Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот tiamat » 20 юли 2012 22:26

Giorceto написа:Аз също съм много разочарован от играта на наще. Нямаше идея, нямаше хъс, като че, само Рамос и Дъстли имаха желание за игра. Смените бяха много правилни, като направо си мисля, 31, Марсиньо, марселиньо или както беше по-добре да не играе следващите мачове. Йовов също си е изиграл неговата игра...
И нека не забравяме, че златното лято на Левски през 2006 година започва именно с мач 2:0 на Герена срещу Сиони (Грузия). силно се надявам момчетата да се обиграят и да покажат, че не случайно се събираме по 15 20 000 на Герена.
А що се отнася до Илиян, първи мач е, заклет Левскар, всички знаем какво направи с Берое, мисля че ще се справи, стига играчите да го слушат

Илиан обича Левски и ние обичаме Илиан, спор няма. Но Илиан е заклет черноморец, това трябва да се разбере веднъж завинаги.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 юли 2012 14:54

Илиан Илиев: Паднаха се тези, които искахме

Наставникът на Левски Илиан Илиев коментира npeд "Тема Спорт" жребия за третия квалификационен кръг в Лига Европа и представянето на отбора в мача срещу Сараево

Г-н Илиев, как ви се струва жребият за следващия кръг? Той ви отреди за евентуални съперници черногорския Вета и финландския Джиджик. Предполагам, че вече имате някаква информация за тези отбори.

- Паднаха ни се тези противници, които искахме и са на пръв поглед по-леки й преодолими. Нека обаче първо мине реваншът срещу Сараево. Мисля, че ако 8 първата среща е имало някакво подценяване от наша страна и не сме оценили правилно качествата им, сега вече знаем колко опасни могат да бъдат и ще се подготвим по-добре. Когато ги отстраним, ще се съсредоточим повече върху отборите на Зета и Джиджик. Направили сме оценка на жребия, противниците изглеждат леки, но има едно "но". Чака ни тежък мач в Сараево.

Какво очаквате от реванша в Босна?

- Трябва да ги победим и във втория мач. Очаквам сега да играят по- отворено, което да ни даде повече пространства в атака. Видяхте обаче,че тяхната публика още тук си показа рогата, така че ще има нелека обстановка. Този резултат, който постигнаха на наш терен, им оставя шансове да продължат напред и със сигурност сега ще бъдат по-агресивни в атака. Днес (б.а.- вчера) изгледахме запис от мача и обсъдихме грешките, които сме допуснали. Трябва да изиграем втората среща много умно и прецизно.

Какви промени обмисляте в състава?

- Няма как да направя сериозни промени, тъй като в момента обиграваме един отбор, от който 8-9 човека искаме да се сработят да играят заедно. Ще има промени на един-два поста, не повече. Дори и да не им се получи, всички момчета, и особено новите, се постараха да дадат максимума от себе си.

На какво отдавате неубедителната игра на Левски? Като че ли публиката очакваше повече от новия отбор.

- Двубоят ни тръгна трудно още от самото начало. Нормално бе за първи домакински мач при доста футболисти, които за пръв път играят на "Герена", това да е така. Затова исках, ако може, първата среща да е на чужд терен. Не можехме да се разгърнем в офанзивен план, защото Сараево играеше много прибрано и действаше предимно на контраатака. Това ни принуди да връщаме топката повече назад и настрани. Можеше мачът да завърши и при друг резултат, но радващото е, че показахме характер и победихме. Дори мога да кажа, че постигнахме успеха с повече разум, отколкото със сърце. 1:0 е по-добър резултат от това, което играхме. Най-важ-ното е до мача в Сараево да се отърсим от това напрежение, което ни скова в първия двубой. Защото нашата публика сега ни помогна много и ни подкрепи в най-важните моменти.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 юли 2012 15:29

Илиан сега гледам се оправдава, какво бил казал, какво искал да каже и т.н. след мача. Тоя човек, не почне ли да действа по-твърдо, без да се оправдава и мънка, ще бъде уволнен, ще загуби бързо-бързо и доверието на феновете. Тук не вярвам, както стана в Берое, някой да му връща оставката безброй пъти. Видят ли го, че се огъва - ще е аут.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 30 юли 2012 14:38

За мен Илиан вече е компрометиран. Отпадането от тези е твърде голям резил, и ако той има достойнство трябва да си подаде оставката. Някои ще направят паралел с отпадането на Мъри от Беверен и Тампере. Вярно е, че преди отпадането от Беверен Левски имаше три нулеви години, но все пак една спечелена купа и прилично представяне в Европа с апогей мачовете с Ливърпул. Освен това Беверен бяха сателит на Арсенал и не лош отбор. Отделно и в двата мача Левски не игра лошо, но нямаше никакъв късмет. Или, ако игра лошо, то не беше така бездушно както със Сараево. Освен това през втория полусезон стила който Мъри налагаше започна да се получава и макар да взехме само купата, в играта личеше предвестник на нещо голямо. А Тампере ги подценихме доста здраво и си платихме скъпо. Но, ако тогава сме подценили Тампере на базата на някакви успехи преди това, ако сега сме подценили Сараево, то на каква база е това? А, ако не сме, значи толкова си можем. Някои ще кажат, че Илиев върви по стъпките на Мъри, втория полусезон ще стабилизираме играта си, а догодина да чакаме нова синя приказка. Честно казано, не вярвам в това. Историята никога не се повтаря, освен като фарс.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2012 08:28

