Веселин Марешки е новият собственик на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Барбана
Контакти:

Re: Веселин Марешшки е новият собственик на Локомотив Пловдив

Мнениеот Барбана » 31 юли 2012 07:28

AREA BIANCONERA написа:
Вековният Отбор написа:Честит да ви е....и успех!

Мерси. Лично аз съм обнадежден след всичко казано от този човек.

От какво си обнадежден...че ви обеща да ви купи титла? Голям гаф направи!

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Re: Веселин Марешки е новият собственик на Локомотив Пловдив

Мнениеот -Ицо- » 31 юли 2012 07:34

Какво пък като е казал, че може да си купи титлата, това е все едно някой да спомене бомба на самолет - веднага паника. Той и да не го беше казал - пак ще има маса народ, да пищят че този и онзи мач били продадени, това си е част от манталитета на българския футболен фен. В крайна сметка е по-важно какво прави, а не какво говори. В този ред на мисли е прекалено рано да му се дават оценки, нека поживеем още малко и ще го видим що за стока е. Аз лично пожелавам успех на Локо и поздрави от Стара Загора ;)
"Some folks are wise and some are otherwise"

Барбана
Контакти:

Мнениеот Барбана » 31 юли 2012 07:41

В крайна сметка е по-важно какво прави, а не какво говори.
Не е и без значение какво говори! Скоро футбол в България няма да има! Снощи бях открил тема "Може ли Марешки да си купи титла"...заключиха е! Защо, на кого е не удобна? Кой подбира модераторите в тоя форум, на кого се слагат? С думите си, че може да си купи титлата, Марешки хвърли съмнения, че Домусчиев си е купил! Така ли е? Титлата стока за продан ли е?

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 31 юли 2012 07:51

Защо не е закупил Спартак Варна ,а се мести в Пловдив.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 31 юли 2012 08:01

Мошеник или не 1 милион си е един милион.Да ви е честит,а със Свободни ще се разберем на лична.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 31 юли 2012 08:15

amoros написа:Защо не е закупил Спартак Варна ,а се мести в Пловдив.

Защото се облизваше да получи едни терени в морската, но не го огря. След фалита на Спартак лъжеше феновете, че ако регистрират нов клуб ще ги подкрепя финансово, но в последствие не им даде и една стотинка. Явно пестеше за бензин за новата си кола за 1 млн., с която се фукаше малко преди това. Абсолютен мошеник, който по време на избори е най-замесен в купуването на гласове в града.

А най ми смешно как такива лица уж милионери със собствен бизнес, независими отвсякъде като им свирне Бойко и веднага като кученца припкат да му изпълняват заповедите му. :lol:

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 31 юли 2012 08:23

boys85 написа:
amoros написа:Защо не е закупил Спартак Варна ,а се мести в Пловдив.

Защото се облизваше да получи едни терени в морската, но не го огря. След фалита на Спартак лъжеше феновете, че ако регистрират нов клуб ще ги подкрепя финансово, но в последствие не им даде и една стотинка. Явно пестеше за бензин за новата си кола за 1 млн., с която се фукаше малко преди това. Абсолютен мошеник, който по време на избори е най-замесен в купуването на гласове в града.

А най ми смешно как такива лица уж милионери със собствен бизнес, независими отвсякъде като им свирне Бойко и веднага като кученца припкат да му изпълняват заповедите му. :lol:

Как няма да припкат и изпълняват , нали видя какво се случи на "захарното петле " от Ловеч .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

iliyan

Мнениеот iliyan » 31 юли 2012 08:32

Хубаво е , че за Локо има кой да дава пари , но лошото е че този смешник още утре може да реши да си вземе шапката !
Докато в спорта не влязат фирма които се занимават със спортен мениждмънт както го направила в Ливърпул не може да им се има доверие !
Трябва си хора които разбират от спорт и знаят с какво се захващат , а не след месец-два да каже "бях до тук" !
Тези кърпежи не водят до нищо добро освен до ПР за Марешки и Боко !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 юли 2012 08:42

Аз друго искам да питам, без да се заяждам.просто ми е много интересно.Наполседък се където идват нови спонсори, някакви нови собственици и тн е замесен Бойко Борисов.Първо мислите ли,че той се облажва от тая работа и второ мислите ли,че с нещо ги задължава да вземат даден клуб?Примерно му казва, ако не вземеш Локо Пд , ще ти следя и проверявам бизнеса до дупка и някакви такива?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 31 юли 2012 08:42

Поздравления за новият ви собственик!
Чудно ми е обаче, само на мен ли ми идва в повече от поредната ПР акция на нашият премиер? Озадачен съм и от начина, по който го посрещат по стадионите из страната... странна работа.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Локо Пловдив”