II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT

Мнениеот GOLEADOR » 26 юли 2012 17:00

POPCORN написа:Знаеш ли защо правят такива простотии в продължението, защото са свикнали тука в България за това да не се наказва и да не се дава на продължението продължение, което е един от голямите ни проблеми според мене!Не може ЦСКА примерно да играе с Видима и да се закучи мача и да не се играе 20 мин заради лежане и тн, и после да ми даде съдията 2 мин в който тия 2 мин играчите на Видима не спират да разкарват топката , да лежат и да не ги наказват с картони!Ако са всички съдии като тоя в България няма да правим тия простотии.То не бяха смяна на играчи да се бият тъповете , вратря да се прави на ударен, не беше лежане по терена, забележете дори на два пъти от скамейката на Лудогорец ритаха топката в полето и тн..Аз лично бях сигурен,че немеца ще се ядоса и ще даде още време!

Аз също мисля,че ако Лудогорец бяха спряли със симулациите в продължението,то съдията би свирил мача на секундата,но нашите продължиха.За пет минути да ти дадат два жълти картона за бавене на време и да не ти светне лампичката,че така само удължаваш мача....е,кой ни е виновен?
Отговора е един!Селския манталитет на отбора от Разград!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 юли 2012 17:01

Гледах снощи мача в Интернет и не забелязах след 60 мин. удар към вратата на Динамо. Не знам някои хора какъв мач са гледали....поредният измислен отбор си получи заслуженото!! С пари няма как да си купиш фенове,история,класа,манталитет.

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 26 юли 2012 17:02

СКАНДАЛНО !!! Вратарят на Динамо призна как реферът обещал трети гол !!! Емоционалните думи на стража на Динамо (Загреб) - Иван Келава, след победата над Лудогорец, разкриха минискандал, който може да отключи още по-голям. Оказва се, че немският рефер, срещу отсъжданията на когото възроптаха българските шампиони, наистина е бил на страната на хърватите.

"Това е най-любимият мач в моята кариера. Спечелихме, когато най-малко го очаквахме - изстрел на моя приятел Вида отиде в мрежата на съперника. Може би Бог ни върна за това, че получихме гол с ръка (2:1, Марселиньо), разкрива стражът на хърватския шампион. - Отидох напред, в очакване на последния съдийски сигнал. Реферът каза: "Момчета, още един корнер и готово". Видях, че Самир е с топката, изкрещах му да центрира, а не да връща на съотборник. И тогава моят приятел Вида заби гола. Ха, ха, страшно!".

Келава разкри и какви думи са си разменили с героя на Динамо Вида в края на мача: "Казах му: "благодаря ти, брато". А той отвърна: "Ти си ни спасявал толкова пъти, сега бе мой ред".

МАФИЯ !!! :evil: :evil: :evil:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

nikec
Контакти:

Мнениеот nikec » 26 юли 2012 17:07

то па вие като са ви дадени от бога..... фенове, класа , манталитет и история докъде я докарахте ?
Вие какво очаквате след 60 мин. с човек по-малко да ги мачкаме като луди тия ли, ами то се видя и в Разград че след 70 мин. паднахме физически а тия бягаха като коне камо ли както се получи с човек по-малко.
Съдията е педал и всички фенове от България го знаете но не го признавате, единствено ако беше свирил срещу любимият ви отбор щяхте да ревете и да приказвате как поредният чернодрешко ви е порязал.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 юли 2012 17:08

nikec написа:то па вие като са ви дадени от бога..... фенове, класа , манталитет и история докъде я докарахте ?
Вие какво очаквате след 60 мин. с човек по-малко да ги мачкаме като луди тия ли, ами то се видя и в Разград че след 70 мин. паднахме физически а тия бягаха като коне камо ли както се получи с човек по-малко.
Съдията е педал и всички фенове от България го знаете но не го признавате, единствено ако беше свирил срещу любимият ви отбор щяхте да ревете и да приказвате как поредният чернодрешко ви е порязал.

в момента говореиме за лудогорец. къде пак намесваш ЦСКА!Ей това ни е освновният проблем!Всеки гледа другият а не себе си!СЕга къде подхвана темата ЦСКА тука!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 юли 2012 17:09

GOLEADOR написа:
POPCORN написа:Знаеш ли защо правят такива простотии в продължението, защото са свикнали тука в България за това да не се наказва и да не се дава на продължението продължение, което е един от голямите ни проблеми според мене!Не може ЦСКА примерно да играе с Видима и да се закучи мача и да не се играе 20 мин заради лежане и тн, и после да ми даде съдията 2 мин в който тия 2 мин играчите на Видима не спират да разкарват топката , да лежат и да не ги наказват с картони!Ако са всички съдии като тоя в България няма да правим тия простотии.То не бяха смяна на играчи да се бият тъповете , вратря да се прави на ударен, не беше лежане по терена, забележете дори на два пъти от скамейката на Лудогорец ритаха топката в полето и тн..Аз лично бях сигурен,че немеца ще се ядоса и ще даде още време!

