zlobul написа:Ели , аут за мача . Аре честито . Сега Старокин отива в ляво , а Станислав Ангелов се връща в центъра на отбраната . Разбира се Прохазка влиза в центъра на халфовата линия . Тия смени и аз мога да ги направя , макар че на мен не ми плащат заплата , нито пък претендирам , че имам лиценз ПРО . Ако се контузи още един , ще разберете защо цялото ръководство трябва да се измете . Тези от футбол НЕ РАЗБИРАТ ! Пълни смешници . Ще играем на три фронта с 5 играча . Аре няма нужда .
Ако се контузи някой от защитата , ще влиза Диамутен , който не е водил подготовка . Е за тва неоволствам , което вие оприличавате с "плюене " по отбора .
Да земат да картотекират Ралка за централен защитник накрая . Смешници. Писна ми от некадърие.
Аз ти предлагам следното - сподели с нас няколко имена, които трябва да заемат ключовите ръководни постове в Левски - директор и треньор, най-вече. Изкажи си честно и открито предпочитанията, защото ако не го правиш, това означава, че само критикуваш и не предлагаш решения, т.е. плюеш.
Да ти обясня и за защитника - при положение, че Пинто ще е готов след около месец, какъв щеше да е смисъла от още един защитник? Само за мачовете за Лига Европа и първите 2 кръга от първенството? Диамунтен не беше на подготовка, защото искат да се оттърват от голямата му заплата. Това са си чисто мениджърски решения и ако се отърсим от емоцията покрай отбора и погледнем за малко към него като към фирмата, в която работим, ще оценим, че са логични.
Накрая имам една голяма молба. Ако след 10 месеца Левски стане шампион, тогава да престанеш да ни занимаваш с необосновано негативното си мнение, което просто си е лично.
Просто е безумие след 1 мач от сезона, с ново треньорско ръководство, със 7 нови футболиста, във форума да има само критики. И ако от младежи неработили 1 ден през живота си и не знаещи що е адаптация и свикване мога да го приема, то за другите го намирам за странна суета.