Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.

Мнениеот RIR » 24 юли 2012 13:29

zlobul написа:Ели , аут за мача . Аре честито . Сега Старокин отива в ляво , а Станислав Ангелов се връща в центъра на отбраната . Разбира се Прохазка влиза в центъра на халфовата линия . Тия смени и аз мога да ги направя , макар че на мен не ми плащат заплата , нито пък претендирам , че имам лиценз ПРО . Ако се контузи още един , ще разберете защо цялото ръководство трябва да се измете . Тези от футбол НЕ РАЗБИРАТ ! Пълни смешници . Ще играем на три фронта с 5 играча . Аре няма нужда .

Ако се контузи някой от защитата , ще влиза Диамутен , който не е водил подготовка . Е за тва неоволствам , което вие оприличавате с "плюене " по отбора .
Да земат да картотекират Ралка за централен защитник накрая . Смешници. Писна ми от некадърие.

Аз ти предлагам следното - сподели с нас няколко имена, които трябва да заемат ключовите ръководни постове в Левски - директор и треньор, най-вече. Изкажи си честно и открито предпочитанията, защото ако не го правиш, това означава, че само критикуваш и не предлагаш решения, т.е. плюеш.

Да ти обясня и за защитника - при положение, че Пинто ще е готов след около месец, какъв щеше да е смисъла от още един защитник? Само за мачовете за Лига Европа и първите 2 кръга от първенството? Диамунтен не беше на подготовка, защото искат да се оттърват от голямата му заплата. Това са си чисто мениджърски решения и ако се отърсим от емоцията покрай отбора и погледнем за малко към него като към фирмата, в която работим, ще оценим, че са логични.

Накрая имам една голяма молба. Ако след 10 месеца Левски стане шампион, тогава да престанеш да ни занимаваш с необосновано негативното си мнение, което просто си е лично.

Просто е безумие след 1 мач от сезона, с ново треньорско ръководство, със 7 нови футболиста, във форума да има само критики. И ако от младежи неработили 1 ден през живота си и не знаещи що е адаптация и свикване мога да го приема, то за другите го намирам за странна суета.
Последна промяна от RIR на 24 юли 2012 13:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 24 юли 2012 13:31

Стига си ревал.Диамутен ще влезе във форма.Пинто се връща.Има опции за отбрана.Имаме и Башлиев.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юли 2012 13:32

При това положение става лесен за прогнозиране и титулярния състав на Илиан Илиев. Ще е изненада ако Левски не започне с Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Иво Иванов, Станислав Ангелов, Орлин Старокин, Роман Прохазка, Владимир Гаджев, Марсиньо, Симеон Райков, Кристовао Рамос и Базил Де Карвальо.

На мен лично съставът в този вид ми харесва. Сега ще сме с бързи крила, а тия ще се отворят.

П.С. злобуле ще взема да те сложа към враговете, че ми писна да ти чета глупостите.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 24 юли 2012 13:33

Злобул,дай я тая снимка в по-голям размер :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 юли 2012 13:34

***: Край! И Йовов няма да играе срещу Сараево

Край! Свършено е със Сараево :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 24 юли 2012 13:37

Лошото е, че с контузиите на Пинто, Йовов и Ели нямаме почти никакви алтернативи за дефанзивна смяна, ако нещо се случи. Ако Прохазка или Гаджев се контузят кой влиза ? Старокин ? Ами, ако Марсиньо се контузи? Дано да няма такива проблеми, само се моля :( :( :( :(
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 24 юли 2012 13:37

Жоржиньо написа:Злобул,дай я тая снимка в по-голям размер :lol: :lol: :lol:

+ :lol:

plamko1
Контакти:

Мнениеот plamko1 » 24 юли 2012 13:43

Мисля (и силно се надявам), че Сините няма да имат никакви проблеми и ще се наложат с 1:3.

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 24 юли 2012 13:52

Ще видим.Не е като да нямаме вариант ако недай си боже се контузи някой в защита можем да пуснем Диамутен.Така че, не е чак такъв проблем.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 юли 2012 13:54

Ами Злобчо е напълно прав. Какво като влезе Диамутен във форма, ако в четвъртък приключим, а Ей Богу такива индикации има немалко. Дано само некадърността на домакините да ни спаси. Не може да имаш четирима централни защитници и от тях единият да не се готви с отбора, а на всичкото отгоре да продадеш другия, който е водил някаква макар и непълна подготовка. Тук въобще не става въпрос за качествата на тези играчи, а за някакви принципи. На всичкото отгоре аз се радавм, че Ели няма да играе, явно толкова много ме впечатли в първия мач. Уверен съм, че Иванов-Ангелов могат да изкарат мача, освен това така се отваря сигурно място за Прохаска (който чудно защо не игра титуляр). Надявам се и Опоку да влезе, дори само с неговия хъс смятам, че в подобен мач може да е полезен

Върни се в “Архив”