За мен Илиан вече е компрометиран. Отпадането от тези е твърде голям резил, и ако той има достойнство трябва да си подаде оставката. Някои ще направят паралел с отпадането на Мъри от Беверен и Тампере. Вярно е, че преди отпадането от Беверен Левски имаше три нулеви години, но все пак една спечелена купа и прилично представяне в Европа с апогей мачовете с Ливърпул. Освен това Беверен бяха сателит на Арсенал и не лош отбор.
Нищо не каза, сякаш... Беверен им надупчиха шушоните и останаха с 0 точки в групата си тогава. Иначе Арсенал прибраха Ебуе от онзи отбор на Беверен. А и същата година мисля изпаднаха във втора дивизия. Слабо разузнаване - това беше за мен причината. Каквато бе и със Сараево. Не знаеха ли какво правят на свой терен и, че са вкарали 5 гола?
Илиан вече е компрометиран
От Батков и Тонев - да. Но не и от себе си. Явно е, че португалеца е някакъв безобразник. Кльощава селекция с евтини и анонимни чужденци. В Опоку има хляб, но ... ще видим. Защо сложи Марсиньо на крилото, след като в първия мач бразилеца действаше в средата на терена и се справи? Защо върна Пелето отзад след като се справи чудесно в първия мач на титулярната му позиция и какво по дяволите порави Де Карвальо в отбора?!!! Компрометирал се футболист, изгаврил се с фланелката на "Левски" с трайна контузия и на 31 години.
С трици маймуни не се ловят!!! Убеден съм, че отбора на Сараево, като цена на футболистите беше три пъти по-"евтин", но евтината игра бе нашата игра само...
Но Илиан няма вина, според мен. Освен, ако не е приел, че Иво Иванов му е достатъчен, което няма как да знаем.
Лично аз тръбях, че без нова централна защитна двойка няма да стане.
А и още нещо - титулярната позиция на Ели не е в центъра на защитата. От 4 -5 години насам се запълват дупки за позиции за които нямаме чужденци. Така и не пробваха централен защитник от школата или централен нападател или атакуващ полузащитник от малките.
Огнянов бе пускан на титулярната си позиция два-три мача след, което го дръпнаха назад. За мен трябваше да се вземат задължително Георги Миланов от Литекс и Жуниор Мораеш от ЦСКА, от Локо Пд без пари Драги Коцев и двама стабилни централни защитници. Щяха да се похарчат сигурно немалко пари, но парите щяха да се върнат сами.
За това вина няма Илиан, а Батков и Тонев. Като Тонев е с доста по-малко вина за това.