Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 30 юли 2012 16:22

BRF написа:
k.dimitrov написа:Вальо, пак ли да спорим, никой от нас не смята да бойкотира Киряков, даже почти всички го подкрепят. Аз нямам възможност да присъствам на срещите с него, но това, което чувам и чета е пълно одобрение на действията му. Така че не намесвай Киряков. Аз ти сведох мнението на господина от Русе. Така мисли цяла нецесекарска България, само вие величаете ТИТАНите. Относно договора. След като такъв договор е разрешен от КТ и не е изрично забранен от правилника на БФС, напълно нормално е да се сключва. Оказва се, че такива договори има подписани почти във всички наши клубове, даже има намеци, че и в ЦСКА. Така че Киряков никой не може да го обвини за сключения договор. А и ако имаше проблем с договора вашите любими ТИТАНи нямаше да въртят Анисе през Литва, за да заобиколят правилниците на БФС.

Не няма да спорим.Ти не чуваш това което казвам.Това,че някой от Русе казал нещо ми е все тая!Не ми пука какви договори сключва киряков.Не ме интересува дали ще бойкотирате някой!Искаш от всички ЦСКАри да признават нещо,а не си склонен да признаеш нито една грешка на твоето ръководство.Все пак това си е твое право.Не ми се влиза пак в спорове в който нито ти нито аз сме компетентни,само ще ти напомня,че Анисе играе в ЦСКА без последствия за нас!

Ники, Вальо, ами не спорете. То е ясно, че нито нашетп ръководство е право, нито вашето на 100%. Всеки му се иска неговия клуб да е по-прав, но в случая има нещо гнило и в двете ръководства. Точка. Спрете спора :!:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 юли 2012 16:26

BRF написа:
калпазанчо написа:Днес в офиса идваха полицаи да проверяват дали сме обслужвали две лица относно атентата на летището :shock: Вече знам и имената на заподозрените :( сега дали няма да ме гръмне някой :mrgreen:

Сподели ти!Ще ти олекне!

Аааааа, ъпсурд! Аз да не съм някоя клюкарка :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2012 16:28

калпазанчо написа:
BRF написа:
калпазанчо написа:Днес в офиса идваха полицаи да проверяват дали сме обслужвали две лица относно атентата на летището :shock: Вече знам и имената на заподозрените :( сега дали няма да ме гръмне някой :mrgreen:

Сподели ти!Ще ти олекне!

Аааааа, ъпсурд! Аз да не съм някоя клюкарка :mrgreen: :lol:

Не бе чавек!За да сме нащрек и да внимаваме за терористи :lol: !Без майтап ама ако срешна някакъв такъв боклук,ще дам всичко от себеси да му разбия главата :evil:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 юли 2012 16:31

Споко, разполагам само с имената, които дори според самите полицаи са фалшиви. Иначе бъди сигурен, че ако ги разбера кои са - без да споделя някъде първата ми работа ще е да им откъсна топките и ще ги карам да си ги ядат сами един на друг! Така съм им набрал на такива терористи-меросристи, че ще им дам най-доброто от "Боен Клуб" :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2012 16:33

калпазанчо написа:
BRF написа:
k.dimitrov написа:Вальо, пак ли да спорим, никой от нас не смята да бойкотира Киряков, даже почти всички го подкрепят. Аз нямам възможност да присъствам на срещите с него, но това, което чувам и чета е пълно одобрение на действията му. Така че не намесвай Киряков. Аз ти сведох мнението на господина от Русе. Така мисли цяла нецесекарска България, само вие величаете ТИТАНите. Относно договора. След като такъв договор е разрешен от КТ и не е изрично забранен от правилника на БФС, напълно нормално е да се сключва. Оказва се, че такива договори има подписани почти във всички наши клубове, даже има намеци, че и в ЦСКА. Така че Киряков никой не може да го обвини за сключения договор. А и ако имаше проблем с договора вашите любими ТИТАНи нямаше да въртят Анисе през Литва, за да заобиколят правилниците на БФС.

Не няма да спорим.Ти не чуваш това което казвам.Това,че някой от Русе казал нещо ми е все тая!Не ми пука какви договори сключва киряков.Не ме интересува дали ще бойкотирате някой!Искаш от всички ЦСКАри да признават нещо,а не си склонен да признаеш нито една грешка на твоето ръководство.Все пак това си е твое право.Не ми се влиза пак в спорове в който нито ти нито аз сме компетентни,само ще ти напомня,че Анисе играе в ЦСКА без последствия за нас!

Ники, Вальо, ами не спорете. То е ясно, че нито нашетп ръководство е право, нито вашето на 100%. Всеки му се иска неговия клуб да е по-прав, но в случая има нещо гнило и в двете ръководства. Точка. Спрете спора :!:

Ми аз това казвам,като Шекспир:Има нещо гнило в Дания :lol: (всеки сам си и збира неговата Дания,ма май навсякъде е гнило)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2012 16:35

калпазанчо написа:Споко, разполагам само с имената, които дори според самите полицаи са фалшиви. Иначе бъди сигурен, че ако ги разбера кои са - без да споделя някъде първата ми работа ще е да им откъсна топките и ще ги карам да си ги ядат сами един на друг! Така съм им набрал на такива терористи-меросристи, че ще им дам най-доброто от "Боен Клуб" :mrgreen:

Аз бих се включел като в "Смело сърце" накрая :twisted:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 юли 2012 16:41

:mrgreen: Абе да ги набарам аз пък Терминатор, Робокоп, Капитан Америка, Супермен, Светкавицата, Батман и Робин ще им се сторят като детски филмчета! Даже и няма да кажа на полицията, че съм разбрал кои са. Направо ги качвам горе на баира на вилата и бой до припадък! После престоя в полицията ще им се види като игра на гоненица в квартала с децата ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2012 16:47

калпазанчо написа::mrgreen: Абе да ги набарам аз пък Терминатор, Робокоп, Капитан Америка, Супермен, Светкавицата, Батман и Робин ще им се сторят като детски филмчета! Даже и няма да кажа на полицията, че съм разбрал кои са. Направо ги качвам горе на баира на вилата и бой до припадък! После престоя в полицията ще им се види като игра на гоненица в квартала с децата ;)

Честно казано като изключим Терминатор и Робокоп другите са си детски филмчета ;) :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 юли 2012 16:56

BRF написа:
калпазанчо написа::mrgreen: Абе да ги набарам аз пък Терминатор, Робокоп, Капитан Америка, Супермен, Светкавицата, Батман и Робин ще им се сторят като детски филмчета! Даже и няма да кажа на полицията, че съм разбрал кои са. Направо ги качвам горе на баира на вилата и бой до припадък! После престоя в полицията ще им се види като игра на гоненица в квартала с децата ;)

Честно казано като изключим Терминатор и Робокоп другите са си детски филмчета ;) :lol:

Не са, има ги и на игрални филми Поне за Светкавицата и Батман гарантирам :mrgreen: :lol:

Върни се в “Черноморец”