Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 26 юли 2012 00:12

cena62 написа:Хахаха,на Лудогорец как им го върнаха тъпкано съдиите :lol: :lol: :lol: :lol: .

Аааа,не. Тоз път съдията не е виновен-сами са си виновни. Ама то всичко се връща.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 26 юли 2012 00:24

subzero написа:
cena62 написа:Хахаха,на Лудогорец как им го върнаха тъпкано съдиите :lol: :lol: :lol: :lol: .

Аааа,не. Тоз път съдията не е виновен-сами са си виновни. Ама то всичко се връща.

Рязано им го върнаха :mrgreen: :mrgreen: макар че исках да продължат
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 26 юли 2012 01:33

Не мисля,че съдията ощети с нещо Лудогорец,по-скоро в даден момент почти изхвърли Динамо Загреб от турнира с грешната си преценка при гола на Марселиньо.Свири си точно и с немска педантичност показа какво се прави при толкова симулативна игра и при такова жалко бавене 8-)
Bartolomej написа:Гадна работа . Иам чуството , че Бг отборите са прокълнати баш когато имат най- добрата селекция всичко да е срещу тях ..

Не съм сигурен,че Лудогорец имат най-добрата селекция,просто предния сезон нямаше как да се разбере,доколко им е добра селекция,отделно след като Гъргоров е човекът,който ги носи на гърба си напоследък трябва да се замислят за селекцията и най-вече за качеството и,да не говорим,че последните два трансферни прозореца футболистите,които привлякоха не вдигнаха по някакъв изключителен начин качеството на отбора.Може и да прозвучи нескромно,но нашия Черноморец имаше много по-добри попадения при селекцията,отколкото Лудогорец :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 юли 2012 09:16

Bartolomej написа:Гадна работа . Иам чуството , че Бг отборите са прокълнати баш когато имат най- добрата селекция всичко да е срещу тях ..

Дидо. Това имах предвид, когато писах за първия мач в Разград. И мен ме е яд, че Лудогорец не продължи. Крейзитата направиха страхотен мач до 57-та минута, дори нещо повече - изглеждаха на Европейски тим и точно тук Марселиньо доказа и показа моята "идея" за лъжата, късите крака, мечите услуги и БГ футболът ни. На това бразилче вече не му мина номера. Номер, който по дефолт си е 100% дузпа в милата ни татковина, когато отбора се казва Лудогорец и Домусчиев седи зад него. И пак казвам - Динамо Загреб не беше Черноморец, а съдията не беше пастата. Жалко и нелепо отпаднаха Лудогорец. С ръка на сърцето си признавам, че след края на първото полувреме мислех да опровергая твърденията си от мача в Разград и да си върна думите назад във форума. Отстоях и не го направих на полувремето с единствената презумпция, че все пак и за Българите важи оная приказка за власите, които се давели на края на Дунав-а.
Много ме е яд за снощния двубой и вече съм категоричен, че една от причините Лудогорец да отпадне е, че момчетата ( много добри) не отчетоха разликата между мачовете "по съдийска свирка" и тези в Юръпа...Жалко. За това такива, като Паста-та и другите "легенчета" трябва един път завинаги да бъдат изкоренени. Сигурен съм, че и Домусчиев отчита тези факти. Иначе не бях прав, че Динамо са подценили крейзитата. Толкова си могат и не ме впечатлиха с абсолютно нищо освен с настойчивостта си и борбата до последно.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 юли 2012 09:18

Така е, мисля че ни трябва място, на което да се легитимираме на първо място. Има мн запалени фенове, които не се припознават с тези от колибката до НХК-то (не всичките де, ама все пак). С к ойто и да говоря - всеки едно и също - недейте взимайте това заведение - ще си набиете мечки...
Трябва да има място, на което да дойдеш, да обелиш два лафа със себеподобни, да ти е приятно, уютно, дори да си непознат, да те заговорят, да те приобщят, да има хора с висока обща култура, с които да има какво да си кажеш...Да се сплотяваме в трудни моменти, да се увеличаваме и да се надъхваме преди мачове, да правим срещи с футболистите, да ги надъхваме и така....
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 юли 2012 09:23

ntodorov написа:

Дидо. Това имах предвид, когато писах за първия мач в Разград. И мен ме е яд, че Лудогорец не продължи. Крейзитата направиха страхотен мач до 57-та минута, дори нещо повече - изглеждаха на Европейски тим и точно тук Марселиньо доказа и показа моята "идея" за лъжата, късите крака, мечите услуги и БГ футболът ни. На това бразилче вече не му мина номера. Номер, който по дефолт си е 100% дузпа в милата ни татковина, когато отбора се казва Лудогорец и Домусчиев седи зад него. И пак казвам - Динамо Загреб не беше Черноморец, а съдията не беше пастата. Жалко и нелепо отпаднаха Лудогорец. С ръка на сърцето си признавам, че след края на първото полувреме мислех да опровергая твърденията си от мача в Разград и да си върна думите назад във форума. Отстоях и не го направих на полувремето с единствената презумпция, че все пак и за Българите важи оная приказка за власите, които се давели на края на Дунав-а.
Много ме е яд за снощния двубой и вече съм категоричен, че една от причините Лудогорец да отпадне е, че момчетата ( много добри) не отчетоха разликата между мачовете "по съдийска свирка" и тези в Юръпа...Жалко. За това такива, като Паста-та и другите "легенчета" трябва един път завинаги да бъдат изкоренени. Сигурен съм, че и Домусчиев отчита тези факти. Иначе не бях прав, че Динамо са подценили крейзитата. Толкова си могат и не ме впечатлиха с абсолютно нищо освен с настойчивостта си и борбата до последно.

Абсолютно съгласен на 100%. И аз исках да продължат, но второто полувреме си помислиха че играят в Бг и съдията е с тях. Е да, ама не. И честно казано си казах в 80тата минута - тия Динамо нямат никаква идея да вкарат гол, при все че са окупирали половината на Лудогорец, ама как ще стане един резил в продължението пак....Ей, сякаш някой ми е чел мислите. Честно казано, не съм лош човек, но някак сякаш исках така да се случи, заради онзи мач в Разград...заради Домусчиев, заради ПАстата, заради полицията, която почти арестува Херо, заради ония мишоци които ни викаха селяни и т.н.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 26 юли 2012 09:41

калпазанчо написа:
ntodorov написа:

Абсолютно съгласен на 100%. И аз исках да продължат, но второто полувреме си помислиха че играят в Бг и съдията е с тях. Е да, ама не. И честно казано си казах в 80тата минута - тия Динамо нямат никаква идея да вкарат гол, при все че са окупирали половината на Лудогорец, ама как ще стане един резил в продължението пак....Ей, сякаш някой ми е чел мислите. Честно казано, не съм лош човек, но някак сякаш исках така да се случи, заради онзи мач в Разград...заради Домусчиев, заради ПАстата, заради полицията, която почти арестува Херо, заради ония мишоци които ни викаха селяни и т.н.

Зарад Домус ага съм съгласен , че беше редно да отпадне .. ама тва ще го имбицира тас година да докаже ,е в България никой не може да го спре и Лудогорец е най-великия тим , а отпадането от европа е било случайно и преднамерено
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 юли 2012 09:42

Devian написа:

Не мисля,че съдията ощети с нещо Лудогорец,по-скоро в даден момент почти изхвърли Динамо Загреб от турнира с грешната си преценка при гола на Марселиньо.Свири си точно и с немска педантичност показа какво се прави при толкова симулативна игра и при такова жалко бавене 8-)

Не съм сигурен,че Лудогорец имат най-добрата селекция,просто предния сезон нямаше как да се разбере,доколко им е добра селекция,отделно след като Гъргоров е човекът,който ги носи на гърба си напоследък трябва да се замислят за селекцията и най-вече за качеството и,да не говорим,че последните два трансферни прозореца футболистите,които привлякоха не вдигнаха по някакъв изключителен начин качеството на отбора.Може и да прозвучи нескромно,но нашия Черноморец имаше много по-добри попадения при селекцията,отколкото Лудогорец :lol:

Педантичен ... колко да е педантичен . Не вярвам да има съдия който да може категорично да се произнесе при ситуацията за втория гол на Лудогорец . Аз и след няколко повторения които изгледах , не съм сигурен Марселиньо с рамо ли спира топката , или с ръка . Ако беше по немски педантичен и свиреше 50/50 , то поне един хърватин трябваше да получи червен картон . И трябваше да свири края на мача след изтичането на 7-та минута от продължението . Защото от дадените 5 минути , 3 определено се играха . Но основната вина не е съдийска . На първо място - Марселиньо закопа отбора с безумната си симулация . На второ - не може отбор с претенции да има за вратар недоразумението Голубович . Гола в Разград и третия гол снощи са по негова вина . И накрая - Петев има още много да учи в треньорската просефия . На първо място - да научи отбора си как се печели време , без да се търкалят играчите по земята . Най- простия пример . Ако Моци , при пробива си в продължението , вместо да стреля от 30 метра , беше стигнал до флагчето и беше играл за корнер , Лудогорец можеха да спечелят поне 2 мин , само играейки за корнери ...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 юли 2012 09:50

ntodorov написа:

Марселиньо не показа нищо друго , освен характерните черти на латино футбола . :mrgreen: Макар че ако падащия латинос беше примерно Меси ... това щеше да дузпа и единици от форума нямаше да са съгласни ;) Моето скромно мнение съм го дал по-горе . По-добрия отбор ( Лудогорец ) отпадна , най-вече защото има слаб треньор , слаб вратар и защото не е научен да се защитава правилно .

Потребителски аватар
ronaldomrasnika
Контакти:

Мнениеот ronaldomrasnika » 26 юли 2012 10:00

добре че отпаднаха вижда се че не стават без пасти

Върни се в “Черноморец”