cena62 написа:Хахаха,на Лудогорец как им го върнаха тъпкано съдиите![]()
![]()
![]()
.
Аааа,не. Тоз път съдията не е виновен-сами са си виновни. Ама то всичко се връща.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
cena62 написа:Хахаха,на Лудогорец как им го върнаха тъпкано съдиите![]()
![]()
![]()
.
[/center]subzero написа:cena62 написа:Хахаха,на Лудогорец как им го върнаха тъпкано съдиите![]()
![]()
![]()
.
Аааа,не. Тоз път съдията не е виновен-сами са си виновни. Ама то всичко се връща.
[/center]cena62 написа:Хахаха,на Лудогорец как им го върнаха тъпкано съдиите![]()
![]()
![]()
.
Bartolomej написа:Гадна работа . Иам чуството , че Бг отборите са прокълнати баш когато имат най- добрата селекция всичко да е срещу тях ..
Bartolomej написа:Гадна работа . Иам чуството , че Бг отборите са прокълнати баш когато имат най- добрата селекция всичко да е срещу тях ..
ntodorov написа:Bartolomej написа:Гадна работа . Иам чуството , че Бг отборите са прокълнати баш когато имат най- добрата селекция всичко да е срещу тях ..
Дидо. Това имах предвид, когато писах за първия мач в Разград. И мен ме е яд, че Лудогорец не продължи. Крейзитата направиха страхотен мач до 57-та минута, дори нещо повече - изглеждаха на Европейски тим и точно тук Марселиньо доказа и показа моята "идея" за лъжата, късите крака, мечите услуги и БГ футболът ни. На това бразилче вече не му мина номера. Номер, който по дефолт си е 100% дузпа в милата ни татковина, когато отбора се казва Лудогорец и Домусчиев седи зад него. И пак казвам - Динамо Загреб не беше Черноморец, а съдията не беше пастата. Жалко и нелепо отпаднаха Лудогорец. С ръка на сърцето си признавам, че след края на първото полувреме мислех да опровергая твърденията си от мача в Разград и да си върна думите назад във форума. Отстоях и не го направих на полувремето с единствената презумпция, че все пак и за Българите важи оная приказка за власите, които се давели на края на Дунав-а.
Много ме е яд за снощния двубой и вече съм категоричен, че една от причините Лудогорец да отпадне е, че момчетата ( много добри) не отчетоха разликата между мачовете "по съдийска свирка" и тези в Юръпа...Жалко. За това такива, като Паста-та и другите "легенчета" трябва един път завинаги да бъдат изкоренени. Сигурен съм, че и Домусчиев отчита тези факти. Иначе не бях прав, че Динамо са подценили крейзитата. Толкова си могат и не ме впечатлиха с абсолютно нищо освен с настойчивостта си и борбата до последно.
калпазанчо написа:ntodorov написа:Bartolomej написа:Гадна работа . Иам чуството , че Бг отборите са прокълнати баш когато имат най- добрата селекция всичко да е срещу тях ..
Дидо. Това имах предвид, когато писах за първия мач в Разград. И мен ме е яд, че Лудогорец не продължи. Крейзитата направиха страхотен мач до 57-та минута, дори нещо повече - изглеждаха на Европейски тим и точно тук Марселиньо доказа и показа моята "идея" за лъжата, късите крака, мечите услуги и БГ футболът ни. На това бразилче вече не му мина номера. Номер, който по дефолт си е 100% дузпа в милата ни татковина, когато отбора се казва Лудогорец и Домусчиев седи зад него. И пак казвам - Динамо Загреб не беше Черноморец, а съдията не беше пастата. Жалко и нелепо отпаднаха Лудогорец. С ръка на сърцето си признавам, че след края на първото полувреме мислех да опровергая твърденията си от мача в Разград и да си върна думите назад във форума. Отстоях и не го направих на полувремето с единствената презумпция, че все пак и за Българите важи оная приказка за власите, които се давели на края на Дунав-а.
Много ме е яд за снощния двубой и вече съм категоричен, че една от причините Лудогорец да отпадне е, че момчетата ( много добри) не отчетоха разликата между мачовете "по съдийска свирка" и тези в Юръпа...Жалко. За това такива, като Паста-та и другите "легенчета" трябва един път завинаги да бъдат изкоренени. Сигурен съм, че и Домусчиев отчита тези факти. Иначе не бях прав, че Динамо са подценили крейзитата. Толкова си могат и не ме впечатлиха с абсолютно нищо освен с настойчивостта си и борбата до последно.
Абсолютно съгласен на 100%. И аз исках да продължат, но второто полувреме си помислиха че играят в Бг и съдията е с тях. Е да, ама не. И честно казано си казах в 80тата минута - тия Динамо нямат никаква идея да вкарат гол, при все че са окупирали половината на Лудогорец, ама как ще стане един резил в продължението пак....Ей, сякаш някой ми е чел мислите. Честно казано, не съм лош човек, но някак сякаш исках така да се случи, заради онзи мач в Разград...заради Домусчиев, заради ПАстата, заради полицията, която почти арестува Херо, заради ония мишоци които ни викаха селяни и т.н.
Devian написа:cena62 написа:Хахаха,на Лудогорец как им го върнаха тъпкано съдиите![]()
![]()
![]()
.
Не мисля,че съдията ощети с нещо Лудогорец,по-скоро в даден момент почти изхвърли Динамо Загреб от турнира с грешната си преценка при гола на Марселиньо.Свири си точно и с немска педантичност показа какво се прави при толкова симулативна игра и при такова жалко бавене
Не съм сигурен,че Лудогорец имат най-добрата селекция,просто предния сезон нямаше как да се разбере,доколко им е добра селекция,отделно след като Гъргоров е човекът,който ги носи на гърба си напоследък трябва да се замислят за селекцията и най-вече за качеството и,да не говорим,че последните два трансферни прозореца футболистите,които привлякоха не вдигнаха по някакъв изключителен начин качеството на отбора.Може и да прозвучи нескромно,но нашия Черноморец имаше много по-добри попадения при селекцията,отколкото Лудогорец
ntodorov написа:Bartolomej написа:Гадна работа . Иам чуството , че Бг отборите са прокълнати баш когато имат най- добрата селекция всичко да е срещу тях ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта