POPCORN написа:Знаеш ли защо правят такива простотии в продължението, защото са свикнали тука в България за това да не се наказва и да не се дава на продължението продължение, което е един от голямите ни проблеми според мене!Не може ЦСКА примерно да играе с Видима и да се закучи мача и да не се играе 20 мин заради лежане и тн, и после да ми даде съдията 2 мин в който тия 2 мин играчите на Видима не спират да разкарват топката , да лежат и да не ги наказват с картони!Ако са всички съдии като тоя в България няма да правим тия простотии.То не бяха смяна на играчи да се бият тъповете , вратря да се прави на ударен, не беше лежане по терена, забележете дори на два пъти от скамейката на Лудогорец ритаха топката в полето и тн..Аз лично бях сигурен,че немеца ще се ядоса и ще даде още време!
Аз също мисля,че ако Лудогорец бяха спряли със симулациите в продължението,то съдията би свирил мача на секундата,но нашите продължиха.За пет минути да ти дадат два жълти картона за бавене на време и да не ти светне лампичката,че така само удължаваш мача....е,кой ни е виновен?
Отговора е един!Селския манталитет на отбора от Разград!