''Селяни - умрете'' от гостуващия сектор? :lol:
''В Русе ще пристигнем всичките пияни като г*з'' ...пък те половината от Русе ахахах

Каква работа имам със гостуващия сектор и недей си измисля глупости[/quote]

Е нали каза, че ако играят Дунав-Левски ще си в сектора на левскарите.Не знаеш ли какво пеят по гостувания?[/quote]

Знам какво пеят и не подкрепям обидите и нападките между феновете

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 03 авг 2012 02:23

Един мач не съм посетил само пич , за щастие той не беше срещу левски 3:1 добре си изкарах :)

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:23

Красавци не ми отговори на моя въпрос.Марешки е назначен за собственик от Борисов,а Борисов обича Левски.Какво ще стане когато играят помежду си ?????

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 авг 2012 02:26

Обичам Левски написа:Красавци не ми отговори на моя въпрос.Марешки е назначен за собственик от Борисов,а Борисов обича Левски.Какво ще стане когато играят помежду си ?????

Борисов обича Левски, колкото и ти го обичаш... :lol:

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:26

anihilator написа:Един мач не съм посетил само пич , за щастие той не беше срещу левски 3:1 добре си изкарах :)

Аз съм бил на ваш мач,защото нали съм Лицемер.Бях преди 2 години май,когато обърнахте Локо Пд от 2-1 на 3:2 със странична ножица на Георги Божилов май и се зарадвах защото беше супер мач със много голове и положения.Във Локото играеше Дембеле тогава.

п.п Феновете на Черно Море са доста луди,става въпрос за тези по-възрастните,които сядат във сектора зад гостуващия отбор.Хвърляха седалки по тренъора на Локомотив :)

TribuneEast1912
Контакти:

Мнениеот TribuneEast1912 » 03 авг 2012 02:27

Абе красавецо неземен, какво го нападаш момчето, като много добре знаеш, че почти във всеки един наш град с изключение на Пловдив, Стара Загора и може би Перник всичко що мърда е за животинските отбори? И мен ме е гнус от това, но за жалост фактите са си факти. Кофти манталитет.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:27

крАСАВци написа:
Обичам Левски написа:Красавци не ми отговори на моя въпрос.Марешки е назначен за собственик от Борисов,а Борисов обича Левски.Какво ще стане когато играят помежду си ?????

Борисов обича Левски, колкото и ти го обичаш... :lol:

Казвал е много пъти,че е Левскар даже и във Уикипедия пише,че е привърженик на Левски.Отбягваш въпроса какво ще стане на мача между Левски и Локомотив ??

Върни се в “Лудогорец”