За мен Илиан вече е компрометиран. Отпадането от тези е твърде голям резил, и ако той има достойнство трябва да си подаде оставката. Някои ще направят паралел с отпадането на Мъри от Беверен и Тампере. Вярно е, че преди отпадането от Беверен Левски имаше три нулеви години, но все пак една спечелена купа и прилично представяне в Европа с апогей мачовете с Ливърпул. Освен това Беверен бяха сателит на Арсенал и не лош отбор.

Нищо не каза, сякаш... Беверен им надупчиха шушоните и останаха с 0 точки в групата си тогава. Иначе Арсенал прибраха Ебуе от онзи отбор на Беверен. А и същата година мисля изпаднаха във втора дивизия. Слабо разузнаване - това беше за мен причината. Каквато бе и със Сараево. Не знаеха ли какво правят на свой терен и, че са вкарали 5 гола?

Илиан вече е компрометиран

От Батков и Тонев - да. Но не и от себе си. Явно е, че португалеца е някакъв безобразник. Кльощава селекция с евтини и анонимни чужденци. В Опоку има хляб, но ... ще видим. Защо сложи Марсиньо на крилото, след като в първия мач бразилеца действаше в средата на терена и се справи? Защо върна Пелето отзад след като се справи чудесно в първия мач на титулярната му позиция и какво по дяволите порави Де Карвальо в отбора?!!! Компрометирал се футболист, изгаврил се с фланелката на "Левски" с трайна контузия и на 31 години.

С трици маймуни не се ловят!!! Убеден съм, че отбора на Сараево, като цена на футболистите беше три пъти по-"евтин", но евтината игра бе нашата игра само...

Но Илиан няма вина, според мен. Освен, ако не е приел, че Иво Иванов му е достатъчен, което няма как да знаем.

Лично аз тръбях, че без нова централна защитна двойка няма да стане.

А и още нещо - титулярната позиция на Ели не е в центъра на защитата. От 4 -5 години насам се запълват дупки за позиции за които нямаме чужденци. Така и не пробваха централен защитник от школата или централен нападател или атакуващ полузащитник от малките.

Огнянов бе пускан на титулярната си позиция два-три мача след, което го дръпнаха назад. За мен трябваше да се вземат задължително Георги Миланов от Литекс и Жуниор Мораеш от ЦСКА, от Локо Пд без пари Драги Коцев и двама стабилни централни защитници. Щяха да се похарчат сигурно немалко пари, но парите щяха да се върнат сами.

За това вина няма Илиан, а Батков и Тонев. Като Тонев е с доста по-малко вина за това.

evj
Контакти:

Мнениеот evj » 01 авг 2012 09:19

metodito,не 4е защитавам Батков,но къде тук видя неговата вина?Няма какво да се заблуждаваме ВИНАТА е САМО И ЕДИНСТВЕНО В ИЛИАН,защото не успя да си подбере футболисти цялата селекция е правена от него той сам го призна,не успя да подготви футболистите,не успя да ги мотивира и накрая поемайки ВИНАТА ги предаде за да си запази неговата кожа,Не знам как останалите футболисти ще му повярват от тук нататък,първо не го 4ух някъде да ги защити и да застине зад тях.,даже напротив,Извода е 4е с този тренер не ни 4ака светло бъдеще.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 01 авг 2012 09:39

metodito написа:
За мен Илиан вече е компрометиран. Отпадането от тези е твърде голям резил, и ако той има достойнство трябва да си подаде оставката. Някои ще направят паралел с отпадането на Мъри от Беверен и Тампере. Вярно е, че преди отпадането от Беверен Левски имаше три нулеви години, но все пак една спечелена купа и прилично представяне в Европа с апогей мачовете с Ливърпул. Освен това Беверен бяха сателит на Арсенал и не лош отбор.

Нищо не каза, сякаш... Беверен им надупчиха шушоните и останаха с 0 точки в групата си тогава. Иначе Арсенал прибраха Ебуе от онзи отбор на Беверен. А и същата година мисля изпаднаха във втора дивизия. Слабо разузнаване - това беше за мен причината. Каквато бе и със Сараево. Не знаеха ли какво правят на свой терен и, че са вкарали 5 гола?

