Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Брабиняка » 25 юли 2012 15:35

Бившият голмайстор на ЦСКА Еуген Трика коментира привличането на сънародника му Александру Пакурар на "Армията".

"Преди година по това време ви казах, че Зику и Мораеш ще се превърнат в звезди в състава на ЦСКА. Както виждате, не сбърках. Аз рядко греша в преценката си. Сега ви казвам, че и Пакурар ще има водеща роля в състава. Той е много добър футболист. Има богата визитка, викаха го дори в разширения състав на националния отбор за няколко контроли.

Убеден съм, че без никакъв проблем той ще се наложи в състава на Стойчо Младенов и ще бъде основен футболист на ЦСКА. Пакурар е най-силен на позицията зад нападателя, класическа десетка е. Но може да играе много добре и на други позиции в полузащитата - като външен и вътрешен халф. Той борави много добре с топката, интелигентен футболист е, знае кога да подаде и кога да задържи кълбото. Има отработен удар и усеща играта.

Бъдете сигурни, че той е над нивото на футболистите, които ЦСКА има в момента. Лично бившият национален селекционер на Румъния - Виктор Пицурка, го привлече в Стяуа. Преди това игра и за друг гранд - Динамо Букурещ. Най-силните си сезони обаче направи с екипа на Пандури, където бе абсолютната звезда на отбора.

ЦСКА взима опитен, знаещ и можещ футболист и това е безспорен трансферен удар за бившия ми клуб. Пакурар е универсален играч. Изпълнява много добре и статични положения. Миналия сезон до последно се бореше с Университатя Клуж за класиране В турнира Лига Европа", заяви Трика, който преди месец стана старши треньор на втородивизионен румънски клуб.

„Тема Спорт"

Трика е станл тренер. :?Успех му пожелавам.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 25 юли 2012 15:38

Левият защитник Михаил Венков може да се размине с ЦСКА, след като късно снощи мениджърите му получиха оферта от полски клуб, научи БТА. Венков е получил предложение и от ЦСКА, след като вчера през деня проведе два разговора със старши треньора Стойчо Младенов. Полският клуб е един от водещите в страната, но пропусна европейските клубни турнири.

В момента левият защитник е с Локомотив (Пловдив) в Холандия, където утре ще изиграе последния си мач за черно-белите. След завръщането на отбора от Арнхем обаче Венков ще избере къде да продължи кариерата си. Още през месец юни от ЦСКА се свързаха с Венков, който обаче имаше по-добри възможности- Ворскла (Полтава), както и гръцки клуб. Локомотив (Пловдив) завърши 4:4 с холандския Витес в първия мач от 2-ия кръг на турнира Лига Европа и утре гостува за реванша. След завръщането на Локомотив от Ниската земя пък повечето от основните футболисти ще имат среща с вече бившия собственик Константин Динев.

Темата на разговорите ще бъде евентуалното бъдеще на другите основни играчи, които към момента нямат варианти за своето бъдеще. Ако се присъедини към ЦСКА, Михаил Венков ще стане четвъртият играч от този отбор, който се мести на Българска армия. Вчера договорите си подписаха Юнес Бенжелюн, Жереми Родригес и Сержиньо.

И Венков го изпуснахме.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 25 юли 2012 15:49

И аз мисля, че Пакурар ще бъде водеща фигура в отбора....Имаме нужда от още един играч на този пост, за да се менкат с Иската Янев ;)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 25 юли 2012 16:35

biser4o написа:И аз мисля, че Пакурар ще бъде водеща фигура в отбора....Имаме нужда от още един играч на този пост, за да се менкат с Иската Янев ;)

То всичко хубаво, но нещо се бави трансфера и ако не го картотекират до петък няма да може да играе евентуално с Арсенал.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 25 юли 2012 16:43

Joni_ написа:
biser4o написа:И аз мисля, че Пакурар ще бъде водеща фигура в отбора....Имаме нужда от още един играч на този пост, за да се менкат с Иската Янев ;)

То всичко хубаво, но нещо се бави трансфера и ако не го картотекират до петък няма да може да играе евентуално с Арсенал.

