AREA BIANCONERA написа:Вековният Отбор написа:Честит да ви е....и успех!
Мерси. Лично аз съм обнадежден след всичко казано от този човек.
От какво си обнадежден...че ви обеща да ви купи титла? Голям гаф направи!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
AREA BIANCONERA написа:Вековният Отбор написа:Честит да ви е....и успех!
Мерси. Лично аз съм обнадежден след всичко казано от този човек.
Не е и без значение какво говори! Скоро футбол в България няма да има! Снощи бях открил тема "Може ли Марешки да си купи титла"...заключиха е! Защо, на кого е не удобна? Кой подбира модераторите в тоя форум, на кого се слагат? С думите си, че може да си купи титлата, Марешки хвърли съмнения, че Домусчиев си е купил! Така ли е? Титлата стока за продан ли е?В крайна сметка е по-важно какво прави, а не какво говори.
amoros написа:Защо не е закупил Спартак Варна ,а се мести в Пловдив.
boys85 написа:amoros написа:Защо не е закупил Спартак Варна ,а се мести в Пловдив.
Защото се облизваше да получи едни терени в морската, но не го огря. След фалита на Спартак лъжеше феновете, че ако регистрират нов клуб ще ги подкрепя финансово, но в последствие не им даде и една стотинка. Явно пестеше за бензин за новата си кола за 1 млн., с която се фукаше малко преди това. Абсолютен мошеник, който по време на избори е най-замесен в купуването на гласове в града.
А най ми смешно как такива лица уж милионери със собствен бизнес, независими отвсякъде като им свирне Бойко и веднага като кученца припкат да му изпълняват заповедите му.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост