Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.

Мнениеот Синьо сърце » 24 юли 2012 23:12

levski_4_life написа:[center]Изображение[/center]

Йес, бе, пич! Така е, който страх от мечка, в гора да не оди! Лошото е, че ще трябва да не си носим фанелките и шаловете, ний сме отделно от групата с рейсовете, но 6 човека на ербапи няма да се правим!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 24 юли 2012 23:16

Синьо сърце написа:

Йес, бе, пич! Така е, който страх от мечка, в гора да не оди! Лошото е, че ще трябва да не си носим фанелките и шаловете, ний сме отделно от групата с рейсовете, но 6 човека на ербапи няма да се правим!

Само го публикувам. Ако ми погледнеш мненията, ще видиш, че в друга тема съм публикувал и СМЪРТ ЗА САРАЕВО-постера, който също не съм направил. Това че го слагам тук, не значи че съм негов автор.

едит: беше публикувано във форума на Левски (forum.levski.com), но вече е изтрито. Макар че за времето което стоя, едва ли само аз съм го копирал.

И един въпрос: не трябва ли всички, независимо с кола/рейс, да се събират на границата? Вие директно на стадиона ли мислите да ходите?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 юли 2012 23:53

Тия Железничар с 3 червени картона! Точно това очаквах от мача! Според мен нашите трябва леко да ги провокират, нямат нерви да издържат, много са глупави....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 юли 2012 00:02

levski_4_life написа:
Синьо сърце написа:

Само го публикувам. Ако ми погледнеш мненията, ще видиш, че в друга тема съм публикувал и СМЪРТ ЗА САРАЕВО-постера, който също не съм направил. Това че го слагам тук, не значи че съм негов автор.

едит: беше публикувано във форума на Левски (forum.levski.com), но вече е изтрито. Макар че за времето което стоя, едва ли само аз съм го копирал.

И един въпрос: не трябва ли всички, независимо с кола/рейс, да се събират на границата? Вие директно на стадиона ли мислите да ходите?

Ами ще видим, ако трябва ще влезем по-късно в колоната, според случая...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 юли 2012 00:27

levski_4_life написа:

Момчета, съберете се всички на границата и оттам тръгнете заедно! Не се правете на много велики.... нека това гостуване е свързано само с положителни емоции за вас, дано се мине без ексцесии и се върнете живи и здрави всички! :) Единство в делата, с ЛЕВСКИ в сърцата! :)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 25 юли 2012 03:42

levski_4_life написа:
POPCORN написа:на футбол може и да ги биете, ама така като гледам как са се заканили според мене ще има инциденти...ако ви набарат някъде мнбого бой ще ядете ... просто тия не ги слуша главата...а аз си мислих,че в България сме луди :lol: :lol:

Най-вероятно наистина ще ни бият ако се стигне до сблъсък, но най-вече защото отношението ще е 5:1 в тяхна полза..

Няма значение..боя си е бой. Нали така казахте като "гърбихте" знамето на 14-ката, 10 - 1? :)

П.С. Ако видите мъж със дълга коса, шапка с козирка и раница на кръста бегайте! :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 25 юли 2012 05:58

ВИДЕО: Фен на ФК Сараево звъни на Гугутката! :lol: :lol:
http://www.fanface.bg/evropeiski-futbol ... D0%B0.html
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 юли 2012 09:10

Синьо сърце написа:

Що бе, нали уж не си криеше шала под якето..?

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 25 юли 2012 09:19

Няколко думи за състава на Левски. Считам, че нямаме достатъчна плътност. Двама души се контузиха, Йовов и Ели, и в групата влиза Диамутен, на когото нямаше да разчитат и не беше на лагер в Австрия. Разбира се, има и двама трайно контузени, Пинто и Димов. Но според мен в състава липсва вариативност: поне единия от защитниците Милиев или Диамутен трябва твърдо да остане в отбора, иначе при контузии и неизбежните картони и наказания, оставаме с лимитиран избор. Мисля, че трябва още един човек и в халфовата линия, не знам защо не се ориентираме към Христо Златински.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2012 10:51

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев сподели при заминаването на отбора за Сараево, че „сините“ не могат да си позволят да играят със страх срещу босненския си съперник.

„Не можем да си позволим да играем със страх. Трябва да играем с по-голяма концентрация. Настроението е нормално да е добро. Трябва да задържаме повече топката и да си я подаваме, тогава играта на Левски върви. Трябва да покажем малко повече характер“, сподели Илиев.

Това, че Диамутен попадна в групата не означава, че той ще играе. Лошо е, че опитни хора като Ели и Христо Йовов отпадат от групата и де факто взимаме всички останали здрави в групата. Другите момчета показаха желание по време на подготовката, така че от тази гледна точка нямаме притеснения. Гледаме да сме съсредоточени върху нашата работа, важното е да сме спокойни и концентрирани, мачът се играе на терена, а не около него“, допълни специалистът, който не пожела да коментира темата с феновете. „Има други хора, които трябва да коментират.“

„Принципно съм наясно с титулярите, на някои постове нямаме вариативност, взехме всички здрави футболисти.“

Очаквайте подробности!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”