II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT

Мнениеот ralka_levskarka » 26 юли 2012 11:48

levskar4e_forever написа:Сега Лудогорец продължават ли в ЛЕ ? :roll: :oops:

Не :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юли 2012 11:50

Тук на това видео се вижда как съдията вдига картон и гони още един от Лудогорец.Интересно защо и кой е изгоненият?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C9phNCXkhBM&feature=player_embedded#![/youtube]

П.П.
Това се вижда в 45" на видеото!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 26 юли 2012 11:50

ralka_levskarka написа:
levskar4e_forever написа:Сега Лудогорец продължават ли в ЛЕ ? :roll: :oops:

Не :?

Защо не ?

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 26 юли 2012 11:51

По-явна симулация от тази на Марселиньо няма как да видим. Дори да е имало някакъв допир между двамата, не може Марселиньо да се мята все едно са го бутнали отзад. Много добре си се видя без нужда от повторения, че това си беше явна симулация, което си е чист жълт картон.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 юли 2012 11:53

Момчета, спрете да плюете по Лудогорец, защото играта на ЦСКА и любимия ми Левски е на светлинни години от тяхната.Докато ние се мъчим с разни вафличари и ранявани босненчета, то лудогорци надиграха отбор, който почти ежегодно е в групите на ШЛ.Заслужаваха победата момчетата на Петев, обаче съдията им разказа играта с това продължение (въпреки, че ако трябва да сме честни и вторият гол на Лудогорец падна след игра с ръка).

Поздравления лудогорци!Надявам се догодина късмета в европейските турнири да е на ваша страна!

Потребителски аватар
MKirchev
Контакти:

Мнениеот MKirchev » 26 юли 2012 12:03

Днес, вече на трезва глава, мога да седна да споделя и моето мнение, че ако вчера бях седнал, щях да опиша Лудогорец като пухльовци (сборна дума от мухльо и ...сещате се), тъпани и т.н., днес бих ги описал само като идиоти. Със сигурност си заслужаваха титлата миналата година и правото да се пробват тази година в Шампионската лига, със сигурност таих тайно надежда, че имат нужните играчи и треньор да атакуват групите, даже след първия мач бях сигурен, че са най-малкото в 4-ти кръг, с оглед на евентуалният им съперник в 3-ят, но това, което сътвориха снощи си беше със сигурност най-голята тъпотия, която съм виждал в живота си, а съм виждал много, все пак живея в България. Не знам Петев 1-ца ли го беше играл мача, но това си беше престъпление, да мачкаш противника, да го виждаш, че е толкова слаб, че и Миньор да играе с тях, ще ги бие с разлика, да виждаш, че всичките им играчи се огъват, като ги пресираш малко, да виждаш, че играта на своя отбор върви и че всички играят със самочувствие и спокойствие и въпреки това да си върнеш отбора да се защитава още в 15-тата минута... Що за малоумник трябва да си?!? Не казвам, че трябваше да атакуваме като луди след 0:1 и 1:2, но да се правиш на Интер с/у Барса...Всички видяхме, че не става така. Пък всякакви коментари за съдията са смешни, при положение, че Динамо трябва да има доста повече претенции към отсъжданията. След всичката цигания, която показаха играчите на Лудогорец, и аз да бях съдия и аз щях да дам поне 10 минути продължение.
В крайна сметка всяка година е едно също, бях си обещал още преди няколко години, че няма смисъл да се ядосвам и да си хабя нервите за БГ футбол, но всички знаете, че това е невъзможно, винаги има останала някаква надежда, че настоящата година ще е по-добра от предходната, но...винаги се оказва точно обратното.
И да завърша - Динамо е един от най-слабите отбори, които съм виждал да играят срещу БГ отбор в Европа, Тулуза, Беверен, Бате...всички те са класи над Динамо, говоря за показаната игра, не за класа по принцип. В близките няколко години само ще си мечтаем да ни се даде пак такъв шанс за влизане в групите, защото това влизане си беше нещо повече от добро пожелание за Лудогорец, беше си доста близка реалност, но този, този, този Петев...защо му трябваше да играе мача 1-ца, още се чудя...
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 юли 2012 12:08

RedForever написа:По-явна симулация от тази на Марселиньо няма как да видим. Дори да е имало някакъв допир между двамата, не може Марселиньо да се мята все едно са го бутнали отзад. Много добре си се видя без нужда от повторения, че това си беше явна симулация, което си е чист жълт картон.

Без никакво съмнение хърватският фуболист чукна отзад крака на Марселиньо поне веднъж. От там нататък дали имаше и второ чукване и дали Марселиньо падна от това или сам падна, не се наемам да твърдя. Но хърватинът беше зад Марселиньо и имаше контакт, защото кракът на Марселиньо се отклони.
В тази ситуация ако беше дал дузпа в полза на Лудогорец едва ли щеше да има повече протести, отколкото сега. Затова и беше най-приемливо да няма наказан за този случай. И пак да уточня - не оправдавам с това загубата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 26 юли 2012 12:22

Аз съм горд с играта на момчетата от снощи.
Всички,които повтаряте как Марселиньо си помогнал с ръка за втория гол,много удобно забравяте как на мача в Разград, гола на Динамо беше 100% фал.
Играли,симулирали,лежали и какво ли още не...Ами така се прави,когато се остане с човек по-малко,всяка минута е ценна,а резултата трябва да се пази.Относно продължението от 3 мни. и повече-си беше подигравка.Не смятам,че е било заради бавенето от страна на нашите,след като жълтите картони се сипеха като дъжд,а и червения на края на Иванов в 98 мин...
Достатъчно бяха наказани момчетата,истината е,че се чакаше победния гол на Динамо З.Всичко друго е ала-бала.
Какво да кажем за счупената скула на Съни...и как Самир се размина с жълт картон...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NZnaaXL96U0&feature=plcp[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y86EdDd4HTQ&feature=relmfu[/youtube]

...Обиден съм като българин и озлобен като Лудогорец...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 26 юли 2012 12:29

Лудогорец да подаде жалба срещу съдята който не вкара гол в тяхна полза,а им пусна само един нередовен го с ръка и ,също и да се оплачат от Динамо ,че не им позволиха цяло второ полувреме да излазат от накзателното си поле и също ,че не играха с юношите както правят това някой БГ отбори .
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”