"А" група остава без телевизионно излъчване

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Re: "А" група остава без телевизионно излъчване

Мнениеот крАСАВци » 31 юли 2012 18:06

К*р за телевизията.Не на мачовете в делнични дни!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 юли 2012 18:06

Bourgas написа:Подкрепяй Дунав :mrgreen: Шегата на страна, ако човек иска, намира възможност. Ако ли не, намира оправдание.

Същото важи и за чуждопоклоническите феньове,без мачове от Англия,Испания и др.,а който иска да ги гледа ще намери възможност.И А група е по-гледана от всички чужди първенства + ШЛ взети заедно.

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 31 юли 2012 18:10

Дано да няма телевизионно излъчване . Който иска да гледа да отиде на стадиона . Над 3 години живея в София и това никога не ми е било оправдание да не отида на мач , където и да се играе той .

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 юли 2012 18:12

Една добра новина :)
Изображение

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 31 юли 2012 18:20

канарче написа:
Обичам Левски написа:Как да гледам Левски като работя и живея във Русе ???

ultrasblue написа:
Червени_шампиони написа:Дано да си остане и така..който иска да гледа "А" група на стадиона!

На теб ти е лесно. Предполагам си от София :roll: Аз съм от Варна и всяка седмица трябва да давам пари, да отделям много време, за да дойда до София или в други градове на гостуване

Ракиените фенове не сте от особено значение. Няма нито морална, нито финансова полза от "подкрепата" ви, така че проблемът си е ваш ;) Феновете са на стадиона, подкрепящи местен отбор. Вече това, че избивате комплекси и местния отбор ви е "под нивото" и искате "винаги да мачкате", та сте си избрали един от "грандовете" - както казах, проблемът си е ваш.

Жълтурко, за твое сведение миналия сезон бях на почти всички мачове + гостуването в Сараево миналата седмица. Казвам, че няма смисъл да дам едно 20 лева, за да гледам мач с/у Светкавица, Монтана и тем подобни. Мога да се обзаложа, че съм бил повече пъти на Герена отколкото ти на твоя стадион.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 31 юли 2012 18:21

Доста остроумни коментари на фенове, чиито отбори играят в А група. Както се казва, "ситият на гладния не вярва". Според някои нацвъкали темата жълти птички, ако си от Белене, задължително трябва да си фен на "Гигант", иначе си "комплексар". Даже препоръчват като не можеш да гледаш, да си смениш отбора... Супер забавно ли ви е? Ами аз като съм фен на Етър (примерно) и живея в София (пак примерно) как да гледам любимия си отбор? По местоживеене ли трябва да определяме фенските си пристрастия или по сърце? Миналата година не съм пропуснал телевизионно излъчване на мач на Черноморец, които, заедно с Лудогорец, според мен играха най-добрия футбол у нас. И като не са от моя град не трябва да имам възможност да ги гледам пак ли? Гледам, че шаблончето "подкрепяй местния отбор" е доста популярно. Разбираемо е - далеч по-лесно е да цвъкнеш щампата, вместо да помислиш...

Както и да е, надявам се да се стигне до споразумение и да имаме възможност да гледаме "А" група.

//edit
ultrasblue написа:Мога да се обзаложа, че съм бил повече пъти на Герена отколкото ти на твоя стадион.

Nice try, ама на това няма кой да ти се върже - все пак стадионът им беше в ремонт и те играха в Коматево... :P
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 юли 2012 18:29

Страхотна новина,какво да им гледаме на тези бездарници.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 31 юли 2012 18:32

Не, че нещо ама да ви попитам каква е причината да не подкрепяте местния си отбор. В Русе има голям отбор като Дунав, а във Варна Черно море и Спартак.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 31 юли 2012 18:34

Пловдивчанинът написа:Не, че нещо ама да ви попитам каква е причината да не подкрепяте местния си отбор. В Русе има голям отбор като Дунав, а във Варна Черно море и Спартак.

Причината е,че при мен няма и местен отбор.. :lol:
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 31 юли 2012 18:35

Спрете с глупавото соц мислене. Всеки има право да е фен, на който отбор си поиска. Никой не може да ме задължи да съм фен на отбор от родния ми град или града, в който живея.

Върни се в “Футбол - България”