biser4o написа:А ти ми кажи на мен, кой изгони Костов да играе на баба си у хвърчилото?? Сигурно пак Живков го е изгонил..... или Кристиянчо (тва русото момче че не се сещам как му е фамилията). Стойчо иска да има 25 играча и всичките да са класни. И той направи своите грешки, хайде стига.....както каза едно момче тук "само със червено сърце не става, трябват и умения". Стойчо разполага с психическа нагласа, но като тактик в игрови план не мисля, че е добър.Обаче след тази пародия снощи, мисля че ще се активизират всички в България и това ще е новото начало.
Това вече е коментирано,но може и да си го пропуснал.Просто е обещано на Младенов класен играч на този пост,а младока е даден под наем да се развива ,пък и финансово да не тежи на отбора.
А що се отнася до тактиката,не тя бе проблемна снощи!Ние създавахме положения,но няма кой да ги вкарва.И то защото нямахме нападател.Нещо за което Младенов говори 2 месеца!
Що се отнася до новото начало,ми дано!Ако това стане,от тези загуби ще спечели българският футбол.Понякога не знаеш какво печелиш като губиш!