"А" група остава без телевизионно излъчване
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: "А" група остава без телевизионно излъчване
К*р за телевизията.Не на мачовете в делнични дни!
-
Bourgas написа:Подкрепяй ДунавШегата на страна, ако човек иска, намира възможност. Ако ли не, намира оправдание.
Същото важи и за чуждопоклоническите феньове,без мачове от Англия,Испания и др.,а който иска да ги гледа ще намери възможност.И А група е по-гледана от всички чужди първенства + ШЛ взети заедно.
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Дано да няма телевизионно излъчване . Който иска да гледа да отиде на стадиона . Над 3 години живея в София и това никога не ми е било оправдание да не отида на мач , където и да се играе той .
-
- Контакти:
канарче написа:Обичам Левски написа:Как да гледам Левски като работя и живея във Русе ???ultrasblue написа:Червени_шампиони написа:Дано да си остане и така..който иска да гледа "А" група на стадиона!
На теб ти е лесно. Предполагам си от СофияАз съм от Варна и всяка седмица трябва да давам пари, да отделям много време, за да дойда до София или в други градове на гостуване
Ракиените фенове не сте от особено значение. Няма нито морална, нито финансова полза от "подкрепата" ви, така че проблемът си е вашФеновете са на стадиона, подкрепящи местен отбор. Вече това, че избивате комплекси и местния отбор ви е "под нивото" и искате "винаги да мачкате", та сте си избрали един от "грандовете" - както казах, проблемът си е ваш.
Жълтурко, за твое сведение миналия сезон бях на почти всички мачове + гостуването в Сараево миналата седмица. Казвам, че няма смисъл да дам едно 20 лева, за да гледам мач с/у Светкавица, Монтана и тем подобни. Мога да се обзаложа, че съм бил повече пъти на Герена отколкото ти на твоя стадион.
Доста остроумни коментари на фенове, чиито отбори играят в А група. Както се казва, "ситият на гладния не вярва". Според някои нацвъкали темата жълти птички, ако си от Белене, задължително трябва да си фен на "Гигант", иначе си "комплексар". Даже препоръчват като не можеш да гледаш, да си смениш отбора... Супер забавно ли ви е? Ами аз като съм фен на Етър (примерно) и живея в София (пак примерно) как да гледам любимия си отбор? По местоживеене ли трябва да определяме фенските си пристрастия или по сърце? Миналата година не съм пропуснал телевизионно излъчване на мач на Черноморец, които, заедно с Лудогорец, според мен играха най-добрия футбол у нас. И като не са от моя град не трябва да имам възможност да ги гледам пак ли? Гледам, че шаблончето "подкрепяй местния отбор" е доста популярно. Разбираемо е - далеч по-лесно е да цвъкнеш щампата, вместо да помислиш...
Както и да е, надявам се да се стигне до споразумение и да имаме възможност да гледаме "А" група.
//edit
Nice try, ама на това няма кой да ти се върже - все пак стадионът им беше в ремонт и те играха в Коматево...
Както и да е, надявам се да се стигне до споразумение и да имаме възможност да гледаме "А" група.
//edit
ultrasblue написа:Мога да се обзаложа, че съм бил повече пъти на Герена отколкото ти на твоя стадион.
Nice try, ама на това няма кой да ти се върже - все пак стадионът им беше в ремонт и те играха в Коматево...

lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Страхотна новина,какво да им гледаме на тези бездарници.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Не, че нещо ама да ви попитам каква е причината да не подкрепяте местния си отбор. В Русе има голям отбор като Дунав, а във Варна Черно море и Спартак.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:Не, че нещо ама да ви попитам каква е причината да не подкрепяте местния си отбор. В Русе има голям отбор като Дунав, а във Варна Черно море и Спартак.
Причината е,че при мен няма и местен отбор..

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Спрете с глупавото соц мислене. Всеки има право да е фен, на който отбор си поиска. Никой не може да ме задължи да съм фен на отбор от родния ми град или града, в който живея.
Върни се в “Футбол - България”