Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Обичам Левски написа:[
Пред общината бях и аз.Бях най отпред даже имам снимка във вестник Утро разбрали ме.Пред общината излязохме със трансперант 18 години без а група срам за русе.Ходил съм на протести.Когато имахме готов отбор за А група и го закриха отидохме да се разправяме със Собственика разбираш ли това.Когато не са те прибирали полицията заради протест не ми говори кой е истински.Такива като теб не са нищо
крАСАВци написа:Обичам Левски написа:[
Пред общината бях и аз.Бях най отпред даже имам снимка във вестник Утро разбрали ме.Пред общината излязохме със трансперант 18 години без а група срам за русе.Ходил съм на протести.Когато имахме готов отбор за А група и го закриха отидохме да се разправяме със Собственика разбираш ли това.Когато не са те прибирали полицията заради протест не ми говори кой е истински.Такива като теб не са нищо
Тихалъка, туристче.
Левскарите като дойдат в Русе, ще пееш ли ''Селяни - умрете'' от гостуващия сектор?
''В Русе ще пристигнем всичките пияни като г*з'' ...пък те половината от Русе ахахах
Обичам Левски написа:Красавци не ми отговори на моя въпрос.Марешки е назначен за собственик от Борисов,а Борисов обича Левски.Какво ще стане когато играят помежду си ?????
anihilator написа:Един мач не съм посетил само пич , за щастие той не беше срещу левски 3:1 добре си изкарах
крАСАВци написа:Обичам Левски написа:Красавци не ми отговори на моя въпрос.Марешки е назначен за собственик от Борисов,а Борисов обича Левски.Какво ще стане когато играят помежду си ?????
Борисов обича Левски, колкото и ти го обичаш...
Потребители, разглеждащи този форум: evernazion и 5 госта