BRF написа:k.dimitrov написа:Вальо, пак ли да спорим, никой от нас не смята да бойкотира Киряков, даже почти всички го подкрепят. Аз нямам възможност да присъствам на срещите с него, но това, което чувам и чета е пълно одобрение на действията му. Така че не намесвай Киряков. Аз ти сведох мнението на господина от Русе. Така мисли цяла нецесекарска България, само вие величаете ТИТАНите. Относно договора. След като такъв договор е разрешен от КТ и не е изрично забранен от правилника на БФС, напълно нормално е да се сключва. Оказва се, че такива договори има подписани почти във всички наши клубове, даже има намеци, че и в ЦСКА. Така че Киряков никой не може да го обвини за сключения договор. А и ако имаше проблем с договора вашите любими ТИТАНи нямаше да въртят Анисе през Литва, за да заобиколят правилниците на БФС.
Не няма да спорим.Ти не чуваш това което казвам.Това,че някой от Русе казал нещо ми е все тая!Не ми пука какви договори сключва киряков.Не ме интересува дали ще бойкотирате някой!Искаш от всички ЦСКАри да признават нещо,а не си склонен да признаеш нито една грешка на твоето ръководство.Все пак това си е твое право.Не ми се влиза пак в спорове в който нито ти нито аз сме компетентни,само ще ти напомня,че Анисе играе в ЦСКА без последствия за нас!
Ники, Вальо, ами не спорете. То е ясно, че нито нашетп ръководство е право, нито вашето на 100%. Всеки му се иска неговия клуб да е по-прав, но в случая има нещо гнило и в двете ръководства. Точка. Спрете спора