Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2012 15:36

biser4o написа:А ти ми кажи на мен, кой изгони Костов да играе на баба си у хвърчилото?? Сигурно пак Живков го е изгонил..... или Кристиянчо (тва русото момче че не се сещам как му е фамилията). Стойчо иска да има 25 играча и всичките да са класни. И той направи своите грешки, хайде стига.....както каза едно момче тук "само със червено сърце не става, трябват и умения". Стойчо разполага с психическа нагласа, но като тактик в игрови план не мисля, че е добър.Обаче след тази пародия снощи, мисля че ще се активизират всички в България и това ще е новото начало.

Това вече е коментирано,но може и да си го пропуснал.Просто е обещано на Младенов класен играч на този пост,а младока е даден под наем да се развива ,пък и финансово да не тежи на отбора.
А що се отнася до тактиката,не тя бе проблемна снощи!Ние създавахме положения,но няма кой да ги вкарва.И то защото нямахме нападател.Нещо за което Младенов говори 2 месеца!
Що се отнася до новото начало,ми дано!Ако това стане,от тези загуби ще спечели българският футбол.Понякога не знаеш какво печелиш като губиш!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 27 юли 2012 15:37

TheOnly1 написа:Ха дано е НОВО НАЧАЛО, а не НАЧАЛОТО НА КРАЯ :lol:

Онли, ти сигурно знаеш какъв оптимист съм аз :lol: :lol:

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 27 юли 2012 15:42

То и аз съм оптимист ама това вчера ми дойде в повече :lol: А оправданията след резила съвсем. ТОВА Е МУРА БЕ. Как може въобще да се говори за селекции, резерви, сиропиталища и т.н. Все едно сме играли с Барса. Ако бяхме стигнали до Киев и там бяхме отпаднали да се говорят такива работи, но срещу МУРА НЕ МОЖЕ :evil:
Последна промяна от TheOnly1 на 27 юли 2012 15:46, променено общо 1 път.

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 27 юли 2012 15:45

GOLEADOR написа:
biser4o написа:А ти ми кажи на мен, кой изгони Костов да играе на баба си у хвърчилото?? Сигурно пак Живков го е изгонил..... или Кристиянчо (тва русото момче че не се сещам как му е фамилията). Стойчо иска да има 25 играча и всичките да са класни. И той направи своите грешки, хайде стига.....както каза едно момче тук "само със червено сърце не става, трябват и умения". Стойчо разполага с психическа нагласа, но като тактик в игрови план не мисля, че е добър.Обаче след тази пародия снощи, мисля че ще се активизират всички в България и това ще е новото начало.

Това вече е коментирано,но може и да си го пропуснал.Просто е обещано на Младенов класен играч на този пост,а младока е даден под наем да се развива ,пък и финансово да не тежи на отбора.
А що се отнася до тактиката,не тя бе проблемна снощи!Ние създавахме положения,но няма кой да ги вкарва.И то защото нямахме нападател.Нещо за което Младенов говори 2 месеца!
Що се отнася до новото начало,ми дано!Ако това стане,от тези загуби ще спечели българският футбол.Понякога не знаеш какво печелиш като губиш!

виж сега.....аз не казвам, че титан не са виновни .....обещали класен нападател, добре, но какво тежи Костов на отбора???Видя ли сега като наказаха нападателя ни как момчето щеше да помогне. Нали взима не повече от 5 хиляди лева(тва е тавана според мен) какво тежи? Дори да беше дошъл нападател, може ли отбор като ЦСКА да разполага само с двама чисти нападатели?? И то наш юноша е това!! После казваме "пълно е с чужденци а нашите юноши кучета ги яли". Е тук Стойчо има вината, че не разчита на тях а не титан.....както казах, всички имат вина освен футболистите. Те толкова си могат. Е да не са ги държали в отбора. ;)

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 27 юли 2012 15:53

TheOnly1 написа:То и аз съм оптимист ама това вчера ми дойде в повече :lol: А оправданията след резила съвсем. ТОВА Е МУРА БЕ. Как може въобще да се говори за селекции, резерви, сиропиталища и т.н. Все едно сме играли с Барса. Ако бяхме стигнали до Киев и там бяхме отпаднали да се говорят такива работи, но срещу МУРА НЕ МОЖЕ :evil:

Трагедията е пълна. Наистина не може повече така. Дано да им е дошъл вече акъла и на титаните, и на Стойчо, на всичките..
Сигурен съм в едно, че ние пак ще сме основния конкурент на Лудогорец за титлата.Горе главите и без да виждам предали се фенове. ;) Ще ги гоним ли титан, няма ли, няма значение. Не треа да се предаваме.
Последна промяна от biser4o на 27 юли 2012 15:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2012 15:54

biser4o написа:виж сега.....аз не казвам, че титан не са виновни .....обещали класен нападател, добре, но какво тежи Костов на отбора???Видя ли сега като наказаха нападателя ни как момчето щеше да помогне. Нали взима не повече от 5 хиляди лева(тва е тавана според мен) какво тежи? Дори да беше дошъл нападател, може ли отбор като ЦСКА да разполага само с двама чисти нападатели?? И то наш юноша е това!! После казваме "пълно е с чужденци а нашите юноши кучета ги яли". Е тук Стойчо има вината, че не разчита на тях а не титан.....както казах, всички имат вина освен футболистите. Те толкова си могат. Е да не са ги държали в отбора. ;)

Разбира се,никой не е безгрешен.И аз искам в отбора да са само българи и това според мен трябва да се налага от БФС!Най-много 3-ма чужденци в отбора и задължително 5-ма юноши на клуба,като в игра да започва поне един от тях.За съжаление Боби надали ще въведе такова правило.Нали си щрака с мазни пръсти по дискотеките,пука му за българският футбол.

