Мнениеот MKirchev » 26 юли 2012 12:03
Днес, вече на трезва глава, мога да седна да споделя и моето мнение, че ако вчера бях седнал, щях да опиша Лудогорец като пухльовци (сборна дума от мухльо и ...сещате се), тъпани и т.н., днес бих ги описал само като идиоти. Със сигурност си заслужаваха титлата миналата година и правото да се пробват тази година в Шампионската лига, със сигурност таих тайно надежда, че имат нужните играчи и треньор да атакуват групите, даже след първия мач бях сигурен, че са най-малкото в 4-ти кръг, с оглед на евентуалният им съперник в 3-ят, но това, което сътвориха снощи си беше със сигурност най-голята тъпотия, която съм виждал в живота си, а съм виждал много, все пак живея в България. Не знам Петев 1-ца ли го беше играл мача, но това си беше престъпление, да мачкаш противника, да го виждаш, че е толкова слаб, че и Миньор да играе с тях, ще ги бие с разлика, да виждаш, че всичките им играчи се огъват, като ги пресираш малко, да виждаш, че играта на своя отбор върви и че всички играят със самочувствие и спокойствие и въпреки това да си върнеш отбора да се защитава още в 15-тата минута... Що за малоумник трябва да си?!? Не казвам, че трябваше да атакуваме като луди след 0:1 и 1:2, но да се правиш на Интер с/у Барса...Всички видяхме, че не става така. Пък всякакви коментари за съдията са смешни, при положение, че Динамо трябва да има доста повече претенции към отсъжданията. След всичката цигания, която показаха играчите на Лудогорец, и аз да бях съдия и аз щях да дам поне 10 минути продължение.
В крайна сметка всяка година е едно също, бях си обещал още преди няколко години, че няма смисъл да се ядосвам и да си хабя нервите за БГ футбол, но всички знаете, че това е невъзможно, винаги има останала някаква надежда, че настоящата година ще е по-добра от предходната, но...винаги се оказва точно обратното.
И да завърша - Динамо е един от най-слабите отбори, които съм виждал да играят срещу БГ отбор в Европа, Тулуза, Беверен, Бате...всички те са класи над Динамо, говоря за показаната игра, не за класа по принцип. В близките няколко години само ще си мечтаем да ни се даде пак такъв шанс за влизане в групите, защото това влизане си беше нещо повече от добро пожелание за Лудогорец, беше си доста близка реалност, но този, този, този Петев...защо му трябваше да играе мача 1-ца, още се чудя...
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата