levski_4_life написа:[center][/center]
Йес, бе, пич! Така е, който страх от мечка, в гора да не оди! Лошото е, че ще трябва да не си носим фанелките и шаловете, ний сме отделно от групата с рейсовете, но 6 човека на ербапи няма да се правим!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
levski_4_life написа:[center][/center]
Синьо сърце написа:levski_4_life написа:[center][/center]
Йес, бе, пич! Така е, който страх от мечка, в гора да не оди! Лошото е, че ще трябва да не си носим фанелките и шаловете, ний сме отделно от групата с рейсовете, но 6 човека на ербапи няма да се правим!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
levski_4_life написа:Синьо сърце написа:levski_4_life написа:[center][/center]
Само го публикувам. Ако ми погледнеш мненията, ще видиш, че в друга тема съм публикувал и СМЪРТ ЗА САРАЕВО-постера, който също не съм направил. Това че го слагам тук, не значи че съм негов автор.
едит: беше публикувано във форума на Левски (forum.levski.com), но вече е изтрито. Макар че за времето което стоя, едва ли само аз съм го копирал.
И един въпрос: не трябва ли всички, независимо с кола/рейс, да се събират на границата? Вие директно на стадиона ли мислите да ходите?
levski_4_life написа:
И един въпрос: не трябва ли всички, независимо с кола/рейс, да се събират на границата? Вие директно на стадиона ли мислите да ходите?
levski_4_life написа:POPCORN написа:на футбол може и да ги биете, ама така като гледам как са се заканили според мене ще има инциденти...ако ви набарат някъде мнбого бой ще ядете ... просто тия не ги слуша главата...а аз си мислих,че в България сме луди![]()
Най-вероятно наистина ще ни бият ако се стигне до сблъсък, но най-вече защото отношението ще е 5:1 в тяхна полза..
Синьо сърце написа:levski_4_life написа:[center][/center]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта