Pupper_ написа:Модератор ЛокоПД написа:http://www.fotonovini.com/images/objects/1101/170_128_wm_3573.jpg Това според теб е гавра,нали ?
Sorry, не ми се зарежда снимката в момента. Ще я погледна довечера, но предполагам какво (кой) има на нея. Аз нямам проблем с ББ, част от фенската маса на Локомотив има. Една фракция, излезе със становище преди време, оформено в декларация, а сега ще е принудена да гледа сблъсък с ББ. (поне) Интересното в случая ще е поведението на футболистите на терена. Визирам професионалните, тигрите са ясни. Не е лесно да биеш премиера, но пък да паднеш на представянето? Дали едно зрелищно 5:5 няма да е в угода и на двата отбора?
Не ме разбирай погрешно, аз не ви мразя. Добре е, че си намерихте спонсор и ще играете в А група. Не мога да разбера обаче онези фенове на Локомотив, които доста често поставят каруцата пред коня! Бързат да говорят и пишат, а после се чудят как да се извъртят на 180 градуса. Точно както е в този случай. Дано да си извадят поука.
На снимката е бате Бойко с един голям жълт ключ,до него Божо,а отзад Баречето с лице,изразяващо "луд оргазъм".
ПС..... лично ще занеса една бутилка Джак на Узунов (от радост, че все пак дерби ще има), че с това кафе се изложи вчера./това ти май го беше писал