Илиан вече е компрометиран

От Батков и Тонев - да. Но не и от себе си. Явно е, че португалеца е някакъв безобразник. Кльощава селекция с евтини и анонимни чужденци. В Опоку има хляб, но ... ще видим. Защо сложи Марсиньо на крилото, след като в първия мач бразилеца действаше в средата на терена и се справи? Защо върна Пелето отзад след като се справи чудесно в първия мач на титулярната му позиция и какво по дяволите порави Де Карвальо в отбора?!!! Компрометирал се футболист, изгаврил се с фланелката на "Левски" с трайна контузия и на 31 години.

С трици маймуни не се ловят!!! Убеден съм, че отбора на Сараево, като цена на футболистите беше три пъти по-"евтин", но евтината игра бе нашата игра само...

Но Илиан няма вина, според мен. Освен, ако не е приел, че Иво Иванов му е достатъчен, което няма как да знаем.

Лично аз тръбях, че без нова централна защитна двойка няма да стане.

А и още нещо - титулярната позиция на Ели не е в центъра на защитата. От 4 -5 години насам се запълват дупки за позиции за които нямаме чужденци. Така и не пробваха централен защитник от школата или централен нападател или атакуващ полузащитник от малките.

Огнянов бе пускан на титулярната си позиция два-три мача след, което го дръпнаха назад. За мен трябваше да се вземат задължително Георги Миланов от Литекс и Жуниор Мораеш от ЦСКА, от Локо Пд без пари Драги Коцев и двама стабилни централни защитници. Щяха да се похарчат сигурно немалко пари, но парите щяха да се върнат сами.

За това вина няма Илиан, а Батков и Тонев. Като Тонев е с доста по-малко вина за това.

Е, колега, ти хем казваш, че Илиан няма вина, хем посочваш една камара негови грешки :) Все пак не Батков налага Иво главата като титуляр, не Батков и Тонев върнаха Пелето в защита, не те местят непрекъснато позициите на играчите и т.н. Илиан има немалка вина за отпадането от Сараево, както и Тонев с тая селекция. Само че, ако тези играчи наистина са исканите от Илиев, както той сам казва, то тогава вината си е само и единствено негова.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 01 авг 2012 11:58

metodito написа:Нищо не каза, сякаш... Беверен им надупчиха шушоните и останаха с 0 точки в групата си тогава.

Но ти явно казваш. Разбрах какво. Значи тази година взимаме купата, а играта ни става по-добра. Догодина шампиони, четвъртфинал за ЛЕ. Следващата година шампиони, купа, групи на ШЛ. Това вече го имахме. Но ти намекваш, че ще е по-добре. Значи взимаме точки в групата. А след това приказката не свършва, титлата и купата са ясни, но излизаме от групата на ШЛ. А другата година елиминираме някого. И така до пет шест години я взимаме тази ШЛ. А също и суперкупата, и световното клубно първенство. Ако не свърши света до тогава, да се надявам, че ще го доживея.

Но ще се случат ли всичките тези неща? Няма да се случат дори част от тези добри неща които са били, а какво остава за нещо повече. Беверен ги били разбили в групата. Абе човече, ние сега сме тотално разбити, ти ми говориш за ланския сняг.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2012 12:06

Ами, някой трябва да му предложи юноши. Той не може подготовка да води, за мач в Европа да мисли и юношите да гледа. Да, има грешка за това, че не се е доверил на юноши. Така, както Гонзо нямаше доверие в юношите, и въобще всички в последните 10-12 години. Единствено Мъри и преди него Гочето хвърлиха поглед към юношите.

Няма пари, няма пари. Ок, ми да вземат за половин милион българче. Те предпочитат някой, който са гледали два часа на DVD, отколкото българин, който се е доказал две-три години. Още повече, че един футбалер, който е менкал за 5 години 5 отбора, или е супер добър или е пълна дупка. За 200 000 трудно да е супер...

Та Илиян от немай къде ги направи тея размествания, според мен. Но! можеше да пробва някое лапе.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 авг 2012 12:21

evj написа:metodito,не 4е защитавам Батков,но къде тук видя неговата вина?Няма какво да се заблуждаваме ВИНАТА е САМО И ЕДИНСТВЕНО В ИЛИАН,защото не успя да си подбере футболисти цялата селекция е правена от него той сам го призна,не успя да подготви футболистите,не успя да ги мотивира и накрая поемайки ВИНАТА ги предаде за да си запази неговата кожа,Не знам как останалите футболисти ще му повярват от тук нататък,първо не го 4ух някъде да ги защити и да застине зад тях.,даже напротив,Извода е 4е с този тренер не ни 4ака светло бъдеще.

Блестящо изказване. Главата наистина се показа като пълен некадърник, но нима треньорът му не го налагаше цяло лято. А сега феновете го натиснаха и айде у Берое. За мен Илиан е свършил в Левски с тези играчи и тъй като нови 15 не могат да се доведат дните му са преброени, за което в случая не му е виновен нито Тонев, нито Батков. Треньорът е длъжен публично да си защитава играчите (особено когато са негов избор), а в съблекарнята, ако ще и на говеда да им говори

Върни се в “Архив”