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 27 юли 2012 16:22

Много промени трябва да направи Перукан за да тръгнем нагоре.......но той не иска,няма си идея какви да са ,а и току виж му спрат лапачката,ако БФС започне да дава повече за децата и юношите.Отделно всички журналисти в Бг са П-ки,ама с голямо П.........всеки гледа да е добре с ръководителите на отборите,да ходи по лагери и подготовки,да пишат глупости за тактика и качества на състезатели,но не и да критикуват това ,което се вижда,а именно загиващия бг футбол и причините за това!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2012 18:12

шивача написа:кашчей, имам чувството, че се дразниш на всеки успял Българин, защо ли?Стойчо може да е всякакъв в твоите очи, но той е доказал на всички нас, които сме фенове на отбора, че му пука за ЦСКА! Както всяко живо същество и той си има своите недостатъци, грехове и прочее, но, ако Стойчо е некадърен за теб треньор, кажи ми един, който е по-кадърен от него и е бил свързан с клуба ни?! Щото, иначе няма полза от слюнката, която отделяш за него, а говори и, че съм прав с първото си изречение. Дай алтернатива :?

Стойчо е успял българин?Като Стоичков ли, или като Данчо Йовчев, а може би като Бербатов, или като Райна Кабаиванска, или Теодоси Спасов?В какво е чак толкова успял Стойчо та да му завиждам и да се дразня-слаб треньор, с доказан афинитет към скъпа селекция, в която да има пръст и той, заради комисионните.Недостатъци всеки има, но когато се натискаш да си под светлините на прожекторите ще си носиш и кръста, а не да хленчиш постоянно, че му пречели да работи, че не му плащали заплата, че му се месели в работата...Кой друг треньор приказва така за работодателите си пред цялата страна (не визирам само България)?Не разбирам и защо държите треньорът ви непременно да е бил свързан с клуба :roll: Фъргюсън когато става треньор на МЮ бил ли е свързан с клуба?Валкареджи (ако не се лъжа) дори футбол не е играл (може и Херера да беше, не си спомням на прима виста).Моуриньо с кой клуб е бил свързан, като направи шампиони отбори в 4 различни държави?
Алтернатива не мога да ти дам, но вие докато робувате само на имена.....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 27 юли 2012 18:21

Че му пука, пука му за ЦСКА но тва не стига. ;) Склонен съм да се съглася с Кашчей (колкото и да не ми харесва това което каза). Макар че и Фърги, и Моуриньо заедно(двамата накуп) да ни бяха треньори снощи, нямаше да променят нищо........Стойчо не е голямо име във футбола, но всички си го обичаме заради това което е направил в ЦСКА ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2012 18:25

Кашчей написа:Стойчо е успял българин?Като Стоичков ли, или като Данчо Йовчев, а може би като Бербатов, или като Райна Кабаиванска, или Теодоси Спасов?В какво е чак толкова успял Стойчо та да му завиждам и да се дразня-слаб треньор, с доказан афинитет към скъпа селекция, в която да има пръст и той, заради комисионните.Недостатъци всеки има, но когато се натискаш да си под светлините на прожекторите ще си носиш и кръста, а не да хленчиш постоянно, че му пречели да работи, че не му плащали заплата, че му се месели в работата...Кой друг треньор приказва така за работодателите си пред цялата страна (не визирам само България)?Не разбирам и защо държите треньорът ви непременно да е бил свързан с клуба :roll: Фъргюсън когато става треньор на МЮ бил ли е свързан с клуба?Валкареджи (ако не се лъжа) дори футбол не е играл (може и Херера да беше, не си спомням на прима виста).Моуриньо с кой клуб е бил свързан, като направи шампиони отбори в 4 различни държави?
Алтернатива не мога да ти дам, но вие докато робувате само на имена.....

Kашчей,какво значение има треньора,като от направената селекция половината му играчи не биват картотекирани!Как да биеш някого,като нямаш нападател,а в групата за мача се оказва само 13 полеви играча?Каква стратегия и вариативност ще имаш?Тия нещастници Титан ни нанесоха жесток удар.На вас ви е лесно,свикнали сте на това,но за нас бе голям шок!До сега не ни се е случвало да бъдем елиминирани от такива анонимници.И то заради тарикатите от Титан.За това тия боклуци да си ходят!Вън боклуците от ЦСКА!

Върни се в “Архив”