В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 юли 2012 14:55

Pupper_ написа:
Модератор ЛокоПД написа:http://www.fotonovini.com/images/objects/1101/170_128_wm_3573.jpg Това според теб е гавра,нали ?

Sorry, не ми се зарежда снимката в момента. Ще я погледна довечера, но предполагам какво (кой) има на нея. Аз нямам проблем с ББ, част от фенската маса на Локомотив има. Една фракция, излезе със становище преди време, оформено в декларация, а сега ще е принудена да гледа сблъсък с ББ. (поне) Интересното в случая ще е поведението на футболистите на терена. Визирам професионалните, тигрите са ясни. Не е лесно да биеш премиера, но пък да паднеш на представянето? Дали едно зрелищно 5:5 няма да е в угода и на двата отбора? :)
Не ме разбирай погрешно, аз не ви мразя. Добре е, че си намерихте спонсор и ще играете в А група. Не мога да разбера обаче онези фенове на Локомотив, които доста често поставят каруцата пред коня! Бързат да говорят и пишат, а после се чудят как да се извъртят на 180 градуса. Точно както е в този случай. Дано да си извадят поука.

На снимката е бате Бойко с един голям жълт ключ,до него Божо,а отзад Баречето с лице,изразяващо "луд оргазъм". ;) Довечера всеки ще може да си изрази мнението,а за самия мач...Преди месец и нещо пак имаше такъв мач/май си го пропуснал/,така че не е нещо ново.По времето на Коко паднахме много лошо от "тигрите",Коко изпусна дузпа,надявам се днес да се представим по-добре,още повече,ще играе и Марешки.. :lol: Аз също дълги години не можех да разбера някои ваши фенове,но това няма значение.

ПС..... лично ще занеса една бутилка Джак на Узунов (от радост, че все пак дерби ще има), че с това кафе се изложи вчера./това ти май го беше писал ;) /
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 30 юли 2012 15:47

Pupper_ написа:Не ме разбирай погрешно, аз не ви мразя.

Не знам как е при другите, но на мен ако някой постоянно ми обяснява как не ни мрази, сериозно ще се замисля. И друго ми е много интересно - като видя как някой го учили да обича Ботев. Като гледам какви ги говорят и какви ги творят хората които от малки са ги учили да обичат Ботев, направо съм щастлив, че мен никой не ме е учил как да обичам Локомотив.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 30 юли 2012 16:38

demy27 написа:
Pupper_ написа:Не ме разбирай погрешно, аз не ви мразя.

Не знам как е при другите, но на мен ако някой постоянно ми обяснява как не ни мрази, сериозно ще се замисля. И друго ми е много интересно - като видя как някой го учили да обича Ботев. Като гледам какви ги говорят и какви ги творят хората които от малки са ги учили да обичат Ботев, направо съм щастлив, че мен никой не ме е учил как да обичам Локомотив.

Подозирам, че теб са те учили само как да се заяждаш на дребно! Няма размах в твоята теза, няма обем. Нападаш ме, ама и ти не знаеш за какво точно. Познат стил, важното е да изнервим противника, той сам ще си покаже слабите страни. Не може да ме накараш да мразя Локомотив, понеже и аз като всички нормални хора имам колеги, съседи и приятели привърженици на този клуб. Но определено може да ми покажеш, колко ниско може да падне някой, за да се почувства забелязан!

П.С. Модератор ЛокоПД, моля те, като цитираш, не режи където ти скимне! Прочети внимателно какво съм написал. Познавам в детайли банковото дело и съм убеден за себе си, че довечера няма да представят П.С. за новата ви собственичка. Тогава се обзаложих, че ако все пак е тя, лично ще занеса бутилка уиски на Узунов, защото да я убеди да влага пари, в момент в който се е "разпиляла" на всички страни, щеше да е чутовен подвиг. И все още държа на това! Не ми е за първи път да губя басове, поразпитай из форума, дали има някой, който не си е получил обещаното. Но бъди коректен!
Ето го въпросното мнение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 юли 2012 16:56

Pupper_ написа:
П.С. Модератор ЛокоПД, моля те, като цитираш, не режи където ти скимне! Прочети внимателно какво съм написал. Познавам в детайли банковото дело и съм убеден за себе си, че довечера няма да представят П.С. за новата ви собственичка. Тогава се обзаложих, че ако все пак е тя, лично ще занеса бутилка уиски на Узунов, защото да я убеди да влага пари, в момент в който се е "разпиляла" на всички страни, щеше да е чутовен подвиг. И все още държа на това! Не ми е за първи път да губя басове, поразпитай из форума, дали има някой, който не си е получил обещаното. Но бъди коректен!
Ето го въпросното мнение

Приемам критиката,вината е моя.Не съм прочел цялото мнение,че става конкретно дума за П.С.,а само най-важното т.е. за бутилката :lol:Жалко. :(
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 юли 2012 18:46

Да ви е честити новият благодетел ! Искрено ви завиждам !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 юли 2012 18:58

Честито на всички фенове на Локо! Радвам се ,че си намерихте бързо нов собственик ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юли 2012 19:06

Бойко явно толкова е вглъбен в тия избори, че няма накъде... Къде ли не се намеси вече, при нас, при вас, в Ботев, в Левски, в ЦСКА още преди години като махна Вълка и сложи Титан в концесията на чистотата...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юли 2012 19:20

Честит да ви е новият собственик ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 30 юли 2012 20:00

Безценно - http://rzs.bg/index.php?t=4346. :) :) :) Скоро не съм се забавлявал така, както по време на днешното представяне на новия собственик на Локомотив и дано разумните фенове на отбора държат изкъсо новия собственик, защото както каза премиера Борисов - на българския футбол са необходими силни Ботев и Локомотив.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 юли 2012 20:35

Честито , надявам се 11 кръг да е истински празник за града ни !

Върни се в “Локо Пловдив”