мисля, че имаме право да картотекираме един играч ден преди мача :roll:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 юли 2012 16:47

biser4o написа:k_oleto........тия хора идват без пари. Ако разтрогнат с Спрокел, какво против имаш Бенжалюн??? Или предпочиташ Т. Янчев да играе защитник при контузия на някой от защитата. Защото може да се контузят двама и Грънчов няма да е достатъчен. ;) За К. Стоянов, той ще бъде използван в ляво, но сега се възстановява от контузия и леко по леко ще измести Нилсон. За Родригес, ето ти Бандата контузен може ли да се разчита само на Саша?? Ами ако се контузи за 5 месеца(да не дава Господ)? Добре е да имаме повече играчи, особено след като някои от тях могат да играят и на др. позиции(Саша)....това е вариативността за която говореше Стойчо Младенов и пак ще кажа, а пък са и без пари :lol: :lol: :lol:

това е моето мнение ;)

Мда, общо взето се съгласявам с това мнение - и аз бих се аргументирал така по повод мнението на k_oleto, който ме е оспорил на предишната страница. Добавям също, че Бежелюн може да играе също като краен бранител и опорен халф, така че може да е много полезен, а Саша по начало си беше взет за дефанзивен халф и впоследствие Стойчо реши да го ползва като десен бек. (Не е за пръв път такова преквалифициране - и Вуядинович беше взет за централен защитник, а цял сезон игра ляв бек, и то на отлично ниво. ;) )[offtopic]Благодаря за градивния спор между другото - по-добре така, отколкото с някакви нервни изблици и обиди срещу този или онзи футболист. :)[/offtopic] Относно Венков, лично според мен и без това не ни беше нужен (имаме двама леви бекове и още 5-6 играчи, които според мен могат да играят там), така че не ме притеснява особено, че май отива в Полша. За румънеца не мога да дам оценка, но все си мисля, че ще е добър един такъв трансфер на офанзивен играч. (Според мен Паун също не беше лош, но не играеше на титулярната си позиция, затова не успя да разкрие напълно качествата си.)
Последна промяна от Udoji90 на 25 юли 2012 17:05, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

TheOnly1
Контакти:

Мнениеот TheOnly1 » 25 юли 2012 16:56

kokoboko написа:някой знае ли какво става с официалния форум ?

Хардуерни проблеми. В момента се работи по въпроса.

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 25 юли 2012 17:21

Only....ти няма ли да кажеш нещо по темата, твоите мнения са полезни ;)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 юли 2012 18:42

дам, виждам, че повечето от съфорумците са против тезата ми, че Бенжалюн и Родригес не ни трябват на тоя етап.
С толкова защитници май искате ЦСКА да го играе: Милан от 90-те /само като стил, не като резултат или успеваемост - за да не бъда оплют/
Онзи ден видяхме един ляв бек с фамилия Ботев, един дефанзивен полузащитник - Милен Иванов. При наличие на 5 централни защитници в момента в ЦСКА - НИКОГА няма да видим - имаме ли юноша, който може да помирише терена. Ама като казвате......че ще свършат работа - дано да сте прави

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 юли 2012 18:59

Червени_шампиони написа:
Левият защитник Михаил Венков може да се размине с ЦСКА, след като късно снощи мениджърите му получиха оферта от полски клуб, научи БТА. Венков е получил предложение и от ЦСКА, след като вчера през деня проведе два разговора със старши треньора Стойчо Младенов. Полският клуб е един от водещите в страната, но пропусна европейските клубни турнири.

В момента левият защитник е с Локомотив (Пловдив) в Холандия, където утре ще изиграе последния си мач за черно-белите. След завръщането на отбора от Арнхем обаче Венков ще избере къде да продължи кариерата си. Още през месец юни от ЦСКА се свързаха с Венков, който обаче имаше по-добри възможности- Ворскла (Полтава), както и гръцки клуб. Локомотив (Пловдив) завърши 4:4 с холандския Витес в първия мач от 2-ия кръг на турнира Лига Европа и утре гостува за реванша. След завръщането на Локомотив от Ниската земя пък повечето от основните футболисти ще имат среща с вече бившия собственик Константин Динев.

Темата на разговорите ще бъде евентуалното бъдеще на другите основни играчи, които към момента нямат варианти за своето бъдеще. Ако се присъедини към ЦСКА, Михаил Венков ще стане четвъртият играч от този отбор, който се мести на Българска армия. Вчера договорите си подписаха Юнес Бенжелюн, Жереми Родригес и Сержиньо.

И Венков го изпуснахме.

За нашето първенство горе долу става, но за Европа е посредствен.Като цяло не е за отбор с амбициите на ЦСКА!Лично мнение!

Върни се в “ЦСКА”