Аз също мисля,че ако Лудогорец бяха спряли със симулациите в продължението,то съдията би свирил мача на секундата,но нашите продължиха.За пет минути да ти дадат два жълти картона за бавене на време и да не ти светне лампичката,че така само удължаваш мача....е,кой ни е виновен?
Отговора е един!Селския манталитет на отбора от Разград!

за жалост не е само манталитета на лудогорец ами и на всички клубове!Такъв е манталитета на българина като цяло!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 26 юли 2012 17:09

SaNdOoO написа:СКАНДАЛНО !!! Вратарят на Динамо призна как реферът обещал трети гол !!! Емоционалните думи на стража на Динамо (Загреб) - Иван Келава, след победата над Лудогорец, разкриха минискандал, който може да отключи още по-голям. Оказва се, че немският рефер, срещу отсъжданията на когото възроптаха българските шампиони, наистина е бил на страната на хърватите.

"Това е най-любимият мач в моята кариера. Спечелихме, когато най-малко го очаквахме - изстрел на моя приятел Вида отиде в мрежата на съперника. Може би Бог ни върна за това, че получихме гол с ръка (2:1, Марселиньо), разкрива стражът на хърватския шампион. - Отидох напред, в очакване на последния съдийски сигнал. Реферът каза: "Момчета, още един корнер и готово". Видях, че Самир е с топката, изкрещах му да центрира, а не да връща на съотборник. И тогава моят приятел Вида заби гола. Ха, ха, страшно!".

Келава разкри и какви думи са си разменили с героя на Динамо Вида в края на мача: "Казах му: "благодаря ти, брато". А той отвърна: "Ти си ни спасявал толкова пъти, сега бе мой ред".

И къде я видя тази мафия ? Съдията им е казал че след корнера свири края ....... ебати мафията :) :) :) :) :) :) Ядосаха ме .... за първи път викам толкова много за друг български отбор , а те в последната минута ще ми допуснат гол ....направо си е българщина нашето :(

nikec
Контакти:

Мнениеот nikec » 26 юли 2012 17:11

ти да виждаш някъде да съм споменал име на Български отбор, или просто сам се сещаш закво иде реч ? :)
Няма смисъл да пишем повече, мача мина..... отпаднахме важното е да се поучим, всичко друго са ланкаджийски работи по форумите.
Лек ден и успех на всички представители от България днес.

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 26 юли 2012 17:16

evgenimilenov написа:
SaNdOoO написа:СКАНДАЛНО !!! Вратарят на Динамо призна как реферът обещал трети гол !!! Емоционалните думи на стража на Динамо (Загреб) - Иван Келава, след победата над Лудогорец, разкриха минискандал, който може да отключи още по-голям. Оказва се, че немският рефер, срещу отсъжданията на когото възроптаха българските шампиони, наистина е бил на страната на хърватите.

И къде я видя тази мафия ? Съдията им е казал че след корнера свири края ....... ебати мафията :) Ядосаха ме .... за първи път викам толкова много за друг български отбор , а те в последната минута ще ми допуснат гол ....направо си е българщина нашето :(

Реферът каза: "Момчета, още един корнер и готово". Това нещо да ти говори - съдията е боклук и всички го знаете не може да останат така нещата тези думи говорят достатъчно добутаха ги до гол ако не беше паднал щеше още да се играе докато не вкарат това е :evil: Като българи да не оставяме нещата така, защото това много ама много голяма гавра с нашата държава и нация факт :evil:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

W@y
Контакти:

Мнениеот W@y » 26 юли 2012 17:18

SaNdOoO написа:

Реферът каза: "Момчета, още един корнер и готово". Това нещо да ти говори - съдията е боклук и всички го знаете не може да останат така нещата тези думи говорят достатъчно добутаха ги до гол ако не беше паднал щеше още да се играе докато не вкарат това е :evil: Като българи да не оставяме нещата така, защото това много ама много голяма гавра с нашата държава и нация факт :evil:

Той съдията не може да ти вкора гола нали знаеш:) За 3тия гол 4(четири) човека на Динамо бяха един до друг без никой да ги пази и около 6-7 (шест-седем) на Лудогорец 1 до друг от другата страна пълна тактическа неграмотност
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо

Върни се в “Лудогорец”